یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: تصویب شغل «دستیاری پزشکی» دستاوردی بزرگ برای نظام سلامت است

  • کد خبر: ۲۹۵۳۵۶
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: تصویب شغل «دستیاری پزشکی» دستاوردی بزرگ برای نظام سلامت است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل طولانی بودن سنوات و کشیک‌های طولانی، دانشجویان دستیاری این مطالبه را داشتند که این مهم محقق شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه محمدبیگی با بیان اینکه تصویب شغل محسوب شدن دستیاری یکی از مطالبات همیشگی دانشجویان رتبه‌های بالای دستیاری و تخصصی پزشکی از مجلس بوده است، گفت: به دلیل طولانی بودن سنوات و کشیک‌های طولانی، دانشجویان دستیاری این مطالبه را داشتند که این مهم با پیگیری دکتر ظفرقندی و نظر مساعد دولت محقق شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بیشترین خدمات را به مردم در بخش دولتی کارورزان و دستیاران پزشکی برعهده دارند از این حیث این مطالبه به حقی بود که به خوبی به آن پاسخ داده شد.

نماینده مردم قزوین، آبیک و الوند در مجلس شورای اسلامی تصویب شغل محسوب شدن دستیاری در دولت را سبب حفظ و نگهداشت نخبگان و جلوگیری از خروج پزشکان از کشور برشمرد و گفت: بدون شک از این پس شاهد افزایش کیفیت آموزشی دستیاری و استقبال بیشتر به دستیاری پزشکی خواهیم بود.
منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->