۱۹ هزار صهیونیست در پی حملات ایران بی خانمان شدند اصابت دقیق موشک‌‌های ایرانی به ۱۰ مرکز راهبردی اسراییل وزیر خارجه عمان: تاکنون موعدی برای ازسرگیری مذاکرات مشخص نشده است عراقچی: غرب آسیا درآستانه یک دوراهی تاریخی است جفری ساکس: اسرائیل در صورت درگیری مجدد با ایران، ضربات شدیدتری می‌خورد سردار جعفری: بعید است رژیم صهیونیستی بزودی بتواند توان خود را احیا کند گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ماکرون با محوریت ایران و اوکراین سنای آمریکا لایحه جنجالی ترامپ را تصویب کرد پزشکیان از برخی مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونیستی بازدید کرد ترامپ: با نتانیاهو حمله به ایران را جشن خواهم گرفت دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنده واقعی جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی ایران بود موضع‌گیری جدید ترامپ درباره ایران تلاش عجیب ترامپ برای برکناری گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین ۵۰ جاسوس اسرائیل در سیستان و بلوچستان دستگیر شدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۱۶ نفر در یک روز در نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران و غزه دیدار می‌کنم اسموتریچ به شکست ارتش اسرائیل در نوار غزه اذعان کرد مقتدی صدر با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد ایران اتهام‌زنی آلمان را رد کرد نخست وزیر پاکستان و معاون وزارت خارجه روسیه دفتر یادبود شهدای اقتدار را امضا کردند + فیلم سفیر ایران: گروسی وفاداری قوی به آمریکا دارد حزب‌الله: توطئه آمریکا علیه مقاومت در لبنان محکوم به شکست است تشریح جزئیات طرح ساماندهی پهپادها توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ملاقات ۲ جنایتکار | نتانیاهو: هفته آینده در کاخ سفید با ترامپ دیدار می‌کنم کمیته روابط خارجی مجلس: سفرای کشور‌های اروپایی به مجلس فراخوانده خواهند شد آیت‌الله علم‌الهدی: اتحادیه‌ها با احیای امربه‌معروف ریشه احتکار و گرانی را قطع کنند | نقش تاریخی اصناف در اشاعه ارزش‎های دینی مخالفت صریح لهستان با عضویت اوکراین در ناتو
سرخط خبرها

آنچه از قالیباف درباره آتش‌بس در لبنان نقل شده درست نیست

  • کد خبر: ۲۹۵۱۶۰
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
آنچه از قالیباف درباره آتش‌بس در لبنان نقل شده درست نیست
یک منبع ایرانی نزدیک به رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد اظهاراتی که از وی درباره آتش بس در لبنان نقل شده به هیچ وجه درست نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک منبع نزدیک به محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران به شبکه المیادین گفت: آنچه از قالیباف درباره آتش بس در لبنان نقل شده به هیچ وجه درست نیست. مواضع قالیباف در قبال تحولات لبنان بسیار واضح و صریح است.

این منبع اعلام کرد: قالیباف در مواضع خود تاکید کرد آنچه که دولت و مقاومت در لبنان درباره آتش بس آن را تایید می‌کنند ایران نیز همان را تایید خواهد کرد.

این منبع به المیادین گفت: هدف از همکاری با اروپا کمک به رسیدن به توافق آتش بسی است که دولت و مقاومت در لبنان آن را تایید می‌کنند.

پیش از این دفتر نجیب میقاتی، نخست وزیر موقت لبنان اعلام کرد که میقاتی از اظهارات محمد باقر قالیباف که گفته است تهران آماده مذاکره با فرانسه درباره اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت است، تعجب می‌کند و آن را مداخله آشکار در امور لبنان می‌داند.


دفتر میقاتی تاکید کرد موضوع مذاکره درباره اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت بر عهده دولت لبنان است و همه باید در این راستا حمایت کنند.

دفتر میقاتی اعلام کرده که وزارت خارجه، کاردار سفارت ایران را در خصوص اظهارات قالیباف احضار خواهد کرد.

پیش از این «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر ضرورت انجام عملیات «وعده صادق ۲»، بر لزوم توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان تاکید کرد.

روزنامه فیگارو چاپ فرانسه نوشته بود: «رئیس مجلس ایران گفته ایران آماده مذاکره با پاریس درباره آتش‌بس در لبنان است.»

این مصاحبه در حاشیه اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ژنو سوئیس انجام و شامگاه پنجشنبه منتشر شده است.

قالیباف همچنین در پاسخ به سوالی درباره عملیات وعده صادق ۲ که در آن پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت، گفت: تاریخ به ما آموخته که رژیم صهیونیستی تنها زبان زور را می‌فهمد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با برشمردن تجاوزات نظامی رژیم صیونیستی تصریح کرد: این رژیم به نمایندگی دیپلماتیک ما در سوریه حمله کرد و شماری از مقامات بلندپایه ایرانی را به شهادت رساند. به‌رغم پاسخ ما در عملیات وعده صادق، این رژیم اسماعیل هنیه را در حالی‌که میهمان ما در یک مراسم رسمی بود، در تهران ترور کرد.

قالیباف تاکید کرد: اگر پاسخ نمی‌دادیم، رژیم صهیونیستی به حمله به ما ادامه می‌داد.

قالیباف طی حضور در ژنو از پارلمان‌های جهان خواست اقدام عملیاتی علیه جنایات رژیم صهیونیستی انجام دهند و مسیری امن برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به مناطق جنگ زده لبنان و غزه باز کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از حضور در ژنو، سفر یک روزه‌ای را به بیروت داشت و از مناطقی که رژیم صهیونیستی آنها را هدف قرار داده بود، بازدید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->