عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهلا، مادر کودک آزار بنیامین راهی زندان شد

  • کد خبر: ۲۹۳۴۹
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۱
  • ۱
مهلا، مادر کودک آزار بنیامین راهی زندان شد
حکم بازداشت «مهلا» مادر کودک آزار، برای بررسی سلامت روانی و پزشکی وی صادر و وی روانه زندان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی گفت: با دستور قضائی و با ادعای پدر کودک مبنی بر اینکه آزار «بنیامین» در زمانی که وی در منزل نبوده صورت می گرفته، حکم بازداشت «مهلا» مادر کودک آزار صادر شد.

جواد جهانشیری با اشاره به پخش کلیپ یک مادر کودک‌آزار در فضای مجازی، اظهار کرد: با توجه به حجم زیاد پیام‌های مردمی رسیدگی به این پرونده در دستور کار همکاران بنده در پلیس فتا خراسان‌رضوی قرار گرفت.

رئیس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه پس از بررسی موضوع و شناسایی متهم و با هماهنگی مراجع قضائی، این مادر کودک آزار به پلیس فتا منتقل شد، افزود: در تحقیقات انجام شده، این مادر خانمی جوان بود که در خصوص انگیزه ارتکاب جرم مدعی شد که تحت تأثیر و فشار روانی از سوی فردی که با وی در فضای سایبری آشنا شده، قرار گرفته و این فرد غریبه از وی خواسته است تا با ارسال تصاویری از فرزند خردسالش او را در جمع‌آوری دنبال کننده در فضای مجازی همراهی کند تا از این طریق بتوانند آمار بازدیدکنندگان و دنبال شوندگان در شبکه اجتماعی اینستاگرام را افزایش بدهند.

جهانشیری با تاکید بر اینکه تحقیقات نهایی کارشناسان و ادله دیجیتالی مکشوفه از وی، دلالت بر صحت گفته‌های متهم دستگیر شده بود، تصریح کرد: با دستور قضائی و با ادعای پدر کودک مبنی بر اینکه آزار «بنیامی ن» در زمانی که وی در منزل نبوده صورت می گرفته، حکم بازداشت «مهلا» مادر کودک آزار، برای بررسی سلامت روانی و پزشکی وی صادر و وی روانه زندان شد.

وی با اشاره به اینکه حال بنیامین کودک سه ساله خوب است، گفت: در راستای تعاملات برون سازمانی، نتایج بررسی‌ها و یافته‌های فنی و انتظامی پلیس فتا به‌منظور اقدامات لازم و قانونی، در اختیار دیگر سازمان‌های ذی‌ربط همانند سازمان بهزیستی قرار گرفت و با هماهنگی‌های لازم در حال حاضر نیز کودک به پدر خود تحویل داده شده است.

جهانشیری با تأکید بر نظارت مستمر والدین بر فعالیت‌های مجازی و وب‌گردی فرزندان خود، ابراز کرد: هویت‌ها در فضای مجازی پنهان است، اما در صورت هرگونه تخلف پلیس فتا به سرعت عاملان را شناسایی و به مراجع قضائی معرفی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با مراقب رفتارهای خود در فضای مجازی باشیم، گفت: فضای مجازی فقط مربوط به جغرافیای ایران نیست و هر اتفاقی در دنیا منعکس می‌شود، لذا همه ما باید مراقب رفتارهای خود باشیم، چراکه اینگونه اقدامات به هویت ایرانی و اسلامی و کشور ما تأمین داده می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جعفری
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
0
0
محلا صبح دیروز با حکم قاضی تبرئه و آزاد شد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->