فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

اجلاس همکاری‌های علمی‌فرهنگی زبان و ادبیات فارسی در نیشابور، فرصتی برای تقویت ارتباط در حوزه تمدنی زبان فارسی

  • کد خبر: ۲۹۲۲۴۴
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
اجلاس همکاری‌های علمی‌فرهنگی زبان و ادبیات فارسی در نیشابور، فرصتی برای تقویت ارتباط در حوزه تمدنی زبان فارسی
مجمع بین المللی همکاری‌های علمی-فرهنگی زبان و ادبیات فارسی با هدف ایجاد ارتباط بین مراکز فعال در حوزه زبان و ادبیات فارسی از سراسر جهان برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استاد دانشگاه فردوسی مشهد برپایی مجمع بین المللی همکاری‌های علمی-فرهنگی زبان و ادبیات فارسی را اقدامی مهم برای تقویت ارتباط میان کشور‌های حوزه تمدنی زبان فارسی خواند و گفت: «به کمک این مجمع بین المللی، قادر به نزدیکی ملت‌های این جغرافیا با یکدیگر خواهیم بود.»

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علاقه‌مندان و پژوهشگران، به زودی، شاهد برگزاری نخستین دوره اجلاس «گفتگو‌های فرهنگی آسیایی، زبان فارسی: میراث معنوی مشترک» خواهند بود که با هدف تقویت ارتباطات مراکز فرهنگی و علمی مرتبط با زبان و ادبیات فارسی و ارتقای فعالیت‌های کنشگران این حوزه و به میزبانی شهر نیشابور برگزار می‌شود. 

در این حوزه، مهدی زرقانی گفت: «هدف از برگزاری این رویداد، ایجاد ارتباط بین مراکز فرهنگی، علمی و ادبی فعال در حوزه زبان و ادبیات فارسی از سراسر جهان و همچنین گسترش، سامان دهی و ارتقای فعالیت‌های کنشگران این عرصه است.» او درباره انتخاب شهر نیشابور برای میزبانی این رویداد مهم بین المللی افزود: «نیشابور یکی از فرهنگ شهرهاست. می‌توان نشست‌های بعدی را در دیگر فرهنگ شهر‌های قلمرو زبان فارسی برگزار کرد.»

این استاد دانشگاه تأسیس مجمع بین المللی همکاری‌های علمی و فرهنگی زبان و ادبیات فارسی را اتفاقی مهم در عرصه فرهنگ خواند و گفت: «هدف از تأسیس این مجمعْ ایجاد ارتباط بین کشور‌هایی است که در حوزه تمدنی زبان و ادبیات فارسی قرار دارند و همچنین تألیف قلوب ملت‌ها با یکدیگر.»

زرقانی، با اظهار امیدواری درباره تداوم برگزاری این اجلاس در سال‌های آینده، افزود: «امیدوارم این اجلاس با همین اهداف در دیگرفرهنگ شهر‌ها برگزار شود.»

او درباره بهره برداری از نتایج این اجلاس در دانشگاه‌ها و مراکز علمی نیز گفت: «بی شک، از نتایج برگزاری این اجلاس می‌توان در دانشگاه‌ها و دیگر مراکز فرهنگی و ادبی بهره‌مند شد.»

اجلاس «گفتگو‌های فرهنگی آسیایی، زبان فارسی: میراث معنوی مشترک» در قالب «هفته گفتگو‌های فرهنگی آسیایی»، به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در چهاردهم و پانزدهم مهرماه جاری و به میزبانی شهر نیشابور برگزار می‌شود.
همچنین، برنامه‌های هفته «گفتگو‌های آسیایی» از ۱۳ تا ۱۸ مهرماه در شهر‌های نیشابور، مشهد و تهران برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->