گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر صمت: شهرک‌های صنعتی به جای اشتغال زایی، مستمری بگیر ایجاد کردند

  • کد خبر: ۲۹۴۰۳۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
وزیر صمت: شهرک‌های صنعتی به جای اشتغال زایی، مستمری بگیر ایجاد کردند
وزیر صمت با بیان اینکه در سال‌های اخیر در شهرک‌ها شرایطی ایجاد شده که قابلیت جذب منابع انسانی را ندارد، تصریح کرد: تشکیلات ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی، یا تبدیل به زمین فروشی شده و یا تبدیل به رشته فعالیت‌هایی شده که در موقع شروع مشخص بود که نتیجه ندارد. در مجموع آمدیم اشتغال‌زایی ایجاد کنیم، مستمری‌بگیر ایجاد کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «سیدمحمد اتابک» روز شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ در مراسم معارفه «رضا انصاری» مدیرعامل جدید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و «یونس الستی» معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های این وزارتخانه، با بیان اینکه اعتقاد من در ساختار سازمانی، اعتقاد کلاسیکی است، اظهار کرد: شرکت‌های خارجی مانند سازمان‌های داخلی ما عمل نمی‌کنند. آنها به‌جای اینکه ابتدا از میزان سود و زیان خود با سهامداران سخن بگویند، توانایی‌ها و ظرفیت‌های تشکیلاتی و منابع انسانی خود را تشریح می‌کنند، زیرا در نهایت منابع انسانی، نقاط قوت این شرکت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی به حساب می‌آید.

وی افزود: در وزارت صمت، به این جمع‌بندی رسیده ام که نگاه خود را باید به دارایی‌های داخل وزارتخانه معطوف کرده و از دارایی‌هایی که نظام برای آنها هزینه داده است، بهره‌مند شویم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای انتخاب «یونس الستی» به عنوان معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارتخانه، رزومه ۴ گزینه را بررسی کرده است، تاکید کرد: امروز در زمینه صنعت و اقتصاد و شاید همه زمینه‌ها، فرصت سعی و خطا نداریم، زیرا اقدامات ایجادی، نیاز به کسانی دارد که هم ساختار و هم کار را می‌شناسند که اگر این دو موضوع را بشناسند، می‌توانند در این شرایط، سازمان را به سرمنزل برسانند.

وی با بیان اینکه در معاونت توسعه مدیریت منابع، نیاز به متعادل‌سازی است یعنی جانب انصاف رعایت شود، یادآور شد: یکی از اهداف‌مان در این زمینه، متعادل‌سازی در مورد همکاران درون سازمان است که با حمایت کامل بنده روبرو خواهد بود.

اتابک افزود: در این زمینه دنبال آن هستم که ابتدا از نیرو‌های انسانی بدنه وزارتخانه بهره ببریم و اگر نیروی مد نظر نبود، از خارج از سازمان نیرو‌های دارای اهلیت جذب و استفاده شوند.

وی با بیان اینکه برای انتخاب مدیرعامل جدید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، رزومه پنج نفر را بررسی کرده و حتی سه مرتبه با آقای «رضا انصاری» مذاکره کرده است، خاطرنشان کرد: ماموریت آقای انصاری ایجاد زنجیره ارزش در شهرک‌های صنعتی است.

وزیر صمت با بیان اینکه در سال‌های اخیر در شهرک‌ها شرایطی ایجاد شده که قابلیت جذب منابع انسانی را ندارد، تصریح کرد: تشکیلات ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی، یا تبدیل به زمین فروشی شده و یا تبدیل به رشته فعالیت‌هایی شده که در موقع شروع مشخص بود که نتیجه ندارد. در مجموع آمدیم اشتغال‌زایی ایجاد کنیم، مستمری‌بگیر ایجاد کردیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این مشکلات در دوره مقیمی رفع و ادامه آن باید در دوره آقای انصاری شکل بگیرد، ادامه داد: اگر از هرچیزی بیش از حد خودش ایجاد کنیم، گرفتار می‌شویم. در این زمینه باید تعداد شهرک‌ها و واحد‌های صنعتی خود را با سایر شرکت‌های صنعتی مقایسه کنیم. در مجموع باید متقاضیان تفکیک شوند که متقاضی زمین هستنند یا صنعت...

اتابک برای آقایان انصاری و الستی آرزوی موفقیت کرد و گفت: مدیران جدید وزارتخانه باید سازمان زیرمجموعه خود را با شاخص‌های تعریف شده، جلو ببرند و در این مسیر به سمتی حرکت کرده که این شاخص‌ها، برای کشور سبب خیر و برکت شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->