ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشریه انگلیسی: ایران ثابت کرد که توانایی شکست بزرگترین سامانه پدافند هوایی جهان را دارد

  • کد خبر: ۲۹۳۶۰۳
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۲
نشریه انگلیسی: ایران ثابت کرد که توانایی شکست بزرگترین سامانه پدافند هوایی جهان را دارد
نشریه دیلی تلگراف چاپ لندن در گزارشی با اشاره به پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی نوشت که تهران با این عملیات ثابت کرد که توانایی شکست بزرگترین سامانه پدافند هوایی جهان را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این گزارش که روز چهارشنبه منتشر شد آمده است: جهان با درماندگی نظاره‌گر رگبار موشکی ایران بر فراز اسرائیل بود. یک هفته پس از یکی از سنگین‌ترین حمله موشکی در تاریخ، تأثیر کامل این عملیات آشکار شده و کارشناسان به شکل دیوانه‌واری در تلاش هستند تا به این پرسش پاسخ دهند که آیا اسرائیل می‌تواند در صورت تشدید جنگ در خاورمیانه، در برابر امواج موشکی بیشتر ایران دفاع کند.

در ادامه این گزارش آمده است: تصاویر ویدیویی که از دبی فیلمبرداری شده، شروع عملیات را نشان می‌دهد که به نظر می‌رسد از نزدیک شهر شیراز انجام شده است. فیلم‌هایی که از اردن ضبط شده هم نشان می‌دهد که موشک‌ها از آسمان به سمت اسرائیل در حرکت هستند. همچنین فیلم‌های اسرائیل (فلسطین اشغالی) نشان می‌دهد که سامانه‌های دفاع هوایی فعال شده و در برخی موارد از پا درآمده است.

دیلی تلگراف افزود: یک ویدیو نشان می‌دهد که حداقل ۹ موشک در نزدیکی تأسیسات نظامی اسرائیل (فلسطین اشغالی) اصابت کرده و گزارش‌های بعدی نشان می‌دهد موشک‌های بیشتری به هدف خورده‌اند.

سرعت فوق‌العاده موشکی‌های ایرانی

این نشریه انگلیسی در ادامه گزارش خود آورده است: سامانه پدافند هوایی اسرائیل از چندین لایه تشکیل شده و هرکدام برای شلیک موشک به خارج از آسمان در ارتفاعات مختلف طراحی شده است. کارشناسان بر اساس ویدئو‌های منتشر شده (از عملیات ایران) می‌گویند که اسرائیل ممکن است تجهیزات دفاعی برای رهگیری چنین رگبار سنگینی نداشته باشد. برخی هم نسبت به سرعت موشک‌های ایران ابراز نگرانی کرده‌اند.

فابیان هافمن، کارشناس موشکی در موسسه پروژه هسته‌ای اسلو، به دیلی تلگراف گفت که تصاویر منتشر شده به وضوح سرعت «فوق العاده موشک‌های ایران - حدود ۶۰۰/۷۰۰ متر در ثانیه - را نشان می‌دهد.»

وی افزود: «تمام موشک‌هایی که ایران شلیک کرد در اصل مافوق صوت بودند تا زمانی که دوباره وارد اتمسفر شوند و سرعتشان کاهش یابد».

موشک‌های ایران به کجا اصابت کرد

دیلی تلگراف در ادامه نوشته است: اسرائیل در ابتدا خسارات ناشی از این حمله را کم اهمیت جلوه داد، اما بعداً اعتراف کرد که چندین پایگاه نظامی مورد حمله قرار گرفته است. یک تصویر ماهواره‌ای نشان داد که پایگاه هوایی نواتیم در ۳۰ مکان مختلف هدف قرار گرفته و آشیانه‌ها و ساختمان‌ها آسیب دیده‌اند. همچنین یک دهانه بزرگ از یک موشک ایرانی در نزدیکی مقر موساد در شمال تل آویو پیدا شد.

این نشریه انگلیسی افزود: در مجموع تخمین زده می‌شود که ده‌ها موشک ایران از پدافند هوایی اسرائیل عبور کرده است. حدود ۲۰ موشک به پایگاه هوایی نواتیم و سه موشک به پایگاه هوایی تل نوف در مرکز اسرائیل (فلسطین اشغالی) اصابت کرد.

عملیات وعده صادق ۲

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳ برابر با اول اکتبر ۲۰۲۴ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی، با پرتاب ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرارداد.

این عملیات با تصویب شورای عالی امنیت ملی و ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح و حمایت و پشتیبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع صورت گرفت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد، چنانچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->