اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است آیا ادارات گرگان و گلستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ایران، روسیه و چین با بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت مخالفت کردند وزیر ارتباطات: توسعه فیبر باید هم‌زمان با تأمین مودم‌های مناسب پیش برود ۵۱ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) «عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند
سرخط خبرها

قالیباف: مردم منطقه برای دفاع از خود در برابر قاتلان حرفه‌ای منتظر کسی نخواهند ماند

  • کد خبر: ۲۹۴۲۳۸
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۴
قالیباف: مردم منطقه برای دفاع از خود در برابر قاتلان حرفه‌ای منتظر کسی نخواهند ماند
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: ما به دنبال آتش بس در غزه و لبنان هستیم و معتقدیم آمریکایی‌ها و برخی کشور‌های غربی اگر اراده کنند، می‌توانند این رژیم را به آتش بس وادار کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست اتحادیه مجالس کشور‌های آسیایی (APA) در حاشیه برگزاری یکصد و چهل و نهمین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) در ژنو گفت: من مستقیما از بیروت به اینجا می‌آیم. وقتی برنامه ریزی برای حضور در این اجلاس در تهران انجام شد تصمیم گرفتم سفری یک روزه به لبنان داشته باشم و از آنجا به جمع شما بیایم تا بتوانم درباره مسائل تلخی که در منطقه ما می‌گذرد دقیق‌تر سخن بگویم. 

وی افزود: من در بیروت مردمی را دیدم که استوار و مقاوم در مقابل یک دشمن جنایتکار، بدون تعهد به هرگونه خطوط قرمز و خو گرفته به ضدانسانی‌ترین رفتار‌ها با غیرنظامیان و بی گناهان، ایستاده‌اند و با وجود شهادت روزانه گرانقدرترین مردان و فرزندانشان، تصمیم دارند یک بار برای همیشه این ماشین کشتار را متوقف کنند. 

نسل جدیدی از مقاومین در حال ظهور هستند 

رئیس مجلس بیان کرد: رژیم اسراییل نظم و قانون بین‌المللی را به هیچ انگاشته و تاکنون بیش از ده هزار کودک را در غزه کشته است. این رژیم عمدا به مدارس، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های محل حضور غیرنظامیان حمله می‌کند و ترور را به الگوی رفتار امنیتی خود تبدیل کرده است. همه دستاورد‌های اخلاقی و حقوقی تمدن بشری اکنون جلوی چشم ما تهدید می‌شوند و اسراییلی‌ها به صراحت اعلام می‌کنند قصد دارند الگوی رفتار خود را به دیگر کشور‌های منطقه نیز توسعه بدهند. 

وی با طرح این پرسش که نتیجه چنین وضعیتی چه خواهد بود؟ گفت: اگر کسی تصور می‌کند مردم فلسطین، عراق، سوریه، لبنان و یمن تسلیم خواهند شد سخت در اشتباه است. من به عنوان کسی که ۴۰ سال است از حیث نظامی و سیاسی با تحولات منطقه جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا آشنا هستم به شما می‌گویم نسل جدیدی از مقاومین در حال ظهور هستند و مردم منطقه برای دفاع از خود در برابر این قاتلان حرفه‌ای منتظر کسی نخواهند ماند. 
 
قالیباف با بیان اینکه منطقه ما در آستانه انفجار قرار دارد، افزود: نمی‌توان توقع داشت هزاران تن بمب و مهمات بر سر مردم بیگناه ریخته شود و همه چیز آرام باقی بماند. اسراییل ثبات ژئوپلتیکی و تعادل استراتژیکی در منطقه را عمیقا به خطر انداخته و پا را از حد خود فراتر گذاشته است. من مایلم به صراحت تاکید کنم ما به دنبال آتش بس در غزه و لبنان هستیم و معتقدیم آمریکایی‌ها و برخی کشور‌های غربی اگر اراده کنند، می‌توانند این رژیم را به آتش بس وادار کنند. 
 
رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: من پیام مردم و مسئولین دولت لبنان و گروه‌های فلسطینی را برای شما آورده‌ام. زمان آن رسیده که جهان، مخصوصا کشور‌های آسیایی به مسئولیت انسانی خود عمل کنند و برای کنترل رژیم جنایتکار صهیونیستی اقدامات عملی انجام دهند. چنانچه در اینجا توافقی درباره وادار کردن آمریکا و اسراییل به توقف خشونت در منطقه شکل بگیرد، صدای شما را هم به مردم منطقه خود خواهم رساند. 

وی در پایان گفت: من به مقام‌های دولت لبنان اطمینان دادم که ایران از توافقی که دولت، ملت و مقاومت لبنان از آن حمایت کند، پشتیبانی خواهد کرد. ما صلح پایدار را دوست داریم، اما فکر می‌کنیم صلح تنها زمانی میسر است که کسانی که کودکان را می‌کشند و بر سر جنازه آنها می‌خندند توسط جهان منزوی و محکوم شده باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->