۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

هشدار معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره احتمال وقوع جنگی بزرگ در غرب آسیا

  • کد خبر: ۲۹۳۸۸۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
هشدار معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره احتمال وقوع جنگی بزرگ در غرب آسیا
معاون وزیر خارجه روسیه ضمن هشدار درباره جنگی بزرگ در غرب آسیا، گفت که می‌توان از چنین جنگی جلوگیری کرد؛ البته به شرط اینکه تمامی طرف‌ها خویشتن‌داری نشان دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر امور خارجه روسیه، طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری تاس عنوان کرد: «ما از نزدیک و با نگرانی وقایع خاورمیانه را دنبال می‌کنیم. خطر یک درگیری تمام‌عیار بسیار بالا است و تبدیل تنش‌ها به جنگی تمام‌عیار یک خطر واقعی محسوب می‌شود.»

ریابکوف در ادامه ضمن آنکه «خویشتن‌داری» را راه‌حل جلوگیری از جنگ دانست، گفت: «ما با کشور‌های منطقه در گفتگو هستیم. بار دیگر می‌توان از یک جنگ بزرگ جلوگیری کرد، اما همه طرف‌ها باید خویشتن‌داری نشان دهند.»

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه این مصاحبه با اشاره به اقدامات آمریکا در غرب آسیا بیان کرد: «ایالات متحده رویکرد‌های نامتعادلی را در خاورمیانه اتخاذ می‌کند و وضعیت آن را بی‌ثبات می‌سازد.»

از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ایالات متحده یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتش‌بس می‌زند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونت‌ها و وادار کردن تل‌آویو برای خاتمه جنگ صورت نمی‌دهد.

در سایه حمایت‌های کورکورانه واشنگتن، رژیم صهیونیستی جنایاتش را به لبنان هم کشانده و هزاران نفر را به خاک و خون کشیده است. مقامات لبنانی اعلام کردند که تاکنون حداقل ۱۴۰۰ لبنانی از جمله غیرنظامیان و کادر درمان به شهادت رسیده و ۱.۲ میلیون نفر از خانه‌های خود رانده شده‌اند.

ریابکوف در این رابطه افزود: «ایالات متحده طی سال‌های اخیر اقدامات زیادی را برای بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه انجام داده و وضعیت را به بی‌ثباتی کشانده است. احتمالا این اتفاق بدین خاطر رخ داده که آمریکا تماما تمرکزش را بر روی حمایت از متحد اصلی خود در منطقه یعنی اسرائیل گذاشه است. اما ما شاهد این هستیم که چنین رویکرد‌های نامتعادلی بی‌فایده هستند.»

«سرگئی ریابکوف» همچنین درخصوص نشست نمایندگان پنج کشور دارای سلاح هسته‌ای گفت: اقدامات و کار‌های روسیه، چین، بریتانیا، ایالات متحده و فرانسه در قالب «پنج کشور هسته‌ای» متوقف نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->