صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند
سرخط خبرها

پیش‌نویس اولیه برنامه توسعه دریامحور در دولت چهاردهم تدوین شد

  • کد خبر: ۲۹۱۴۷۹
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
پیش‌نویس اولیه برنامه توسعه دریامحور در دولت چهاردهم تدوین شد
معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه پیش‌نویس اولیه برنامه توسعه دریامحور در دولت تدوین شده است، گفت: دولت چهاردهم مصمم است طرح و برنامه‌های تکمیلی و جامع‌تری در حوزه توسعه دریامحور تدوین و عملیاتی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف روز دوشنبه (۹ مهر ۱۴۰۳) با ارسال پیامی خطاب به کشور‌های عضو سازمان بین‌المللی دریانوردی، جامعه بزرگ دریایی جمهوری اسلامی ایران، دریانوردی و فعالان حوزه دریایی، «روز جهانی دریانوردی» را تبریک گفت.

در این پیام آمده است: ظرفیت‌های بالقوه دریا در هر کشوری بر هیچکس پوشیده نیست، به نحوی که از ابتدای خلقت بشری، دریا، عرصه ارتباطات و بسترساز توسعه و تمدن بوده است. آن دسته از کشور‌هایی که به دریا راه دارند از پتانسیل‌های بالقوه قدرتمند شدن در عرصه‌های مختلف منطقه ای، جهانی و همچنین از توانایی توسعه یافتگی سریعتر برخوردارهستند. دریا در یک کشور، فرصت بزرگی برای پیشرفت و حفظ منافع ملی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: حمل‌ونقل حجم انبوهی از کالا‌ها و مایحتاج، منابع فراوان نفت و گاز نهفته در بستر دریاها، صید و صیادی، تنوع زیستی و طبیعت‌های متنوع دریا‌ها به جهت سیر و سیاحت و منافع مختلف دیگر آن در اتصال به خشکی، از مواهب الهی و گویای اراده پروردگار کریم در اتمام نعمتهایش در گستره خلقت است. با درک این واقعیت، در سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، توجه ویژه به دریا، خطوط مواصلاتی دریایی، سواحل، بنادر و آب‌های مرزی مورد توجه خاص قرار گرفته و مقام معظم رهبری نیز بار‌ها و بار‌ها بر ضرورت استفاده از این نعمت خدادادی و ظرفیت‌های کم نظیر دریا تاکید فرموده اند. با ابلاغ سیاست‌های کلی «توسعه دریا محور» نقطه عطفی در این جهت رقم زده شده که با تاکید بر اهتمام دولت در اجرای فرامین ایشان، امید است ابعاد مختلف آن اجرایی گردد.

در بخشی از این پیام بیان شده است: پیش نویس اولیه برنامه توسعه دریا محور در دولت تدوین گردیده و دولت چهاردهم مصمم است طرح و برنامه‌های تکمیلی و جامع تری در حوزه توسعه دریا محور تدوین و عملیاتی نماید. با اغتنام از فرصت روز جهانی دریانوردی، بر ضرورت تقویت زنجیره تامین (لجستیک) و مسیر‌های کریدوری، توسعه بازار و ورود به بازار‌های نو ظهور و جدید، استفاده از فن آوری‌های جدید و هوشمند سازی، تقویت اشتغال، ایجاد واحد‌های تولیدی در مقیاس بزرگ و کوچک در بنادر و حاشیه سواحل، نوسازی و جوان سازی ناوگان تجاری و تجهیزات بندری، خطوط ریلی و جاده ای، مهارت افزایی و تربیت نیرو‌های انسانی مسئولیت پذیر و کارآمد برای توسعه دریا محور، حفظ و پاسداشت محیط زیست دریایی با رعایت مقررات و کنوانسیون‌های بین‌المللی و سرمایه گذاری در همه این زمینه‌ها و تفکر راهبردی، تاکید نموده و لازم است گروه‌های نخبگانی و هسته‌های اندیشه ورزی برای تحقق برنامه‌های دولت در توسعه دریا محور یاری گر دولت باشند.

در ادامه پیام آمده است: روز جهانی دریانوردی را به تمامی کشور‌های عضو سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO)، جامعه بزرگ دریایی جمهوری اسلامی ایران، دریانوردی و فعالان حوزه دریایی تبریک عرض نموده و از خداوند قادر متعال توفیقات روز افزون همگان را در دستیابی به اهداف بلند توسعه پایدار دریایی خواستارم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->