اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق فروشگاه موادغذایی در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای
سرخط خبرها

هشدار رگبار باران و وزش باد شدید در خراسان رضوی و دیگر نقاط کشور

  • کد خبر: ۲۹۱۴۱۸
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۹
هشدار رگبار باران و وزش باد شدید در خراسان رضوی و دیگر نقاط کشور
سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی نقاط کشور هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی، در نواحی مستعد گرد و خاک و در ارتفاعات بارش برف امروز (۸ مهر) در گلستان، مازندران، شرق گیلان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال تهران، ارتفاعات استان‌های قزوین، سمنان و البرز، شمال و شرق هرمزگان، نیمه جنوبی کرمان و شرق استان‌های سیستان و بلوچستان و فارس و دوشنبه (۹ مهر) در ارتفاعات در مازندران و شرق گیلان، تهران، البرز، قم، قزوین، همدان، مرکزی، زنجان، کردستان، جنوب آذربایجان غربی، شمال کرمانشاه، نیمه شرقی لرستان، شمال غرب سمنان، شمال شرق خوزستان، هرمزگان، ارتفاعات در جنوب و مرکز کرمان و شرق و جنوب شرق فارس پیش‌بینی می‌شود.

حاکمیت این شرایط جوی سه شنبه (۱۰ مهر) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، شمال اردبیل، کردستان، شمال کرمانشاه، ارتفاعات استان‌های تهران و البرز و ارتفاعات در شمال و غرب و شرق هرمزگان، جنوب کرمان، چهارشنبه (۱۱ مهر) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، نیمه شمالی کرمانشاه، شمال شرق خوزستان، زنجان، قزوین، گیلان و غرب مازندران، پنجشنبه (۱۲ مهر) در شمال شرق آذربایجان شرقی، اردبیل، مازندران، گلستان، نیمه شمالی خراسان شمالی و ارتفاعات سمنان و جمعه (۱۳ مهر) در جنوب و مرکز اردبیل، شمال شرق آذربایجان شرقی، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات استان‌های سمنان، تهران، البرز، قزوین و زنجان دور از انتظار نیست.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به احتمال آبگرفتگی محلی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، صاعقه، لغزندگی بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست و سازه‌های موقت و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به خودداری از اتراق و برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت کوه‌نوردی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، خودداری از محلول‌پاشی و سم‌پاشی باغات و مزارع، انتقال محصولات برداشت شده به مکان‌های مسقف توصیه می‌کند.

در ادامه این هشدار با اشاره به افزایش گرادیان فشاری آمده است: وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد گرد و خاک یکشنبه (۸ مهر) در نوار شرقی خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، شرق و جنوب سمنان، یزد، نیمه شرقی اصفهان، همدان، مرکزی، کرمانشاه، کردستان و جنوب آذربایجان غربی، دوشنبه (۹ مهر) در کرمان، شرق فارس، مرکزی، لرستان، همدان و کرمانشاه و سه‌شنبه (۱۰ مهر) در خوزستان، ایلام، کرمانشاه، لرستان، همدان، کردستان، زنجان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی پیش‌بینی می‌شود.

این شرایط جوی چهارشنبه (۱۱ مهر) برای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، لرستان، اصفهان، زنجان، قزوین، البرز و تهران، پنجشنبه (۱۲ مهر) برای جنوب تهران، قم، مرکزی، سمنان، خراسان رضوی و خراسان شمالی و جمعه (۱۳ مهر) برای نوار شرقی خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، شرق و جنوب سمنان، شرق کرمان، شمال شرق اصفهان و خوزستان قابل پیش‌بینی است.

از اثرات این مخاطره می‌توان به وزش باد نسبتا شدید تا شدید، در مناطق مستعد گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر، بالگرد و...، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال توصیه می‌کند.

هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->