بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد در حال حاضر هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد فعال است بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده مشهد | آیا کسی صدای سرفه‌های شهر را می‌شنود؟ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی
سرخط خبرها

گلایه‌های مردمی از مشکلات ترافیکی حوالی تقاطع شارستان - طبرسی مشهد

  • کد خبر: ۲۹۵۲۰۷
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
گلایه‌های مردمی از مشکلات ترافیکی حوالی تقاطع شارستان - طبرسی مشهد
شهردار منطقه ثامن: اجرای پروژه حق تقدم تقاطع شارستان - طبرسی در برنامه اجرایی امسال منطقه قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معطلی، اعصاب خردی، آلودگی هوا، شلوغی و ترافیک تنها بخشی از مشکلات ناشی از ترافیک در هسته‌های اصلی و مرکزی شهر مشهد است. خیابان طبرسی مشهد در همه روز‌های سال به خصوص ایام اوج حضور زائر نیز از این قاعده مستثنا نیست. به خصوص در محدوده بعد از میدان طبرسی و حوالی چهارراه شارستان که یک طرف آن تردد انجام می‌شود و سوی دیگر بن‌بست است و همین معضل باعث سرگردانی زائر و مجاور می‌شود.

شهروندی در توضیح این مسئله به صدای مردم می‌گوید: مشکلات ترافیکی بعداز فلکه طبرسی در چهارراه شارستان امان ما را بریده است. سمت راست این گذر، باز است و تردد انجام می‌شود ولی سمت چپ آن را بسته نگه داشته‌اند و باز نمی‌کنند.
این شهروند در توضیح بیشتر این معضل ادامه می‌دهد: راننده‌هایی که از خیابان شیرازی وارد این گذر می‌شوند در نوغان به بن‌بست می‌خورند و با حالتی کلافه و سرگردان برمی‌گردند.

حکایت زمان‌های مملو از زائر نیز متفاوت است. در روز‌هایی که زائران زیادی به مشهد می‌آیند گاهی به قدری از این محدوده ترافیک سنگین می‌شود که ساعت‌ها مردم در ترافیک معطل می‌مانند و حرکت ماشین‌ها قفل می‌شود.
به گفته این شهروند، حکایت این معبر پرتردد مربوط به دیروز و امروز نیست و چندسال است که شرایط به همین منوال است. او در ادامه این تأکید را دارد که مدیریت ترافیک در این محله، کلا مشکل دارد.

شهروند دیگر نیز می‌گوید: گذر‌های اطراف حرم به رسیدگی بیشتری نیاز دارند. حداقل اطراف حرم باید ترافیک روان و آرام و مدیریت شده باشد، اما در گذر شارستان در اطراف خیابان طبرسی، به‌ویژه آنهایی که آشنایی با این حوالی ندارند، بسیار سردرگم می‌شوند. خدا را خوش نمی‌آید مردم این همه سرگردان باشند.

علی سمیعی، مدیر عامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌و‌نقل در مورد ترافیک و نحوه تردد خودرو‌ها در این معبر به شهرآرا می‌گوید: طرح مورد نظر برای این گذر از سوی سازمان تهیه و تقریبا دو ماه پیش برای اجرا به شهرداری منطقه ثامن ارسال شده است. سمیعی تأکید می‌کند: در طرح تهیه شده مسیر مورد نظر شهروندان باز و تردد، آسان است. او این توصیه را نیز دارد که برای اجرای طرح مصوب سازمان بهتر است از شهرداری منطقه مدنظر پیگیر باشید.

حسین عبدا... ‎زاده، مشاور عالی شهردار مشهد و شهردار منطقه ثامن توضیحاتی در مورد این طرح مصوب به شهرآرا ارائه می‌دهد: مورد اجرای پروژه حق تقدم تقاطع شارستان طبرسی در برنامه اجرایی امسال منطقه قرار دارد.

شهردار منطقه ثامن می‌افزاید: طرح مربوط نیز تأییدات لازم را اخذ کرده است و در حال حاضر پیگیر تخصیص اعتبار از سوی شهرداری مرکز برای شروع به کار هستیم که به محض تخصیص اعتبار عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
عبدا... زاده در ادامه بیان می‌کند: از طرفی پروژه تونل انرژی نیز در محدوده تقاطع در حال انجام است که تا یک ماه آینده به پایان خواهد رسید و در صورت تخصیص اعتبار، امکان شروع عملیات اجرای تقاطع امکان‌پذیر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->