لزوم احداث پل عابر پیاده در بولوار خیام

  • کد خبر: ۲۹۳۵
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳
لزوم احداث پل عابر پیاده در بولوار خیام
اینجا تریبونی برای بیان نظرات، انتقادات، مشکلات و درخواست‌های شما شهروندان است و می‌توانید از روش‌های زیر، مطالبتان را با ما در میان بگذارید.

اینستاگرام: shahraranews@
تارنما: shahraranews.ir
رایانامه: info@shahrara.com
پیامک: ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام رسان:۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
مراجعه حضوری تلفن: ۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
شهروندان گرامی! با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

 

شهرستان
۵۳۳…۰۹۱۵ مسئولان ما که به شلوغی شهرها و متمرکز شدن مردم در شهرهای بزرگ اعتراض دارند، چرا همین اتوبوس های شهرک فرهنگیان طرقبه (مسیرچالیدره) را بیشتر نمی کنند تا رفت و آمد به خارج از شهر بیشتر شود. اتوبوس هر 50 دقیقه مسافر سوار می کند آن وقت چطور می توانیم آنجا خانه بگیریم و در رفت و آمد باشیم؟
شهروند- به عنوان یک دانش آموخته جغرافیا به مسئولان استانی توصیه می کنم درصورتی که محیط زیست و آینده مشهد را دوست دارند، به تقویت امکانات گلبهار برای جذب جمعیت سرریز مشهد اقدام کنند.


شهرداری
353...0915 در محدوده خیام60 نبود پل عابر پیاده به شدت احساس می شود. در این مکان خودروها با سرعت زیاد تردد می کنند و مشکلات زیادی برای ساکنان به وجود می آورند. به هر ارگانی که زنگ می زنیم به نهاد دیگری پاسمان می دهند. لطفا پیگیری کنید.
شهروند- لطفا درباره آسفالت مربوط به مجیدیه ۳۲ گزارشی تهیه کنید که شهرداری باوجود درآمد جمعه بازار خودرو، یکشنبه بازار و چهارشنبه بازار، حاضر به آسفالت نیست. این درحالی است که این بازارها مزاحمت هایی هم برای اهالی ایجاد کرده اند.
۳۱۵...۰۹۱۵ ضمن تشکر و قدردانی از شهردار منطقه 11 برای انجام آسفالت در سید رضی 32، 44و 48 خواهشمندیم در زمینه بازگشایی کوچه های بن بست و انتقال تعمیرگاه های حد فاصل سید رضی 40 تا 50 اقدام کنند.
۴۰۵...۰۹۱۵ با عرض احترام به خدمتگزاران در مجموعه شهرداری مشهد، این جانب از کد ۴۴، کارمند بسیار زحمت کش و با اخلاق مرکز ارتباطات (137) شهرداری مشهد، برای خدمت رسانی صادقانه و پیگیری پیامک های مردم تشکر می کنم.
شهروند- شهردار محترم و خوش فکر مشهد مقدس! چرا میان گذر شمالی مشهد -که 2 منطقه پرجمعیت طبرسی شمالی و رسالت را به هم وصل می کند- اجرا نمی شود؟ شهرداران قبلی چند سال پیش به مردم قولش را داده اند ولی اجرایی نمی شود.


قطارشهری
۳۹۱...۹۱۵ من هر روز که سوار قطار شهری می شوم اولین چیزی که به یادش می افتم روزنامه است. اما گاهی وقت ها رفتارهایی را از برخی مسافرها می بینم که آزرده خاطر می شوم؛ مثلا اینکه شخصی پس از خواندن مطالب روزنامه آن را پاره می کند و کف واگن می ریزد و یا آن ها را روی زمین می اندازد یا زیر صندلی ها هل می دهد! لطفا در این باره فرهنگ سازی کنید.
۹۲۹...۹۰۱ لطفا درباره ساعت کاری خط 2 قطارشهری مطلبی بنویسید و اعتراض مردم به ساعت کاری کم مترو را منعکس کنید. آخرین سرویس خط 2 ساعت 10:05 از ایستگاه شریعتی عبور می کند که سبب شتاب زیاد مردم شده است و در بسیاری مواقع برخی هم از قطار جا می مانند.لطفا صدای مردم باشید و اعتراض ما را به گوش مسئولان خط 2 قطارشهری برسانید.


اتوبوس رانی
۲۲۴...۰۹۰۳ مدیرعامل محترم سازمان اتوبوس رانی لطفا ما کارگران نظافت چی کف اتوبوس ها را که مدتی است در شیفت شب مشغول کار هستیم به شیفت روز برگردانید. کار کردن در شیفت شب مشکلاتی برای ما دارد.


نیروی انتظامی
شهروند- چند روز پیش حاشیه بزرگراه وکیل آباد، بین بولوار جلال آل احمد و بولوار سیدرضی، 2 سرنشین یک موتورسیکلت، تلفن همراه یکی از عابران پیاده را دزدیدند و پس از زخمی کردن او از محل متواری شدند. به گفته کسبه هفته ای یکی دو بار در حاشیه بزرگراه از عابران سرقت می شود.
۷۵۸..۰۹۳۵ امام جمعه، شهردار و مسئولان شهری، مشهد ناامن شده است و عده ای افراد بی وجدان در شهر راه افتاده‌اند و از مردم زورگیری می کنند. چرا برخورد شدیدی با آن ها نمی کنید؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.