کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده کل ارتش به‌مناسبت روز ملی ایمنی پیام صادر کرد

  • کد خبر: ۲۹۱۰۱۱
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
فرمانده کل ارتش به‌مناسبت روز ملی ایمنی پیام صادر کرد
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، به‌مناسبت روز ملی ایمنی و آتش‌نشانان پیامی صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متن پیام امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی به شرح زیر است:

برابر فرامین ابلاغی فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه‌ای عزیز  یکی از مهم‌ترین عناصر اساسی وظایف و رسالت‌های فرماندهان، مدیران و مسئولان در ارتش جمهوری اسلامی ایران، توجه به ایمنی و اهتمام به فرهنگ‌سازی برای ارتقاء آن در کلیه سطوح تا پایین‌ترین رده است تا همگان رعایت ایمنی را به عنوان جزئی از مسئولیت‌های محوله بدانند و مانع وقوع سوانح ناگوار و خسارت‌بار شوند.

تک تک آحاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، برای تداوم هر چه بهتر ایفای نقش خود، مفهوم جامعه ایمنی را به حد کمال مد نظر قرار داده و برای نیل به آن همچنان باید، هرگونه هزینه‌ای برای ایمنی را نوعی سرمایه‌گذاری و ذخیره‌سازی برای آینده تلقی نموده و آن را اقدامی لازم برای ارتقاء و افزایش توان رزم خود بدانند و با اهتمام بیشتر، ایمنی را جز لاینفک وظایف سازمانی خود محصوب نموده و حفظ ایمنی و محافظت از جان انسان‌ها در اولویت یکم و تجهیزات و ... را به عنوان یک تکلیف عینی تلقی نمایند.

لذا تعمیق اقدام‌های پیشگیرانه ایمنی نظیر حذف عوامل خطرزا و بهسازی محیط کار، شناسایی مخاطرات و برآورد ریسک فرایندهای کاری، گسترش ایمان و اعتقاد کامل به اجرای موازین و مقررات ایمنی، رعایت استانداردها و ...، مبتنی بر همدلی، هم‌زبانی در تمامی سطوح ارتش جمهوری اسلامی ایران، گامی کلیدی و عنصری اساسی در حفظ آمادگی‌های رزمی خواهد بود.

در این راستا، تدوین دستورالعمل‌ها، نظام‌نامه‌ها، استانداردهای ایمنی، برگزاری کمیسیون‌ها، جلسات هم‌افزایی، تمکیل و گسترش شبکه همیاران ایمنی، انجام بازرسی‌ها، نظارت و کنترل‌های مستمر، ارتقاء توانمندی‌ تیم‌های بررسی سانحه، برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی ایمنی و ... اقداماتی موثر تلقی می‌شود.

انتظار می‌رود با تأسی به آیات قرآن کریم در جهت اجرای منویات مقام معظم فرماندهی کل قوا و تدابیر ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه ایمنی با ایجاد همگرایی، همدلی و هم‌زبانی سازمانی در قالب چهارچوب ارائه شده فوق، شاهد توفیقات روزافزون در زمینه حفظ سرمایه‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران و ارتقاء سطح ایمنی در همه سطوح آن باشیم.

منبع: ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->