نرخ تورم در مرداد ۱۴۰۴ در خراسان رضوی به ۴۲.۱ درصد رسید مدیرعامل توانیر: صادرات برق تقریبا به صفر رسید تناقض برنامه هفتم توسعه | خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید گوشت قرمز همزمان با کاهش مصرف آب قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ شهریور ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها تا ۹۵ میلیون تومان افزایش شدید قیمت خودرو‌های داخلی به دنبال رشد قیمت دلار (۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول جزئیات پیش‌فروش یک میلیون سکه طلا در (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) امروز صورت گرفت: افتتاح ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۸ استان تعداد بانک‌های دارای کفایت سرمایه مثبت به ۲۳ بانک رسید پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی فروش نان کنجدی در مشهد ممنوع می‌شود؟ متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۷۰ همت واریز کردند طلای جهانی ثابت ماند (۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۱ هزار تومان را هم رد کرد کمک ۱۳۰۰ مگاواتی برق خراسان رضوی به سایر استان‌ها افزایش قیمت گوشت در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت دام زنده تولید برق خورشیدی در ایران رکورد شکست تعداد خارج‌نشینان یارانه‌بگیر ۹۰۰ هزار نفر است | خارج‌نشینان باید از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند؟ نرخ دلار در مشهد ۱۰۰ هزار تومان را به خود دید (۶ شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا با دلار ۱۰۰ هزار تومانی در مشهد به چه عددی رسید؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی چالش های حوزه واردات با حضور واردکنندگان خراسان رضوی | ارز چندنرخی؛ دروازه رانت و فساد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۱۰ هزار تومان تولید روزانه بنزین در مسیر صعود | رشد ۵ میلیون لیتری بنزین همزمان با هفته دولت ۲۵ هزار مشترک برق خراسان رضوی کنترل‌پذیر شدند چقدر از درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود؟ جزئیات توزیع برنج دولتی از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ قدرت خرید مردم در مرداد ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش یافت جهش کاذب دلار به بالای ۱۰۰ هزار تومان | کارشناسان اقتصادی: منشأ روانی دارد و واقعی نیست پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در مرز کانال ۹۹ هزار تومان قرار گرفت سکه ۶ میلیون ارزان‌تر از قیمت بازار در مرکز مبادله حراج شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سامانه خودنویس سوداگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟

  • کد خبر: ۲۹۲۰۹۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
سامانه خودنویس سوداگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟
کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: شفافیت در معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس فراهم شده صرفه جویی در هزینه‌ها در این سامانه به بیش از ۲هزار میلیارد تومان می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسوی کارشناس سیاست گذاری مسکن با بیان اینکه در حال حاضر با وجود آنکه در فصل پاییز هستیم، اما همچنان روند ثبت معاملات مسکن به صورت ۲۴ ساعته در حال انجام است گفت: متقاضیان مسکن در بخش اجاره و همچنین در بخش خرید وفروش مسکن از این سامانه استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: سامانه خودنویس با هدف کاهش سوداگری در بازار مسکن ایجاد شده خوشبختانه تاکنون طبق آمار‌ها موفقیت آمیز بوده است.

کارشناس سیاست گذاری مسکن با بیان اینکه سامانه خودنویس در تنظیم قرارداد، شفافیت در تمام مفاد و بند‌ها و نیز ایجاد امنیت در معاملات ملکی نقش موثری بر بازار مسکن دارد گفت: سامانه خودنویس علاوه بر شفافیت در قرارداد به مهار افسار گسیخته و غیر منطقی قیمت اجاره بها کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه تمامی مراحل سامانه خودنویس برای دریافت کد رهگیری رایگان است گفت: این سامانه به دلیل پیروی از قوانین حقوقی موجر و مستاجر، به میزان قابل توجهی از دعاوی حقوقی و اختلافات بین طرفین می‌کاهد.

وی با بیان اینکه این اقدامات در سامانه خودنویس نقش موثری رونق در معاملات ملکی دارد گفت: سامانه خودنویس بر اساس ماده ۱۸ از قانون جهش تولید مسکن و به هدف نظارت بر بازار املاک و مستغلات از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) تعیین شده است؛ بنابراین براساس این سامانه می‌توان با ثبت معاملات اجاره، بدون مراجعه حضوری به مشاور املاک، کد رهگیری را به صورت رایگان دریافت می‌شود.

موسوی به مزایای این سامانه خودنویس اشاره کرد و گفت: انجام در این سامانه امکان ثبت رسمی معاملات اجاره مسکن به صورت آنلاین و غیر حضوری وجود دارد. ثبت قرارداد در سامانه خودنویس موجب صرفه جویی در وقت و هزینه‌های هر دو طرف قرارداد می‌گردد.

کارشناس سیاست گذاری مسکن اظهار کرد: این سامانه مجهز به فن آوری هوش مصنوعی است و به همین دلیل تنظیم قرارداد اجاره ملک به صورت خودکار انجام می‌شود. در قرارداد‌های تنظیم شده توسط سامانه خودنویس املاک، تمام مفاد قانون موجر و مستاجر رعایت شده است.

او با بیان اینکه دولت چهاردهم باید تداوم و تکمیل این سامانه را برای کنترل بازار مسکن در طی امسال در دستور کار خود قرار دهد تا بازار اجاره مسکن در سال آینده با ثبات همراه شود گفت: دولت می‌تواند با تکمیل این سامانه به صورت کامل بساط دلالان و سوداگران را جمع کند.

وی ادامه داد: تاکنون صرفه جویی هزینه‌ها در این سامانه به بیش از ۱۷۰۰ میلیارد تومان رسیده و به طور قطع تا ۲هزار میلیارد تومان هم تا چند هفته آینده هم می‌رسد.

او گفت: شفافیت در ثبت تمامی معاملات مسکن از جمله مهم مزایای این سامانه به شمار می‌رود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->