موافقت دادگاه عالی روسیه با تعلیق طالبان از فهرست سازمان‌های تروریستی این کشور پخش تصویر موجودات زنده در رسانه‌های «قندوز» از سوی طالبان ممنوع شد فعالیت کمیته امداد امام‌خمینی(ره) در افغانستان متوقف شده است سنگ بزرگ هیئت‌رئیسه سازمان لیگ فوتسال ایران بر سر راه بازیکنان افغانستانی | هر تیم لیگ‌برتری، فقط یک بازیکن قیمت افغانی به تومان و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: اخذ مالیات از اتباع خارجی یک اقدام مثبت است کابل و تهران همکاری‌های خود را در زمینه استخراج معادن افغانستان افزایش می‌دهند سفارت ایران در کابل از تداوم همکاری با افغانستان در زمینه مین‌روبی خبرداد کودکان افغانستانی قربانی توقف کمک‌های آمریکا زلزله‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر بدخشان در شمال افغانستان را لرزاند قیمت افغانی به تومان و دلار (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن‌پست: سلاح‌های آمریکایی برجای مانده در افغانستان به بازار فروش سلاح در پاکستان راه یافته است بقائی: در سفر هیئت ایرانی به افغانستان فرصت‌های همکاری تجاری و صنعتی میان دو کشور بررسی شد مأموریت فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در امور افغانستان پایان یافت طالبان: در یک هفته، بیش از ۷۶ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن به افغانستان انتقال یافته است هیئتی با هدف بررسی توسعه راه‌آهن خواف - هرات و رفع موانع ترانزیتی به افغانستان سفر کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۱۰ درصدی ارزش افغانی در مقایسه با روز گذشته نتیجه دیدار تیم ملی فوتسال افغانستان و چین طالبان خواستار ادامه کمک‌های بشردوستانه جامعه جهانی برای حمایت از مهاجران افغان شد ایران مدت اعتبار ویزا‌های یک‌بار و دو‌بار ورود را برای اتباع افغانستانی کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

مهاجران افغانستانی مقیم مشهد از مواضع رهبر انقلاب و مقاومت اسلامی حمایت کردند

  • کد خبر: ۲۹۴۹۲۱
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵
مهاجران افغانستانی مقیم مشهد از مواضع رهبر انقلاب و مقاومت اسلامی حمایت کردند
نشست افغانستان همدل به منظور هم‌اندیشی شخصیت‌های شیعه و سنی افغانستانی در ایران، برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این مراسم حمایت خود را از مواضع رهبر معظم انقلاب و مقاومت اسلامی اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این نشست هم اندیشی که به همت بنیاد فرهنگی اجتماعی افغانستانی‌های مقیم ایران در سالن کنفرانس هتل فرهنگ و هنر مشهد برگزار شد، مهاجران جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان را محکوم کردند.

در این نشست با گرامیداشت یاد فرماندهان جبهه مقاومت شهیدان سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه، سخنرانان حمایت کامل خود را از مواضع حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد جبهه مقاومت اعلام کردند.

علما و نمایندگان مردم افغانستان که در این نشست حضور داشتند با تاکید بر فرموده رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه تهران مبنی بر اینکه افغانستان یکی از محورهای اصلی مقاومت است خاطرنشان کردند که در این چند دهه با اشغالگران متجاوز مبارزه کرده‌اند و بعد از این هم مردم این کشور در هر صحنه‌ای که لازم باشد حضور خواهند یافت.  

حاضران نشست با تحلیل محتوای عمیق سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب درباره «کمربند دفاع و استقلال از افغانستان تا یمن و از ایران تا غزه و لبنان» خواستار شدند تا به این فرمایش حکیمانه به مثابه منشور جهاد و مقاومت توجه جدی نشان داده شود.

همچنین شرکت کنندگان به تشکیل ستادی برای ارسال کمک های نقدی و غیرنقدی مهاجران افغانستانی ساکن ایران به مردم لبنان و غزه موافقت کردند.

آنان سپس در بیانیه‌ای با اشاره به سکوت و قصور برخی از سران کشورهای اسلامی در حمایت از مردم فلسطین، بر وحدت امت اسلامی از جبهه مقاومت تاکید کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی جمعه سیزدهم مهرماه که به «جمعه نصر» معروف شد در خطبه‌های نماز جمعه تهران، ضمن بزرگداشت مقام سید شهید مقاومت سید حسن نصرالله سخنان مهمی را درباره وضعیت منطقه و لزوم مقاومت در برابر زیاده خواهی‌های رژیم صهیونیستی بیان و بر وحدت امت اسلامی تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->