هشدار رئیس موسسه آب: تهران تا آخر پاییز بارش ندارد مونوکسیدکربن دوباره قربانی گرفت؛ یک فوتی و شش مسموم در حوادث امروز اصفهان دستگیری ۶۳۰ نفر از اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد گرم می‌شود پیش‌بینی تداوم سرمای شبانه در ۵ مرکز استان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر!
سرخط خبرها

جان باختن ۳ نفر در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی (۲۸ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۵۳۸۱
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۲
جان باختن ۳ نفر در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی (۲۸ مهر ۱۴۰۳)
رئیس پلیس راه خراسان رضوی از جان باختن ۳ نفر در تصادفات جاده‌ای درون استان خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسین میش مست افزود: دیروز سه فقره تصادف فوتی در یکی از جاده‌های روستایی نیشابور، جاده فرعی لطف آباد- درگز و جاده کدکن- اسدآباد در شهرستان تربت حیدریه سه هم استانی را به کام مرگ کشاند.

وی اضافه کرد: همچنین بر اثر وقوع چهار فقره تصادف جرحی در جاده‌های استان خراسان رضوی هفت نفر مصدوم شدند و علاوه بر این دیروز جمعه ۱۲ فقره تصادف خسارتی نیز روی داده است.

رییس پلیس راه خراسان رضوی با اشاره به ترافیک صبحگاهی در اطراف مشهد ادامه داد: به دلیل فعالیت صبحگاهی کارخانجات و صنایع در مسیر مشهد- چناران و در هر دو باند آزادراه شهید شوشتری ترافیک نیمه سنگین و پرحجم است و در مسیر ورودی مشهد از محدوده پیچ ساغروان به دلیل عملیات راه سازی نیز تردد خودرو‌ها پرحجم و با کندی حرکت گزارش شده است.

میش مست وضعیت جوی در جاده‌های شهرستان کوهستانی درگز را نیمه ابری اعلام کرد و افزود: پدیده جوی خاصی در سایر راه‌های استان گزارش نشده و هوا در این مسیر‌ها آفتابی و تردد روان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->