نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد
سرخط خبرها

هشدار شرکت گاز درباره کمبود گاز در زمستان امسال نسبت به ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۲۹۲۱۷۸
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶
هشدار شرکت گاز درباره کمبود گاز در زمستان امسال نسبت به ۱۴۰۲
سرپرست روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه زمستان امسال نسبت به پارسال از لحاظ مصرف گاز سخت‌تر خواهد بود، گفت: اجرای برنامه‌ها در زمینه اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز طبیعی و ایجاد وحدت رویه و انسجام میان همه روابط عمومی‌های شرکت‌های تابعه مورد تأکید است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن موسوی روز چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در سی‌ونهمین نشست رؤسای روابط عمومی‌های صنعت گاز که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور سعید توکلی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و مجید بوجارزاده مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت برگزار شد، افزود: اطلاع‌رسانی باید برای هر رویداد براساس برنامه‌ای دقیق و علمی و استفاده از فناوری روز انجام شود و برای این کار باید پیوست رسانه‌ای تعریف و اجرا کرد.

وی درباره موضوع مصرف بی‌رویه گاز در کشور به‌ویژه در روز‌های سرد سال ادامه داد: استفاده از ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، صدا و سیما، تریبون نماز جمعه، آموزش و پرورش، جراید و خبرگزاری‌ها، تولید پیوست رسانه‌ای، تولید محتوا و تبلیغات محیطی از راهکار‌هایی است که با برنامه‌ریزی مدون و دقیق می‌توان بهترین بهره را از آنها ببریم و این مهم، عزم جدی همه همکاران روابط عمومی صنعت گاز در اقصی نقاط کشور را می‌طلبد.

سرپرست روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران بر استفاده از طرح همیار گاز در مدارس کشور تأکید کرد و گفت: اکنون بیش از ۹۶ هزار مدرسه با جمعیت حدود ۱۷ میلیون دانش‌آموز در کشور وجود دارد که با بررسی‌های انجام‌شده، پایه ششم بهترین پایه برای آموزش در طرح همیار گاز شناخته شده است؛ کمااینکه طرح یادشده در دیگر استان‌ها در پایه‌های مختلف به ویژه دبستان در حال اجراست، که جای قدردانی دارد.

ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود
موسوی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت‌های موجود در آموزش و پرورش و سازمان‌های مردم‌نهاد بهره ببریم. ارتباطات باید به گونه‌ای باشد که پیام‌ها از مردم به مردم منتقل شود و نه تنها از دولت به مردم.

به گفته وی، برگزاری همایش‌ها و نشست‌های گروهی می‌تواند به افزایش آگاهی و استفاده بهینه از منابع کمک کند.

سرپرست روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: باید شیوه‌های مصرف بهینه را به گونه‌ای معرفی کنیم که از زبان مردم بیان شود؛ زیرا این روش ممکن است تأثیر بیشتری نسبت به بیان مسئولان داشته باشد. ارسال پیامک‌ها و ارتباط مستقیم با مخاطبان می‌تواند نقش مؤثری در اطلاع‌رسانی ایفا کند.

موسوی افزود: ایجاد ارتباط مستقیم با ذی‌نفعان نشان‌دهنده این است که شرکت ملی گاز، متوجه نیاز‌ها و شرایط آنهاست؛ باید تلاش کنیم در یک روابط عمومی پویا، این نیاز‌ها با توجه به شرایط، به بهترین نحو ممکن رفع شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->