۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان
سرخط خبرها

روایت رسول مظفرپور، نخبه مشهدی از دیدار با مقام معظم رهبری | ترسیم یک آینده روشن

  • کد خبر: ۲۹۳۹۹۴
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
روایت رسول مظفرپور، نخبه مشهدی از دیدار با مقام معظم رهبری | ترسیم یک آینده روشن
رسول مظفرپور که به عنوان محقق پسادکتری و برگزیده طرح شهید چمران از بنیاد ملی نخبگان از مشهد در دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری، شرکت کرده بود، راوی حال‌و هوای این دیدار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از نخبگان علمی، نفرات برتر المپیاد‌ها و آزمون ورودی دانشگاه‌های کشور، ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در دیدار با مقام معظم رهبری به بیان برخی مطالبات و دغدغه‌های جامعه نخبگانی پرداختند و بیانات رهبر معظم انقلاب را راهنمای مسیر خود قرار دادند.

در این دیدار، دکتر مسعود دارابی برگزیده طرح شهید چمران، دکتر سمانه راه‌آموز برگزیده طرح شهید چمران، دکتر رسول مظفرپور برگزیده طرح شهید چمران، دکتر امیرحسین اخروی برگزیده طرح شهید آشتیانی و دکتر علی موسوی‌شایق برگزیده طرح شهید آشتیانی از مشهد در این دیدار حضور داشتند که در خصوص این دیدار، با رسول مظفرپور به گفت‌وگو پرداختیم.

رسول مظفرپور در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری، اظهار کرد: اولین تجربه‌ام بود که به دیدار مقام معظم رهبری رفتم و باعث افتخار بود که در خدمت ایشان بودیم و نقطه نظرات ارزشمندی درمورد استفاده از ظرفیت نخبگان در جامعه، حمایت از نخبگان در ابعاد مختلف و به‌کارگیری نخبگان در جنبه‌های مختلف مطرح شد. همچنین مقام معظم رهبری مطرح کردند که هرچقدر در این راستا هزینه شود، هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است و استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان موردتأکید رهبری بود. ان‌شاءالله که مورد توجه قرار گیرد، نخبگان ناامید نشوند و در جامعه مؤثر و کارآمد باشند.

وی افزود: حضرت آقا فرمودند در مسیر نخبگان نباید مانعی ایجاد شود که برای ما نویدبخش افق‌های روشنی بود که آینده خیلی خوبی برای جامعه نخبگانی ترسیم شود. همچنین ایشان در فرازی از بیانات خود فرمودند این کاغذبازی‌ها به ویژه در حوزه نخبگان نه‌تنها مضر، بلکه مهلک است و باید به حداقل برسد که نخبگان با مسیر ساده، به اهدافشان برسند.

این نخبه مشهدی ادامه داد: طی سال‌های گذشته و سال جاری، رهبر معظم انقلاب بر این تأکید کردند که مهاجرت نخبگان توسط دستگاه‌های مختلف با استفاده از ظرفیت ویژه‌ای که به نخبگان اختصاص داده شده است، به حداقل برسد. نخبگان نباید مأیوس شوند و اگر مأیوس شوند، اینجا را محل امنی برای خود نمی‌بینند و مهاجرت می‌کنند.

مظفرپور با تأکید بر اینکه نخبه اگر درخواستی دارد و احساس می‌کند جایی می‌تواند مفید واقع شود، آن بستر باید مهیا شود، گفت: موانع از سر راه نخبگان برداشته شود. نخبگان می‌توانند در مباحث مختلف، مفید واقع شوند و از این ظرفیت نباید غافل شد؛ لذا باید این بستر فراهم شود که بتوانیم به اهدافمان برسیم؛ چراکه ما برای یک مسیر خاص تربیت شده و آموزش دیده‌ایم و باید در همان جهت بازدهی داشته باشیم و باید از ورود به مسیر‌های جانبی که ما را از اهدافمان دور می‌کنند، جلوگیری شود.

وی در خصوص مهاجرت، اظهار کرد: قبلاً به مهاجرت فکر می‌کردم، اما اکنون تلاشم این است که به مملکت خودم خدمت کنم. ان‌شاءالله که بیشتر به نخبگان اهمیت دهند. اینکه از این به بعد، مسیر‌ها هموار شود و فضای یأس و ناامیدی از جامعه نخبگانی زدوده شود، موجب می‌شود نخبگان به مهاجرت فکر نکنند. گاهی از نظر مادی و معنوی تحت فشار قرار می‌گیرند. ما وارد یک مسیر شدیم، نخبه نباید احساس کند مشکل مالی دارد و اگر فکرش درگیر مسائل مالی شود، از مسیر خارج می‌شود؛ لذا باید مشکلات مالی به حداقل برسد که نخبه بتواند با خاطری آسوده، بازدهی داشته باشد و مؤثر واقع شود.

این نخبه مشهدی دیدار با مقام معظم رهبری را بسیار ارزشمند برشمرد و گفت: زمانی که فضای یأس و ناامیدی در جامعه نخبگانی حاکم می‌شود، با برگزاری چنین‌جلساتی تا حدودی آن فضا از بین می‌رود و ان‌شاءالله درخواست نخبگان تا آنجا که امکان دارد، پذیرفته شود؛ چراکه تأثیر بسیاری در پیشرفت و شکوفایی نخبگان دارد.

گفتنی است رسول مظفرپور مشغول پژوهشی در دوره پسادکتری بنیاد نخبگان به میزبانی دانشگاه فردوسی در حوزه علوم و صنایع غذایی است و طرح او که در شهید چمران سال ۱۴۰۲ برگزیده شده، برای سلامتی مردم مؤثر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->