تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور ریزش آبشاری قیمت دلار دیجیتال (۴ اسفند ۱۴۰۳) بازار کیف‌ و‌ کفش مشهد رنگ‌وبوی شب عید ندارد | گرانی دلار و نبود نقدینگی، مشکل اصلی تولیدکنندگان انتقاد نماینده مجلس از کارشکنی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری توزیع گوشت گوسفندی منجمد تنظیم بازار در خراسان رضوی آغاز شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) افزایش حداقل دستمزد متناسب با نرخ تورم، به حفظ قدرت خرید کارگران کمک می‌کند بازار اجاره مسکن بهبود می‌یابد؟ (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سامانه خودنویس سوداگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟

  • کد خبر: ۲۹۲۰۹۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
سامانه خودنویس سوداگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟
کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: شفافیت در معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس فراهم شده صرفه جویی در هزینه‌ها در این سامانه به بیش از ۲هزار میلیارد تومان می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسوی کارشناس سیاست گذاری مسکن با بیان اینکه در حال حاضر با وجود آنکه در فصل پاییز هستیم، اما همچنان روند ثبت معاملات مسکن به صورت ۲۴ ساعته در حال انجام است گفت: متقاضیان مسکن در بخش اجاره و همچنین در بخش خرید وفروش مسکن از این سامانه استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: سامانه خودنویس با هدف کاهش سوداگری در بازار مسکن ایجاد شده خوشبختانه تاکنون طبق آمار‌ها موفقیت آمیز بوده است.

کارشناس سیاست گذاری مسکن با بیان اینکه سامانه خودنویس در تنظیم قرارداد، شفافیت در تمام مفاد و بند‌ها و نیز ایجاد امنیت در معاملات ملکی نقش موثری بر بازار مسکن دارد گفت: سامانه خودنویس علاوه بر شفافیت در قرارداد به مهار افسار گسیخته و غیر منطقی قیمت اجاره بها کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه تمامی مراحل سامانه خودنویس برای دریافت کد رهگیری رایگان است گفت: این سامانه به دلیل پیروی از قوانین حقوقی موجر و مستاجر، به میزان قابل توجهی از دعاوی حقوقی و اختلافات بین طرفین می‌کاهد.

وی با بیان اینکه این اقدامات در سامانه خودنویس نقش موثری رونق در معاملات ملکی دارد گفت: سامانه خودنویس بر اساس ماده ۱۸ از قانون جهش تولید مسکن و به هدف نظارت بر بازار املاک و مستغلات از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) تعیین شده است؛ بنابراین براساس این سامانه می‌توان با ثبت معاملات اجاره، بدون مراجعه حضوری به مشاور املاک، کد رهگیری را به صورت رایگان دریافت می‌شود.

موسوی به مزایای این سامانه خودنویس اشاره کرد و گفت: انجام در این سامانه امکان ثبت رسمی معاملات اجاره مسکن به صورت آنلاین و غیر حضوری وجود دارد. ثبت قرارداد در سامانه خودنویس موجب صرفه جویی در وقت و هزینه‌های هر دو طرف قرارداد می‌گردد.

کارشناس سیاست گذاری مسکن اظهار کرد: این سامانه مجهز به فن آوری هوش مصنوعی است و به همین دلیل تنظیم قرارداد اجاره ملک به صورت خودکار انجام می‌شود. در قرارداد‌های تنظیم شده توسط سامانه خودنویس املاک، تمام مفاد قانون موجر و مستاجر رعایت شده است.

او با بیان اینکه دولت چهاردهم باید تداوم و تکمیل این سامانه را برای کنترل بازار مسکن در طی امسال در دستور کار خود قرار دهد تا بازار اجاره مسکن در سال آینده با ثبات همراه شود گفت: دولت می‌تواند با تکمیل این سامانه به صورت کامل بساط دلالان و سوداگران را جمع کند.

وی ادامه داد: تاکنون صرفه جویی هزینه‌ها در این سامانه به بیش از ۱۷۰۰ میلیارد تومان رسیده و به طور قطع تا ۲هزار میلیارد تومان هم تا چند هفته آینده هم می‌رسد.

او گفت: شفافیت در ثبت تمامی معاملات مسکن از جمله مهم مزایای این سامانه به شمار می‌رود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->