اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

آغاز هفتمین مرحله ثبت‌نام کاروان‌های عمره مفرده در خراسان رضوی از امروز (۲۳ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۴۳۰۵
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
آغاز هفتمین مرحله ثبت‌نام کاروان‌های عمره مفرده در خراسان رضوی از امروز (۲۳ مهر ۱۴۰۳)
مدیر حج و زیارت استان خراسان رضوی از آغاز هفتمین مرحله ثبت‌نام کاروان‌های عمره مفرده در خراسان رضوی از ساعت ۹ صبح امروز (۲۳ مهر ۱۴۰۳)، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین مهدی شجاع با اعلام این خبر، اظهار کرد: با توجه به خالی ماندن ظرفیت برخی از کاروان‌های حج عمره مرحله قبل استان خراسان رضوی و اعلام کاروان‌های جدید امکان ثبت نام متقاضیان دارای اولویت یک تا ۵۰۰ در سامانه حج و زیارت فراهم شده است.

وی ادامه داد: متقاضیان تشرف در عمره سال گذشته که در کاروان‌ها ثبت‌نام کرده و وجوه خود را پرداخت کرده‌اند اما به دلیل محدودیت اعزام به صورت سیستمی وجوه ایشان عودت و اولویت ایشان پایدار است و نیز تمامی دارندگان کارت ثبت نامی و اسناد عمره دارای اولویت یک تا ۵۰۰ می‌توانند با مراجعه به سامانه حج و زیارت در ظرفیت‌های موجود در کاروان‌های عمره استان ثبت نام و کاروان خود را انتخاب کنند.

مدیر حج و زیارت استان خراسان رضوی در خصوص مدارک لازم و نحوه ثبت‌نام در حج عمره امسال گفت: متقاضیان دارای فیش عمره اعلام شده باید به سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به نشانی MY.HAJ.IR مراجعه و اطلاعات خود را تکمیل و به روزرسانی کنند.

شجاع افزود: همچنین متقاضیان باید در صورت همراهی خانواده و بستگان تشکیل گروه‌ دهند و کاروان مورد نظر خود را انتخاب و وجه را به صورت برخط واریز کنند.

وی اضافه کرد: متقاضیان برای ثبت نام باید به کارگزار (دفتر خدمات زیارتی) برای تحویل مدارک شامل گذرنامه دارای اعتبار هفت ماه از تاریخ پرواز و سند عمره مراجعه و سفر خود را قطعی کنند.

مدیر حج و زیارت استان خراسان رضوی گفت: متقاضیان می‌توانند برای مشاهده آخرین اخبار و دستورالعمل‌های مربوطه به سایت razavi.haj.ir مراجعه کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->