افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی شود | دیابتی های مشهدی قربانی داروخانه های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟
سرخط خبرها

دستگیری سارق ۱۰ میلیاردی طلا در نیشابور

  • کد خبر: ۲۹۴۳۷
  • ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳
دستگیری سارق ۱۰ میلیاردی طلا در نیشابور
فرمانده انتظامی "نیشابور" از دستگیری ۴ متهم به سرقت ۱۰ میلیارد ریال طلا و جواهر از خانه شهروندان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسين دهقانپور افزود: در پی گزارش چند فقره سرقت طلا و جواهر از منازل شهروندان در برخي مناطق شهر نيشابور پيگيري موضوع به صورت ويژه در دستور كار كارآگاهان پليس آگاهی قرار گرفت.
 

وی اظهار کرد: در بررسی های اولیه كارآگاهان پليس آگاهي مشخص شد، سارقان با اطمينان از خالي بودن منزل وارد و سپس طلا و جواهر و هم چنین وجوه نقد را سرقت و سپس با یک دستگاه خودرو سمند از محل متواری می شدند.

 

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در ادامه تحقيقات پليس مشخص شد، متهمان با اين شيوه در برخي از شهرستان هاي ديگر استان نيز مرتكب سرقت شده و تحت تعقيب پليس آگاهي استان نيز مي باشند.

 

سرهنگ دهقانپور افزود: كارآگاهان پليس آگاهي از سرنخ هاي به جا مانده متوجه شدند، اعضای این باند ۴ نفره اهل یکی از استان های غربی کشور و تحت تعقیب نیز هستند که پس از اخذ نيابت قضائي هر ۴ متهم در يك اقدام ضربتي و غافلگيرانه در يكي از شهرستان هاي همجوار دستگیر شدند.

 

وي گفت: متهمان در مواجهه با ادله و مستندات پليس تاكنون به ۶ فقره سرقت طلا و جواهر و وجوه نقد  در شهر نيشابور به ارزش ۱۰ میلیارد ریال اعتراف کردند.

 

سرهنگ حسين دهقانپور اظهار کرد: با توجه به تحت تعقیب بودن متهمان از سوی پلیس آگاهی استان  تحقيقات برای کشف ديگر سرقت هاي احتمالي آنان با هماهنگی مقام قضائی ادامه دارد.

 

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور با تقدیر از همکاری و تعامل شهروندان با پلیس، تاکید کرد؛ مردم از نگهداری پول و طلا در منزل خودداری و  شماره تلفن ۱۱۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به تماس های ضروری و فوری شهروندان است.

منبع: پایگاه خبری پلیس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->