فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایان رسمی کار خانبان در پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۹۴۶۳۶
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
پایان رسمی کار خانبان در پرسپولیس
گاریدو روز گذشته به درویش تاکید کرد نیازی به خانبان در کادرفنی‌اش ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر دیروز کارلوس گاریدو پس از سفری چند روزه به اسپانیا و شرکت در کلاس‌های دانش‌افزایی مربیان اسپانیایی در شهر مادرید به تهران برگشت و پس از حضور در تمرین، حدود ساعت ۱۷ عصر دیروز با حضور در ساختمان باشگاه با رضا درویش مدیرعامل سرخ پوشان دیدار کرد.

در این جلسه طبق هماهنگی‌های قبلی کریم باقری نیز حضور داشت تا به عنوان دستیار و یکی از مربیان تیم به گاریدو معرفی شده و به نوعی معارفه گاریدو و باقری در ساختمان باشگاه انجام شود. گاردیو در این نشست با باقری صحبت کرد و به عنوان مربی که سال‌ها در پرسپولیس حضور داشته و فضای این تیم رو خوب می‌شناسد، به نوعی درخواست‌های خود را از باقری مطرح کرد.

موضوع دیگر این جلسه شرایط ادامه همکاری مهرداد خانبان با پرسپولیس بود و این که رضا درویش تلاش کرد شرایط بازگشت خانبان را به کادرفنی فراهم کند، اما گاریدو مخالفت صریح خود را با این موضوع اعلام کرده و تاکید داشت با توجه به اتفاقاتی که طی روز‌های گذشته رخ داده هیچ تمایلی به ادامه همکاری با مهرداد خانبان ندارد. چه به عنوان مربی و چه به عنوان آنالیزور. از این رو باید پرونده خانبان را در پرسپولیس پس از همکاری با کالدرون، یحیی گل محمدی، اوسمار و در نهایت خود گاریدو در پرسپولیس پایان یافته تلقی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->