سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران در حال رخ دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دو تابعیتی در غزه وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش تلاش دیپلماتیک مصر با ایران، آمریکا و عمان با محوریت مذاکرات غیرمستقیم حبس یک سرباز صهیونیست به دلیل مخالفت با شرکت در عملیات کرانه باختری معاون اول رئیس جمهور رفع تنش آبی را از اولویت‌های مهم دولت دانست «پزشکیان» و «اژه‌ای» در همایش دیپلماسی مقاومت سخنرانی می‌کنند قوانین مهاجرتی انگلیس سخت‌تر شد
سرخط خبرها

اردوغان: اسرائیل «سازمان تروریستی صهیونیستی» است

  • کد خبر: ۲۹۳۵۵۱
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
اردوغان: اسرائیل «سازمان تروریستی صهیونیستی» است
رئیس‌جمهور ترکیه با بیان اینکه تل‌آویو «سازمان تروریستی صهیونیستی» است، به رژیم صهیونیستی هشدار داد این راهی که اکنون می‌رود تنها به یاس و شکست خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه در سخنرانی در یک گردهمایی گروه نمایندگان پارلمانی حزبش بیان داشت: «در قرن ترکیه مطمئنا تفاهم به دور از خشونت فضای بیشتری خواهد یافت، اما مطمئنا جایی برای سیاست تروریسم (رژیم صهیونیستی) که بنای خود را بر کوه‌ها قرار دهد، وجود نخواهد داشت.»

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه سخنانش بیان کرد: «من علنا و صریح می‌گویم. پیگیری هذیان سرزمین موعود منجر به شکست و یاس عظیمی خواهد شد.»

اردوغان پیرامون شرکت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در هفتاد و نهمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «تاریخ هرگز کسانی را که برای یک هیولا دست زدند، فراموش نخواهد کرد؛ هیولایی که دستانش به خون ده‌ها هزار کودک، زن و غیرنظامی آلوده است.»

رجب طیب اردوغان در ادامه انتقاداتش از حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و غزه، تل‌آویو را یک «سازمان تروریستی صهیونیستی» توصیف کرد. اردوغان که در حضور قانون‌گذاران حزب حاکم عدالت و توسعه سخنرانی می‌کرد، بار دیگر قدرت‌های غربی، به خصوص آمریکا را به دلیل حمایت از صهیونیست‌ها مورد انتقاد قرار داد.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین هشدار داد که درگیری میان ایران و رژیم صهیونیستی خطر بروز درگیری منطقه‌ای را تشدید کرده است.

اردوغان که انتقادات تندش از رژیم صهیونیستی سابقه طولانی دارد، قبلا هم بنیامین نتانیاهو را «قصاب غزه» خوانده بود و او و کابینه‌اش را با هیتلر و حکومت آلمان نازی مقایسه کرده بود.

رجب طیب اردوغان همچنین تاکید کرد: «ما هر کاری که لازم باشد انجام خواهیم داد تا تضمین کنیم مردم ما می‌توانند به زندگی امن خود در خیابان‌ها، در خانه و در محل کار بدون نگرانی ادامه دهند.»

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه این سخنرانی بیان داشت: «ما شکاف‌ها را در هر جا که وجود داشته باشند، اعم از پیشگیری از جرم و جنایت و مبارزه با آنها و در نظام قضایی و پلیسی و بازپروری خود یافته و قطعا ترمیم خواهیم کرد. اگر در داخل سازمان امنیتی ما ضعف‌هایی وجود داشته باشد ما آنها را ترمیم خواهیم کرد. ما خطا‌ها و خلاء‌ها را در نظام قضایی خود برطرف خواهیم کرد.»

رئیس‌جمهور ترکیه روز سه‌شنبه هفته قبل نیز ضمن محکومیت حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و غزه، تأکید کرد این رژیم با انتقال جنگ به لبنان، همچنان به کشاندن منطقه به سمت پرتگاه ادامه می‌دهد. وی افزود: «کابینه اسرائیل که براساس هذیان سرزمین موعود عمل می‌کند، پس از فلسطین و لبنان، ترکیه را زیر نظر دارد. اگر سکوت در قبال حملات اسرائیل به غزه و لبنان ادامه یابد، هیچ بعید نیست که به ترکیه هم حمله کند.»

اردوغان با بیان اینکه «اشغالگری، تروریسم و حملات متجاوزانه بیخ گوش ما قرار دارد»، با اشاره به رژیم صهیونیستی گفت: «ما با طرفی روبرو نیستیم که به قوانین عمل می‌کند بلکه با گله‌ای قاتل مواجهیم که از خون و اشغالگری تغذیه می‌کند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->