ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد پرت شدن کودک از سانروف حادثه پرتکرار فصل گرم | بازی والدین با جان فرزندان هانی کرده به ضرب گلوله دستگیر شد + فیلم انقلاب فرهنگی، طلیعه تعالی نظام آموزشی عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتاً شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها
سرخط خبرها

پیش‌بینی بارش باران در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، شمال و مرکز کشور برای فردا (۸ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۹۸۴
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
پیش‌بینی بارش باران در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، شمال و مرکز کشور برای فردا (۸ مهر ۱۴۰۳)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: امروز (شنبه، ۷ مهر ۱۴۰۳) در نقاط مختلف کشور بارش باران، وقوع رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات مرکزی البرز، بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان در خصوص وضعیت جوی کشور، اظهار کرد: امروز (۷ مهر) در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، همدان، مرکزی برخی نقاط استان‌های اصفهان، یزد، خراسان جنوبی، ارتفاعات، کرمان، شمال و شرق آذربایجان شرقی و شرق کردستان بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات مرکزی البرز بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: شدت بارش در این روز در گیلان، مازندران، گلستان و شمال استان‌های قزوین، البرز، تهران و ارتفاعات مرکزی البرز خواهد بود.

ضیاییان اضافه کرد: یکشنبه (۸ مهر) در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، استان‌های ساحلی خزر، برخی نقاط استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، اصفهان مرکزی و جنوب کرمان، دوشنبه (۹ مهر) در استان‌های زنجان قزوین، البرز، تهران و مازندران و سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۰ و ۱۱ مهر) در شمال غرب کشور، بارش پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: امروز و فردا کاهش محسوس دما در استان‌های واقع در نیمه شمالی کشور به‌ویژه در استان‌های ساحلی خزر، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان مرکزی و زنجان رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: روز‌های شنبه و یکشنبه در شمال شرق، شرق، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و سه‌شنبه و چهارشنبه در شمال غرب و غرب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی میشود.

به گفته ضیاییان دریای خزر در دو روز آینده مواج خواهد شد.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۸ مهر) نیمه ابری، در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد با کمترین و بیشترین دمای ۱۳ و ۲۰ درجه سانتیگراد و پس فردا (۹ مهر) نیمه ابری، در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۱۵ و ۲۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا شهرکرد و اردبیل با کمینه دمای ۴ درجه سانتیگراد و پس فردا اردبیل با کمینه دمای ۲ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۱ و ۴۰ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->