برگزاری مراسم ۱۴خرداد با سخنرانی رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | روایت آیت‌الله خامنه‌ای از ملاقات با امام خمینی (ره) در بیمارستان | خط به خط با روح الله عراقچی با رئیس‌جمهور لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۶۰ فلسطینی بی‌گناه در یک هفته در نزدیکی مراکز توزیع کمک‌ها در غزه به شهادت رسیدند دیدار عراقچی با وزیر خارجه لبنان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) گاردین: هدف قراردادن مدارس غزه بخشی از استراتژی عمدی اسرائیل است ارتش لبنان پرچم رژیم صهیونیستی را از محل استقرارش در جنوب، پایین کشید سخنگوی دولت: ایران میز مذاکره را ترک نمی‌کند | دولت صدای کامیون‌داران را شنید گفت‌و‌گوی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره روابط دوجانبه دو کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عارف: تفسیر از قوانین، ریشه فساد است واکنش وزارت خارجه به ادعای تکراری شورای همکاری خلیج‌فارس درباره جزایر سه‌گانه ایرانی سردار رادان: زائران اربعین برای کاهش زمان توقف در مرز‌ها از سامانه سجاد استفاده کنند عراقچی در رستورانی در قاهره با سه وزیر خارجه پیشین مصر دیدار کرد عراقچی در بدو ورود به بیروت: مصمم هستیم روابط با لبنان را براساس منافع و احترام متقابل ادامه دهیم رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل آزادراه حرم تا حرم از محور خراسان رضوی در بودجه ۱۴۰۴ اختصاص یافته است+ فیلم روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چند توصیه عراقچی به اروپایی‌ها (۲۲ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۴۰۹۲
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
چند توصیه عراقچی به اروپایی‌ها (۲۲ مهر ۱۴۰۳)
وزیر خارجه ایران نوشت: اگر اروپا نیاز به بهانه‌ای برای کوتاه آمدن در مقابل باج‌خواهی اسرائیل دارد، بهتر است داستان دیگری پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد ایران موشک بالستیک به روسیه ارسال نکرده است.

عراقچی با اشاره به دیدارهای خود با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و معاون او در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد نوشت: در ملاقات با «جوزپ بورل» و «انریکه مورا» در نیویورک، موارد زیر را بیان کردم:

١. همکاری‌های نظامی ایران و روسیه جدید نیست و سابقه‌ای دارد که به قبل از بحران اوکراین برمی‌گردد.

٢. برخی اروپایی‌ها به رژیم اسرائیل انواع سلاح‌های پیشرفته را ارائه داده و مشتاقانه در عملیات نظامی علیه ایران شرکت کردند.

٣. سیاست فشار حداکثری ایالات متحده همچنان برقرار است و بنگاه‌های اقتصادی در اروپا به طور کامل از دستورالعمل‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا پیروی می‌کند.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: من به وضوح و دوباره بر آنچه گفته‌ام تأکید می‌کنم که ما موشک‌های بالستیک به روسیه نداده‌ایم.

او در پایان به بروکسل توصیه کرد: اگر اروپا نیاز به بهانه‌ای برای کوتاه آمدن در مقابل باج‌خواهی اسرائیل دارد، بهتر است داستان دیگری پیدا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->