نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دغدغه مسکن در صدر | پاسخ گویی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به مددجویان استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟
سرخط خبرها

واکسن آنفلوانزا زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست

  • کد خبر: ۲۹۳۲۳۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
واکسن آنفلوانزا زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست
رئیس اداره روابط عمومی مدیریت درمان خراسان رضوی: انواع واکسن آنفلوانزا اعم از ایرانی و خارجی، جزو تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیست.
انسیه شهرکی
خبرنگار انسیه شهرکی

به گزارش شهرآرانیوز؛ با فیش واریزی دارو‌های دختر خردسالش به روزنامه شهرآرا آمده است تا به صدای مردم بگوید: این روز‌ها هزینه‌های دوا و درمان، کمرشکن است.

فردوسی‌پور می‌گوید: دختر هشت ساله‌ام، به دلیل وضعیت جسمانی‌اش، نیاز به دارو‌های مکمل و تقویتی دارد. از سوی دیگر چنین زمان‌هایی باید واکسن آنفلوانزا تزریق کند تا بتواند پاییز و زمستان بی‌دردسری را پشت سر بگذارد.
او در ادامه از تجربه سال گذشته‌اش می‌گوید و راهنمایی متصدی داروخانه که از او خواسته نسخه دختر کوچکش را پزشک متخصص بنویسد تا دارو‌ها را با بیمه و پرداخت هزینه کمتر دریافت کند.

این بیمه شده تأمین اجتماعی ادامه می‌دهد: امسال نیز توصیه متصدی داروخانه مدنظرم بود و به همین علت دخترم را برای چکاپ ابتدای فصل، پیش پزشک فوق تخصص کودکان بردم و او تشخیص داد که یاسمین باید در کنار دارو‌های دیگر واکسن آنفلوانزا نیز تزریق کند.

اما این پدر جوان با مراجعه به همان داروخانه، با پاسخ دیگری رو‌به‌رو می‌شود که غافل‌گیرش می‌کند. می‌گوید: موقع تسویه‌حساب دارو‌ها که رسید متوجه شدم که همه داروهایش به قیمت آزاد محاسبه شده است. حتی برای واکسن آنفلوانزا قسمت هزینه بیمه، عدد صفر در فاکتور آن درج شده است.

این شهروند گلایه‌اش این است: می‌خواهم بدانم اگر قرار نیست بیمه هزینه این دارو‌ها و واکسن آنفلوانزا، حداقل معادل هزینه ایرانی آن را پرداخت کند، چرا این قدر از حقوق افرادی مثل من بیمه کسر می‌شود؟ 
نکته دیگر آنکه چرا باید هزینه ویزیت پزشک متخصص پرداخت کنم وقتی می‌دانم دارو‌های دخترم، تقویتی است و همان دارو‌ها با هر بار مراجعه به پزشک، تکرار می‌شود؟

این شهروند ادامه می‌دهد: مگر نه این است که دریافت این دارو‌ها به نوعی پیشگیری از بیماری‌های بعدی است و از هزینه‌های اضافی درمان در مراحل بعدی و پیشرفته می‌کاهد؟
درددلش این است: وقتی ایران صاحب دومین فناوری تولید واکسن در دنیاست، این واکسن را همه افراد باید به صورت رایگان دریافت کنند نه اینکه بیمار هزینه چهارصدهزار تومانی برای آن بپردازد.

اظهارات پدر را بی‌کم‌و‌کاست با رئیس اداره روابط عمومی و امورفرهنگی مدیریت درمان خراسان رضوی در میان می‌گذاریم.

رضا خزاعی می‌گوید: ما طبق تعهدات و قوانین بیمه که از مرکز ابلاغ می‌شود، عمل می‌کنیم. اگر مقرر شود هزینه این واکسن یا دارو‌های تقویتی رایگان در اختیار بیمار گذاشته شود، به طورحتم از اختصاص آن به صورت رایگان برای بیمار دریغ نمی‌کنیم.
البته شهروندان این نکته را برای واکسن مورد اشاره نباید از یاد ببرند که انواع واکسن آنفلوانزا اعم از ایرانی و خارجی، جزو تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیست.

اما به گفته «خزاعی» یک گروه از این قاعده مستثنا هستند: کودکان دارای نقص سیستم ایمنی که بیماری فیبروزسیستیک یا (سی اف) دارند که در واقع نوعی اختلال ژنتیکی و ارثی ناشی از جهش در ژن CFTR است. افراد دارای این بیماری خاص که پرونده در سازمان تأمین اجتماعی دارند، می‌توانند این دارو (البته نوع ایرانی و دولتی آن) را رایگان تزریق کنند و دیگر گروه‌ها با پرداخت هزینه می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->