آخرین اخبار از ناآرامی های نپال؛ رسانه های محلی مدعی سقوط دولت شدند + عکس و فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای هوا فضا، افتخار ملت ایران هستند | حتی مخالفان انقلاب در برابر شهدای هوافضا تعظیم می‌کنند حمله هوایی اسرائیل به قطر | انفجار در دفتر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم قاضی زاده هاشمی: کمیسیون صنایع در تعامل با دولت خواستار رفع مشکلات ارزی است وزیر ارتباطات: در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال موانع ساختاری جدی وجود دارد مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است به مناسبت ولادت پیامبر اسلام و امام جعفر صادق (ع)، رهبرمعظم انقلاب با شرایط عفو محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند قالیباف: مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور اجماع دارند عراقچی و عبدالعاطی در قاهره دیدار کردند (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ به ۶۴ هزار و ۶۰۵ نفر رسید اژه‌ای: تولید، امنیت سرمایه‌گذاری و معیشت مردم اولویت‌های کشور است عراقچی با گروسی دیدار می‌کند | احتمال توافق ایران با آژانس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) المیادین: بحث شورای حکام آژانس درباره ایران به فردا موکول شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بقائی اهداف سفر عراقچی به قاهره را تشریح کرد بروکسل برای پیوستن اوکراین در اتحادیه اروپا بازهم شرط گذاشت نیکولاس مادورو: هدف آمریکا از تنش‌زایی در کارائیب ذخایر انرژی ونزوئلاست اجازه رهبر انقلاب برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه ولایتی: رژیم صهیونیستی جنگی تمام عیار علیه انسانیت، تمدن و آینده به راه انداخته است عراقچی سه‌شنبه شب به تونس می‌رود
سرخط خبرها

قالیباف: نماز جمعه هفته گذشته روشن‌ترین جلوه اقتدار ملی بود + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۲۷۳۴
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
قالیباف: نماز جمعه هفته گذشته روشن‌ترین جلوه اقتدار ملی بود + فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نماز جمعه هفته گذشته رهبر حکیم انقلاب اسلامی، روشن‌ترین جلوه اتحاد و اقتدار ملی بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه عنوان کرد: فرا رسیدن هفته فراجا را به کارکنان امنیت آفرین و خدمتگزار پلیس و تمامی نیرو‌های کادر و وظیفه فرماندهی انتظامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. تامین امنیت و آرامش مردم خدمت بزرگ پلیس به کشور است. برای تمامی این عزیزان در عمل به این وظیفه خطیر، آرزوی توفیقات روزافزون دارم و همچنین یاد و خاطره شهدای مظلوم و جان برکف فراجا را گرامی می‌دارم.

وی ادامه داد: همچنین روز ملی روستا و عشایر را گرامی می‌داریم. روستاییان پرتلاش و عشایر غیور ضامن بالندگی جامعه هستند و نقش بی بدیل آنها در امنیت غذایی، حفاظت و حراست از فرهنگ بومی، پاسداری از مرز‌ها و حفظ میراث فرهنگی کشور بر همگان روشن است.

قالیباف تأکید کرد: نماز جمعه هفته گذشته رهبر حکیم انقلاب اسلامی روشن‌ترین جلوه اتحاد و اقتدار ملی بود. بار دیگر مردم ایران حماسه‌ی وحدت آفریدند و زن و مرد و جوان با سلیقه‌های سیاسی مختلف برای حفظ کیان وطن پشت سر رهبری حکیم و شجاع نماز وحدت خواندند و جمعه تاریخی نصر را برای ایران اسلامی رقم زدند و دنیا شاهد بود که ایران عزیز ما به پشتوانه وجود رهبری انقلابی و با درایت و ملتی هوشمند و با غیرت، قوی و سربلند است و نیرو‌های مسلح به پشتوانه این دو نعمت دلگرم و قدرتمند هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دشمنان ایران حتی اگر با خطای محاسباتی دست به ماجراجویی‌های مقطعی علیه کشور بزنند، نمی‌توانند به استقلال و عزت ملی ما و مسیر کلی کشور خدشه‌ای وارد نمایند. بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب همه ما باید تاکید کنیم که تفرقه سیاست دشمن است. تفرقه میان آحاد جامعه، میان دولت و ملت، میان گروه‌ها و احزاب در جامعه اسلامی و در میان ملت‌ها و دولت‌های اسلامی سمی مهلک است. همان جنایتکار اشغالگری که شهید هنیه را به شهادت می‌رساند، شهید نصرالله را نیز شهید می‌کند، آنها با شیعه و سنی، با انسانیت، با شرافت و با صلح دشمن هستند.

وی افزود: هوشمندی رهبر شجاع انقلاب مبنی بر برگزاری خطبه‌های نماز جمعه و تاریخ‌سازی مردم در این یوم الله به دشمن پیام اقتدار داد. برای جامعه آرامش به ارمغان آورد و در جبهه‌های مقاومت روحیه امید تزریق کرد. اینجانب در برابر چنین رهبر و مردمی سر تعظیم فرود می‌آورم و خداوند کریم را سپاس می‌گویم.

قالیباف گفت: وظیفه خود می‌دانم که ابتدا به خودم و سپس به دیگر مسئولان کشور نسبت به حل مشکلات عدیده‌ای که این مردم نجیب دارند به خصوص در حوزه اقتصادی متذکر شوم و در پایان از خداوند متعال درخواست دارم هرگز شاهد روزی نباشیم که ما مسئولان کشور آن را بدون دغدغه حل مشکلات مردم به فردا برسانیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->