ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟ بارش پراکنده برف در محور درگز _ قوچان | مه‌گرفتگی در جاده‌های خراسان رضوی (۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

واکسن آنفلوانزا زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست

  • کد خبر: ۲۹۳۲۳۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
واکسن آنفلوانزا زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست
رئیس اداره روابط عمومی مدیریت درمان خراسان رضوی: انواع واکسن آنفلوانزا اعم از ایرانی و خارجی، جزو تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با فیش واریزی دارو‌های دختر خردسالش به روزنامه شهرآرا آمده است تا به صدای مردم بگوید: این روز‌ها هزینه‌های دوا و درمان، کمرشکن است.

فردوسی‌پور می‌گوید: دختر هشت ساله‌ام، به دلیل وضعیت جسمانی‌اش، نیاز به دارو‌های مکمل و تقویتی دارد. از سوی دیگر چنین زمان‌هایی باید واکسن آنفلوانزا تزریق کند تا بتواند پاییز و زمستان بی‌دردسری را پشت سر بگذارد.
او در ادامه از تجربه سال گذشته‌اش می‌گوید و راهنمایی متصدی داروخانه که از او خواسته نسخه دختر کوچکش را پزشک متخصص بنویسد تا دارو‌ها را با بیمه و پرداخت هزینه کمتر دریافت کند.

این بیمه شده تأمین اجتماعی ادامه می‌دهد: امسال نیز توصیه متصدی داروخانه مدنظرم بود و به همین علت دخترم را برای چکاپ ابتدای فصل، پیش پزشک فوق تخصص کودکان بردم و او تشخیص داد که یاسمین باید در کنار دارو‌های دیگر واکسن آنفلوانزا نیز تزریق کند.

اما این پدر جوان با مراجعه به همان داروخانه، با پاسخ دیگری رو‌به‌رو می‌شود که غافل‌گیرش می‌کند. می‌گوید: موقع تسویه‌حساب دارو‌ها که رسید متوجه شدم که همه داروهایش به قیمت آزاد محاسبه شده است. حتی برای واکسن آنفلوانزا قسمت هزینه بیمه، عدد صفر در فاکتور آن درج شده است.

این شهروند گلایه‌اش این است: می‌خواهم بدانم اگر قرار نیست بیمه هزینه این دارو‌ها و واکسن آنفلوانزا، حداقل معادل هزینه ایرانی آن را پرداخت کند، چرا این قدر از حقوق افرادی مثل من بیمه کسر می‌شود؟ 
نکته دیگر آنکه چرا باید هزینه ویزیت پزشک متخصص پرداخت کنم وقتی می‌دانم دارو‌های دخترم، تقویتی است و همان دارو‌ها با هر بار مراجعه به پزشک، تکرار می‌شود؟

این شهروند ادامه می‌دهد: مگر نه این است که دریافت این دارو‌ها به نوعی پیشگیری از بیماری‌های بعدی است و از هزینه‌های اضافی درمان در مراحل بعدی و پیشرفته می‌کاهد؟
درددلش این است: وقتی ایران صاحب دومین فناوری تولید واکسن در دنیاست، این واکسن را همه افراد باید به صورت رایگان دریافت کنند نه اینکه بیمار هزینه چهارصدهزار تومانی برای آن بپردازد.

اظهارات پدر را بی‌کم‌و‌کاست با رئیس اداره روابط عمومی و امورفرهنگی مدیریت درمان خراسان رضوی در میان می‌گذاریم.

رضا خزاعی می‌گوید: ما طبق تعهدات و قوانین بیمه که از مرکز ابلاغ می‌شود، عمل می‌کنیم. اگر مقرر شود هزینه این واکسن یا دارو‌های تقویتی رایگان در اختیار بیمار گذاشته شود، به طورحتم از اختصاص آن به صورت رایگان برای بیمار دریغ نمی‌کنیم.
البته شهروندان این نکته را برای واکسن مورد اشاره نباید از یاد ببرند که انواع واکسن آنفلوانزا اعم از ایرانی و خارجی، جزو تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیست.

اما به گفته «خزاعی» یک گروه از این قاعده مستثنا هستند: کودکان دارای نقص سیستم ایمنی که بیماری فیبروزسیستیک یا (سی اف) دارند که در واقع نوعی اختلال ژنتیکی و ارثی ناشی از جهش در ژن CFTR است. افراد دارای این بیماری خاص که پرونده در سازمان تأمین اجتماعی دارند، می‌توانند این دارو (البته نوع ایرانی و دولتی آن) را رایگان تزریق کنند و دیگر گروه‌ها با پرداخت هزینه می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->