گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید وضعیت بغرنج منابع آبی کشور ریزش قیمت دلار به کانال ۸۹ هزار تومان (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | تارا ۱۰ میلیون تومان افت کرد جاماندگان سهام عدالت تا این تاریخ فرصت ثبت‌نام دارند معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: توزیع اقلام مصرفی مردم در ایام پایانی سال به وفور انجام می‌شود احتمال تمدید سه‌روزه عرضه مستقیم کالا در نمایشگاه بین‌المللی مشهد قیمت حبوبات و خشکبار در ۶ماه ابتدایی دولت چهاردهم چقدر تغییر کرد؟ + نمودار رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: مشکلی در تامین گوشت قرمز و مرغ گرم در استان نداریم ابطال کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه پس از پایان طرح بخشودگی قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | نرخ گوشت گوساله افزایش یافت مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: در زمینه برنج پاکستانی، کمبودی در بازار نداریم؛ موضوع عدم عرضه است ۲ هزار و ۲۶۸ تن سهمیه گوشت تنظیم بازار در خراسان رضوی توزیع می‌شود ریزش ۸۰۰ هزار تومانی قیمت سکه در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: در یکی‌دو روز آینده، شاهد عرضه برنج پاکستانی به قیمت مصوب خواهیم بود قطعه‌بندی مرغ در خراسان رضوی کاهش یافت ازدست‌رفتن کانال ۲.۸ میلیون واحدی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) قیمت پسته در آستانه نوروز، ۵۰ درصد افزایش یافت (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | پسته مانند طلا قیمت جهانی دارد افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد در سال ۱۴۰۴ قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | دلار به کانال ۹۰ هزار تومان رسید علت نوسانات بازار ارز و طلا این روزها چیست؟ بودجه زیارت با اهداف برنامه هفتم برای مشهد هم‌خوانی ندارد تصمیمی جدید برای بنزین | همه چیز در خصوص طرح انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی فیش‌های نجومی دوباره جنجال به پا کرد | مدیری که ۲۴۷ میلیون تومان حقوق می‌گیرد آغاز فروش ویژه ۲ خودرو بهمن‌موتور ویژه اسفندماه، از امروز (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) + لینک ثبت‌نام آخرین مرحله عرضه خودرو‌های وارداتی همچنان بلاتکلیف! دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ چقدر افزایش می‌یابد؟ | پیشنهاد‌های کارگری و کارفرمایی برای تعیین دستمزد سال جدید
سرخط خبرها

وزیر صمت: شهرک‌های صنعتی به جای اشتغال زایی، مستمری بگیر ایجاد کردند

  • کد خبر: ۲۹۴۰۳۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
وزیر صمت: شهرک‌های صنعتی به جای اشتغال زایی، مستمری بگیر ایجاد کردند
وزیر صمت با بیان اینکه در سال‌های اخیر در شهرک‌ها شرایطی ایجاد شده که قابلیت جذب منابع انسانی را ندارد، تصریح کرد: تشکیلات ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی، یا تبدیل به زمین فروشی شده و یا تبدیل به رشته فعالیت‌هایی شده که در موقع شروع مشخص بود که نتیجه ندارد. در مجموع آمدیم اشتغال‌زایی ایجاد کنیم، مستمری‌بگیر ایجاد کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «سیدمحمد اتابک» روز شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ در مراسم معارفه «رضا انصاری» مدیرعامل جدید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و «یونس الستی» معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های این وزارتخانه، با بیان اینکه اعتقاد من در ساختار سازمانی، اعتقاد کلاسیکی است، اظهار کرد: شرکت‌های خارجی مانند سازمان‌های داخلی ما عمل نمی‌کنند. آنها به‌جای اینکه ابتدا از میزان سود و زیان خود با سهامداران سخن بگویند، توانایی‌ها و ظرفیت‌های تشکیلاتی و منابع انسانی خود را تشریح می‌کنند، زیرا در نهایت منابع انسانی، نقاط قوت این شرکت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی به حساب می‌آید.

وی افزود: در وزارت صمت، به این جمع‌بندی رسیده ام که نگاه خود را باید به دارایی‌های داخل وزارتخانه معطوف کرده و از دارایی‌هایی که نظام برای آنها هزینه داده است، بهره‌مند شویم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای انتخاب «یونس الستی» به عنوان معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارتخانه، رزومه ۴ گزینه را بررسی کرده است، تاکید کرد: امروز در زمینه صنعت و اقتصاد و شاید همه زمینه‌ها، فرصت سعی و خطا نداریم، زیرا اقدامات ایجادی، نیاز به کسانی دارد که هم ساختار و هم کار را می‌شناسند که اگر این دو موضوع را بشناسند، می‌توانند در این شرایط، سازمان را به سرمنزل برسانند.

وی با بیان اینکه در معاونت توسعه مدیریت منابع، نیاز به متعادل‌سازی است یعنی جانب انصاف رعایت شود، یادآور شد: یکی از اهداف‌مان در این زمینه، متعادل‌سازی در مورد همکاران درون سازمان است که با حمایت کامل بنده روبرو خواهد بود.

اتابک افزود: در این زمینه دنبال آن هستم که ابتدا از نیرو‌های انسانی بدنه وزارتخانه بهره ببریم و اگر نیروی مد نظر نبود، از خارج از سازمان نیرو‌های دارای اهلیت جذب و استفاده شوند.

وی با بیان اینکه برای انتخاب مدیرعامل جدید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، رزومه پنج نفر را بررسی کرده و حتی سه مرتبه با آقای «رضا انصاری» مذاکره کرده است، خاطرنشان کرد: ماموریت آقای انصاری ایجاد زنجیره ارزش در شهرک‌های صنعتی است.

وزیر صمت با بیان اینکه در سال‌های اخیر در شهرک‌ها شرایطی ایجاد شده که قابلیت جذب منابع انسانی را ندارد، تصریح کرد: تشکیلات ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی، یا تبدیل به زمین فروشی شده و یا تبدیل به رشته فعالیت‌هایی شده که در موقع شروع مشخص بود که نتیجه ندارد. در مجموع آمدیم اشتغال‌زایی ایجاد کنیم، مستمری‌بگیر ایجاد کردیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این مشکلات در دوره مقیمی رفع و ادامه آن باید در دوره آقای انصاری شکل بگیرد، ادامه داد: اگر از هرچیزی بیش از حد خودش ایجاد کنیم، گرفتار می‌شویم. در این زمینه باید تعداد شهرک‌ها و واحد‌های صنعتی خود را با سایر شرکت‌های صنعتی مقایسه کنیم. در مجموع باید متقاضیان تفکیک شوند که متقاضی زمین هستنند یا صنعت...

اتابک برای آقایان انصاری و الستی آرزوی موفقیت کرد و گفت: مدیران جدید وزارتخانه باید سازمان زیرمجموعه خود را با شاخص‌های تعریف شده، جلو ببرند و در این مسیر به سمتی حرکت کرده که این شاخص‌ها، برای کشور سبب خیر و برکت شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->