سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: حفاری چاه‌های نفت در دریای خزر بعد از ۳۰ سال شروع شد | مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد حذف شده است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست
سرخط خبرها

السودانی از درخواست ماکرون برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی تمجید کرد

  • کد خبر: ۲۹۲۹۹۳
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
السودانی از درخواست ماکرون برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی تمجید کرد
نخست‌وزیر عراق در اظهاراتی از درخواست رئیس‌جمهور فرانسه برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی تمجید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری رسمی عراق «واع» گزارش داد: «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق در پیامی به سران کشور‌های دوست و در راس آنها «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، کشور‌های عضو اتحادیه اروپا و کشور‌های منطقه نوشت که درخواست «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه برای توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی، بیانگر موضعی ناشی از درک واقعی وضعیت جدی در منطقه است.

در این پیام آمده است: امروز با توجه به پیامد‌های خطرناکی که منطقه شاهد آن است، پیام خود را به همه دوستان در جهان می‌رسانیم و تاکید می‌کنیم درگیری‌هایی که در منطقه در حال وقوع است، اقتصاد جهانی را متزلزل و توسعه را به یک شکست بزرگ تبدیل می‌کند، به ویژه اینکه منطقه ما به منزله ریه‌ای است که جهان با دریافت انرژی به واسطه آن نفس می‌کشد و به همین دلیل باید برای موقعیت مهم منطقه ارزش قائل شویم.

السودانی به کشور‌های جهان هشدار داد که همه در آستانه یک لغزش خطرناک ایستاده‌اند؛ به‌طوری‌که می‌تواند منطقه و جهان را به جنگ‌های مداوم بکشاند.

نخست‌وزیر عراق ادامه داد: با گذشت یک سال از وقوع حوادث هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه، گسترش آن به لبنان برادر و تهدید کل منطقه، عراق بار دیگر موضع اولیه خود را یادآوری می‌کند که در آن نسبت به عواقب تلاش رژیم غاصب برای گسترش جنگ و درگیری و عواقب اجازه دادن به آن برای تداوم در ارتکاب جنایات، در سایه ناتوانی جامعه بین‌المللی در ایفای نقش خود، هشدار داده بود.

روز شنبه «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به رادیو فرانس اینتر گفت توقف ارسال تسلیحات و مهمات به تل‌آویو که از آن برای جنگ در غزه استفاده می‌کند، مسیری به سوی سازش سیاسی و حل این درگیری است. وی با اشاره به عملیات رژیم صهیونیستی در لبنان نیز گفت قربانی شدن مردم لبنان غیر قابل قبول است. رئیس‌جمهور فرانسه همچنین تاکید کرد که لبنان نباید به غزه دیگری تبدیل شود و خواستار توقف سریع اقدامات نظامی شد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز پیشنهاد رئیس‌جمهور فرانسه برای توقف ارسال تسلیحات به این رژیم را «شرم‌آور» خواند و مدعی شد: اسرائیل حتی بدون کمک غرب هم تمامی مخالفانش را شکست می‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->