ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

واکنش نمایندگان مجلس شورای اسلامی به شهادت یحیی السنوار

  • کد خبر: ۲۹۵۲۹۳
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
واکنش نمایندگان مجلس شورای اسلامی به شهادت یحیی السنوار
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در واکنش به شهادت یحیی السنوار، رئیس‌دفتر سیاسی حماس، تأکید کردند که راه و فکر مقاومت زنده است و محکم‌تر ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خلیل الحیه، نایب‌رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه، در روز جمعه، ۲۷ مهرماه، شهادت یحیی السنوار، رهبر حماس، در حملات رژیم صهیونیستی در جنوب نوار غزه را تأیید کرد.

به دنبال شهادت یحیی السنوار، تعدادی از نمایندگان مجلس مطالبی در صفحات شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کردند که در زیر می‌خوانید:

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس:

«شهید السنوار به پیمانش با خدا با خون پاک خود عمل کرد. تصاویر مبارزه او تا پای جان، هزاران السنوار و نصرالله تربیت خواهد کرد؛ این بار در سراسر جهان زمانی که عزالدین قسام به شهادت رسید السنوار به دنیا نیامده بود.

شاید اهل مقاومت را بکشند ولی فکر مقاومت زنده است. عاش سعیداً و مات شهیدا»

روح‌الله متفکرآزاد، عضو هیئت‌رئیسه مجلس:

«یحیی را شهید کردید، با هزاران رزمنده که یحیی اسطوره‌شان شد و با هزاران کودک فلسطینی که با اسطوره‌ی یحیی السنوارها قد می‌کشند، چه خواهید کرد؟»

محمد رشیدی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس:

«بی‌حسرت از جهان نرود هیچ‌کس به در

الا شهید عشق به تیر از کمان دوست»

مجتبی یوسفی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس:

«در مکتب مقاومت، فرماندهان اسلحه به دست و با لباس رزم، در میدان می‌جنگند و غرق در خون هم فریاد هل من مبارز سر می‌دهند.

درس امروز یحیی السنوار، ایستاده و مردانه جنگیدن است و آخرین تصویر از او معنی این شعر است:

رقص اندر خون خود مردان کنند...

هنیئاً لک الشهادة یا بطل»

احمد نادری، عضو هیئت‌رئیسه مجلس:

«فمنهم من قضی نحبه ومنهم من ینتظر… شهادتت مبارک مرد باشرف؛ در زمانه عسرت و غروب مردانگی و شرافت و غیرت در جهان عرب شهادت برازنده تو بود و جز این در سرنوشت تو انتظاری نبود.»

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی:

«یحیی السنوار بعد از عمری مجاهده و نبرد با سیاهی و ظلمت، در قلب میدان جنگ و در رویارویی مستقیم با دشمن، تا آخرین لحظه ایستاد و شرافتمندانه به فیض شهادت نائل آمد. نحوه شهادت السنوار یک الگوی کامل برای جبهه مقاومت و هر انسان آزادی خواهی در تمام دوران ها خواهد بود.»

محمود نبویان، نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی:

«سگ هار آمریکا مجاهد مومن دیگری را دریده است. یقین بدانیم تا تروریست‌های صهیونیست در منطقه هستند منطقه غرب آسیا روی آرامش را نخواهد دید.»

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی:

«برخلاف تصور صهیونیست‌ها، انتشار فیلم شهادت او حماقت رسانه‌ای بود.  تصویر لحظه شهادت السنوار می‌تواند یک اسطوره برای مجاهدان نسل بعد مقاومت شود؛ کسی که تا آخرین نفس جنگیده و در آخر و با یک دست قطع‌شده و تنی پر از زخم، مقاومت را کنار نمی‌گذارد ولو با پرتاب سلاح یا چوب در دست.»

فاطمه محمدبیگی، رئیس فراکسیون زنان مجلس:

«جهان بداند فلسطین عزیز هزاران که نه میلیون‌ها یحیی السنوار و اسماعیل هنیه دارد. قهرمان بزرگ شهید یحیی السنوار مجاهدانه تا آخرین نفس جنگید و اینک به نماد و الگویی برای مبارزه با ظلم تبدیل شده، شهادتش روح تازه‌ای به ملت فلسطین می‌بخشد و قطعا راه مقاومت بعد از این محکم‌تر ادامه خواهد داشت.»

سمیه رفیعی، نماینده تهران:

«یحیی السنوار بعد از عمری مجاهدت و نبرد با ظلم در خط اول و در رویارویی مستقیم، تا آخرین لحظه ایستاد و شرافتمندانه به فیض شهادت نائل آمد. او جاودانه شد و الگوی کامل برای هر انسان آزاده در تمام دوران ها خواهد بود. شهادت قهرمانان، خللی در مسیر مقدس جبهه مقاومت ایجاد نخواهد کرد.»

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده رشت:

«شهادت اسوه مقاومت شهید یحیی السنوار اثبات کرد فرماندهان مقاومت در کنار مردم خود هستند.»

منصور شکراللهی، نماینده کهنوج:

«شهادت فرمانده دلاور یحیی السنوار رهبر جبهه مقاومت توسط رژیم منحوس صهیونیستی تسلیت باد. شهید یحیی السنوار فرمانده شجاعی بود که در میدان نبرد تا آخرین نفس ایستادگی کرد و به شهادت رسید، مسیر او الهام بخش تمامی آزادگان جهان خواهد بود وبا شهادت وی جبهه مقاومت از حرکت باز نخواهد ایستاد.»

محمدجواد عسکری، نماینده داراب:

«یاد و خاطره مجاهد و فرمانده شهید یحیی السنوار همیشه در ذهن و ضمیر آزادگان جهان ماندگار و بر تارک هستی می درخشد و نهضت جهانی مقاومت را زنده نگه می دارد.»

بهروز محبی نجم‌آبادی، نماینده سبزوار:

«نماد مقاومت و آزادی خواهی و ظلم ستیزی و حق طلبی و نبرد تا شهادت. تاریخ، دوران بعد از شهادت او را به گونه ای دیگر ثبت خواهد کرد.»

مالک شریعتی، نماینده تهران:

«رژیم صهیونی، با انتشار تصاویر لحظات شهادت السنوار، خطای داعش در انتشار تصویر اسارت منجر به شهادت محسن حججی را تکرار کرد. خداوند متعال، گاهی دوستانش را به دست دشمنانش در تاریخ اسطوره می‌کند؛ آنچنان که حسین بن علی علیه السلام توسط شمر و یزید در کربلا جاودانه شد.»

علی خضریان، نماینده تهران:

«شهادت فرمانده شجاع، شهید یحیی السنوار با لباس رزم و در وسط میدان مبارزه با رژیم صهیونسیتی، ضمن اینکه باطل السحر دروغ پردازی رسانه‌ای دشمن پیرامون مخفی شدن فرماندهان بود، روح مقاومت را به پرواز درآورد تا او الگوی نوجوانان و کودکانی شود که راهش را برای آزادی فلسطین ادامه می‌دهند.»

محمدرضا احمدی، نماینده رشت:

«بار دیگر خون یحیی مظلومانه در فلسطین ریخته شد و این بار نیز این خون تا نابودی ظالمان ز جریان باز نخواهد ایستاد.

 سلام علیه یوم ولد و یوم یموت و یوم یبعث حیّا شهید قهرمان یحیی السنوار»

علی بابایی کارنامی، نماینده ساری:

«در خط مقدم نبرد بود، بی‌هراس و رو در روی دشمن در کنار همرزمانش و تا آخرین نفس جنگید و تسلیم نشد فرمانده قهرمان شهید یحیی السنوار»

کمال حسین‌پور، نماینده پیرانشهر:

«شهادتش داغ بزرگی است. او مرد میدان بود و شهادت در میدان برازنده‌اش بود.»

جعفر قادری، نماینده شیراز:

«محل شهادت یحیی‌ السنوار و نحوه برخورد با او اشغالگران صهیونیستی در آخرین لحظات زندگی، نشان داد که فرماندهی ایشان در حماس از نوع امامت است نه از نوع هدایت. تا زمانی که رزمندگان فلسطینی به وسیله چنین فرماندهانی امامت می‌شوند شکست برای آنها معنی و مفهومی ندارد.»

فرشاد ابراهیم‌پور، نماینده ایذه و باغملک:

«شهادت یحیی السنوار مصداق روشن جهاد فی سبیل الله و تجلی سنت استقامت است؛ مجاهدت و شهادت در راه خدا همواره مایه عزت و تقویت اراده امت اسلامی بوده و خواهد بود.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->