اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: گزارشی مبنی بر کمبود واکسن آنفلوانزا مخابره نشده است

  • کد خبر: ۲۹۰۷۲۴
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
وزیر بهداشت: گزارشی مبنی بر کمبود واکسن آنفلوانزا مخابره نشده است
وزیر بهداشت با بیان اینکه مشکلی در ارتباط با توزیع واکسن آنفلوانزا وجود ندارد، گفت: واکسن آنفلوانزای خارجی و ایرانی در داروخانه‌ها توزیع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمدرضا ظفرقندی در حاشیه آیین «افتتاحیه همایش ملی درس‌آموخته‌های کرونا» با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وضعیت دانشجویان و اساتیدی که از حضور در دانشگاه‌ها منع شده‌اند، باید مورد بازبینی قرار گیرد. بنابر دستور رئیس‌جمهور، وضعیت این دانشجویان و اساتید مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. برخی اساتید و دانشجویان دست به اقداماتی زده‌اند، اما نباید منجر به منع حضور همیشگی آن‌ها در دانشگاه تبدیل شود، از این رو پرونده دانشجویان و اساتید مورد بازنگری قرار می‌گیرد.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر تعیین تکلیف وضعیت معاونت‌های این وزارت‌خانه بیان کرد: به منظور انتصاب معاونت‌های وزارت بهداشت باید مسیری را سپری‌ کنیم. انتخاب معاونت‌های وزارت بهداشت طبق روال انجام شد، اما مسیری که برای این موضوع باید طی شود، طولانی است.

ظفرقندی با بیان اینکه بر مبنای نظر رئیس‌جمهور به منظور انتخاب معاونت‌ها باید کارگروهی تشکیل و شاخص‌ها را بررسی کند، عنوان کرد: انتشار معاونت‌ها نباید یک انتصاب شخصی و دفعی باشد بلکه باید برمبنای شاخص‌های مدنظر باشد.

وزیر بهداشت افزود: افرادی که برای معاونت مدنظر هستند بر مبنای شاخص‌های مدنظر رتبه‌بندی می‌شوند، پس انتخاب افراد براساس شاخصه‌ها، مرحله استعلام قانونی آغاز می‌شود. تصور می‌کنم که انتخاب معاونت‌ها در پایان مسیر خود قرار دارد و طی یک یا دو هفته آینده انجام می‌شود.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه برنامه وزارت بهداشت برای تامین واکسن آنفلوانزا چیست، تصریح کرد: زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوانزا از سه هفته گذشته آغاز شده و تا سه هفته آینده ادامه‌ دارد. تا این لحظه گزارشی مبنی بر کمبود واکسن واصل نشده‌ است.

ظفرقندی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که بعضی داروخانه‌ها واکسن آنفلوانزا را تمام کرده‌ باشند، اما گزارش مبنی بر کمبود واکسن مخابره نشده و اگر کمبود واکسن داشته‌ باشیم، موارد گزارش می‌شود. هیچگونه مشکلی در زمینه واکسن آنفلوانزا وجود ندارد و نوع خارجی و ایرانی واکسن در دسترس است. اگر کمبود واکسن در برخی داروخانه‌ها وجود دارد شاید به دلیل موضوع توزیع باشد. موضوع توزیع واکسن را پیگیری می‌کنیم.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه داروخانه‌ها معتقدند که به هر داروخانه چهار سهمیه واکسن آنفلوانزا داده می‌شود، گفت: چنین ادعایی صحت ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->