جای پای حضرت زینب (س) در مصر: مسجدی که میزبان کاروان اسرای کربلا بود اعترافات تکان‌دهنده مردی که جسد دختر جوانش را خاکستر کرد! اخراج کادر خاطی مدرسه در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز اجرای پروسه جذب اعضای هیأت علمی از آبان تا بهمن ۱۴۰۴ ارائه خدمات چشم‌پزشکی و عینک رایگان به سالمندان خراسان رضوی| ۸۰ درصد موارد نابینایی، قابلیت پیشگیری دارند پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۳ تا پایان سال تسویه می‎شود مشهد فردا (پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیل نیست حفظ سلامت چشم و اصلاح اختلالات بینایی با انتخاب درست عینک | زندگی را واضح ببینید پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات
سرخط خبرها

باند حرفه‌ای فیشینگ در مشهد متلاشی شد (۹ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۱۶۲۹
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۵
باند حرفه‌ای فیشینگ در مشهد متلاشی شد (۹ مهر ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی مشهد گفت: با تلاش کارشناسان پلیس فتا یک باند حرفه‌ای فیشینگ در مشهد متلاشی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد چراغ در خصوص دستگیری باند فیشینگ در مشهد اظهار کرد: در پی گزارش کلاهبرداری سریالی از شهروندان با ترفند فیشینگ (درگاه‌های جعلی اینترنتی)، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا مشهد قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی اظهارات مالباختگان مشخص شد این افراد در یک شبکه اجتماعی خارجی با دریافت پیامک‌های جعلی سامانه ثنا به درگاه جعلی کشانده شده و با دستیابی به رمز‌های اینترنتی توسط افراد کلاهبردار حساب شان خالی شده است.

این مقام انتظامی اظهار کرد: کارشناسان پلیس فتا با بررسی سرنخ‌های دیجیتالی به جامانده یکی از اعضای باند کلاهبرداری را که جوانی ۱۸ ساله است شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی وی را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.

چراغ بیان کرد: ماموران پلیس فتا در این عملیات ۱۱ دستگاه تلفن همراه و ۱۶ عدد سیم کارت مورد استفاده جهت ارسال لینک جعلی ثنا، سهام عدالت، بسته معیشتی رئیس جمهور که بیش از ۲۰ هزار لینک به شهروندان در سراسر کشور ارسال شده بود را کشف کردند.

وی تصریح کرد: متهم که در بازجوئی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بودند در مواجهه با ادله و مستندات دیجیتالی بدست آمده از گوشی تلفن همراهش به کلاهبرداری با ترفند فیشینگ با استفاده از ربات‌های آلوده که سازنده و ادمین آن‌ها ۲ تن از دوستانش می‌باشد اعتراف کرد.

جانشین فرمانده انتظامی مشهد اظهار کرد: در ادامه این عملیات کارشناسان پلیس فتا با اطلاعات بدست آمده ۲ عضو دیگر این باند را که مخفیگاهشان را در استان‌های گلستان، مازندران و تهران تغییر می‌دادند شناسایی و طی ۲ عملیات مجزا آن‌ها را دستگیر و ۶ دستگاه تلفن همراه  با ۱۲ عدد سیم کارت حاوی ربات‌های درگاه ساز بانکی و بدافزار‌های ساخت پیامک و دیگر بات‌های مجرمانه استخراج کردند.

چراغ تصریح کرد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد متهمان با طراحی لینک آلوده متصل به ربات، شهروندان را به باز کردن لینک اینترنتی جعلی ترغیب و با هدایت طعمه هایش به صفحه فشینگ حساب کاربران را خالی و بعضاً با استفاده از نصب بد افزار با عناوین (سهام من، عدالت همراه، ابلاغیه ثنا، بسته معیشتی و...) بر روی گوشی شاکیان، اقدام به ارسال پیامک انبوه از طریق ربات به شماره خطوط مختلف در سراسر کشور می‌کردند.

وی با بیان این که تحقیقات برای شناسایی مالباخته‌ها با هماهنگی مقام قضائی ادامه دارد، خاطرنشان کرد: قطع یارانه، ابلاغیه سمانه ثنا، بسته کمک معیشتی، ثبت نام برای دریافت کارت سوخت، ثبت نام سهام عدالت و ... از نمونه‌های بارز پیامک‌های ارسال شده در ایام گذشته بوده که متاسفانه تعدادی از شهروندان در دام مجرمان گرفتار شده اند و به خواسته‌های آنان تن داده و مورد سواستفاده قرار گرفته اند لذا لازم و ضروری است مردم به اخبار و اطلاعات منتشرشده از طریق منابع نامعتبر توجه نکرده و اطلاعات مهم اعم از بانکی و یا شخصی و هویتی خود را برای منابع نامعتبر ارسال نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->