توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک وکیل هندی از ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست در دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت کرد

  • کد خبر: ۲۹۴۱۷۶
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
یک وکیل هندی از ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست در دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت کرد
یک وکیل هلندی و نماینده «جنبش ۳۰ مارس» در هلند، شکایتی کیفری علیه ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست که در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت کرده و در نسل‌کشی غزه شرکت کرده‌اند، به دادگاه کیفری بین‌المللی تقدیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جنبش ۳۰ مارس» در هلند توسط فعالان اروپایی برای منع نسل‌کشی در غزه تشکیل شد و نامش را از «روز زمین» گرفته است؛ روزی که علیه کنترل رژیم صهیونیستی بر اراضی فلسطینی در ۳۰ مارس ۱۹۷۶ شاهد اعتراضات بود. نقش اصلی این جنبش تعقیب جنایتکاران جنگی و نسل‌کشی است.

«هارون رضا» وکیل مدافع هلندی و نماینده این جنبش گفت تیم‌های تحقیقاتی، بررسی‌هایی را انجام دادند که حدود یک سال به طول انجامید و حدود ۸۰۰۰ کلیپ ویدئویی و عکسی را جمع آوری کردند که شواهد قطعی از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و دست داشتن سربازان اشغالگر در آتش‌سوزی منازل و مساجد و دیگر جنایات است.

او توضیح داد که شکایتش به دادگاه کیفری بین‌المللی بخشی از تلاش‌های مستمر برای تعقیب جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی و تحقق عدالت برای قربانیان است.

رضا گفت: ما اکنون تصویر کاملی از اتفاقات رخ داده به ترتیب زمانی داریم و علاوه بر آن، این لیست را به سفارت‌های هشت کشور در لاهه ارسال کردیم و از آنها خواستیم که درباره این هزار سرباز ارتش اشغالگر تحقیق کنند. آنها را دستگیر، محاکمه، محکوم کرده و در لیست‌های احکام بازداشت در سطح ملی و بین‌المللی قرار دهند.

این وکیل هلندی اشاره کرد که هنوز بازخورد رسمی زیادی از دیوان کیفری بین‌المللی دریافت نکرده‌اند، اما تاکید کرد که دادگاه اکنون اطلاعاتی در اختیار دارد و انتظار می‌رود در مورد برخی از افرادی که هویت آنها شناسایی و شواهد کافی در مورد آنها ارائه شده، اقداماتی اتخاذ کند.

رضا توضیح داد که اگر دادگاه کیفری بین‌المللی هیچ اقدامی انجام ندهد، هشت کشور دیگر هستند که این شواهد را در اختیار دارند و می‌توانند از آن در تعقیب کیفری استفاده کنند. آفریقای جنوبی این اطلاعات را دریافت کرده است و انتظار می‌رود سایر کشورها هم همین کار را بکنند.

این وکیل دادگستری در خصوص واکنش رسانه‌های هلندی گفت آنها اصلاً به این شکایت واکنشی نشان نداده‌اند و این رسانه‌ها را به این امر متهم کرد که در محاصره صهیونیسم و ​​عقاید و ایدئولوژی‌های صهیونیستی قرار دارند.

هارون رضا در پایان ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های آنها برای تعقیب جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی در میان مدت و بلندمدت تأثیر خواهد داشت و خاطرنشان کرد: این فهرست برای نسل‌های آینده مهم باقی خواهد ماند و برای انجام تحقیقات بیشتر در مورد جنایات رژیم صهیونیستی مطابق با تعهدات بین‌المللی و قوانین ملی قوه محرکه خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->