گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: شورای مشورتی اقتصاد، تجارت و صنعت در استان تشکیل خواهد شد

  • کد خبر: ۲۹۵۴۰۰
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۷
استاندار خراسان رضوی: شورای مشورتی اقتصاد، تجارت و صنعت در استان تشکیل خواهد شد
غلامحسین مظفری گفت: شورای مشورتی حوزه اقتصاد، تجارت و صنعت که کلیات آن در روز یکشنبه آینده بررسی و تصویب خواهد شد، قرار است به‌عنوان یک نهاد واحد همه ظرفیت‌ها را به کار بگیرد، نیاز‌ها را سرجمع کند و با تعامل فرااستانی، سرخط جذب اعتبارات ملی برای خراسان رضوی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مدیران واحد‌های تولیدی، صاحبان نام‌های تجاری بزرگ استان، اعضای کمیسیون‌های تخصصی و اتحادیه صادرکنندگان و همچنین مسئولان تشکل‌های اقتصادی که عصر امروز (شنبه ۲۸ مهرماه) برگزار شد، با تبریک فرارسیدن روز ملی صادرات اظهار کرد: روز ملی صادرات را به همه فعالان اقتصادی و به‌خصوص عزیزانی که در زمره صادرکنندگان نمونه کشوری قرار دارند، تبریک می‌گویم و از خدا می‌خواهم توفیق همه این دوستان در رونق اقتصاد استان مضاعف شوند. این یک حقیقت است که اهداف دولت و ملت پس از سال‌ها برهم منطبق شده و بالاخره همه باور کرده‌اند که در اقتصاد، فرهنگ و سیاست، نه افراطی‌گری در راست ما را به سرانجام رساند و نه تندروی در چپ. زمانه همه ما به این سمت رساند و امروز در کشاکش همه چالش‌ها می‌بینیم که راه دیگری جز وحدت نداریم.

وی افزود: وقت همگرایی، همدلی و وفاق ملی رسیده است تا همه ما با همه توان و تلاش دست در دست هم بدهیم. من به شما بگویم تازه در این شرایط هم کار ما خیلی سخت است، اما حداقل تنها شانس ما برای موفقیت، همین است که وحدت داشته باشیم.

تلاش برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بدون تعارف، حقیقت این است که به‌موازات برخورداری از ظرفیت‌های بزرگ و استعداد‌های کم نظیر اقتصادی گرفتار مشکلات و چالش‌های متعددی هم هستیم. این یک واقعیت است که اقتصاد استان ما امروزه در شرایط نرمال و معقولی نیست البته که چنین شرایطی با توجه به همه فشار‌های خارجی یک امر بسیارطبیعی محسوب می‌شود، زیرا هر ملت دیگری در برابر این حجم از تحریم‌ها قرار می‌گرفت، به‌طور کامل دچار فروپاشی اقتصادی می‌شد.

وی ادامه داد: تلاش بنده به‌عنوان نماینده دولت در استان این است که از همه ظرفیت‌ها استفاده کنم. نخستین گام هم انتخاب مدیران است و بدون هر نوع تعارفی، مکانیزم دقیقی مشخص و در آن تلاش شده تا شایسته‌ترین مدیران در مرتبط‌ترین مسئولیت‌ها به‌کار گرفته شوند. در این راه از مشورت همه صاحب‌نظران نیز استفاده می‌کنیم و باور ما این است اگر شعار وفاق ملی در بدنه مدیران میانی هم محقق شود، توفیقات فعلی را استمرار خواهد بخشید.

استاندار خراسان رضوی: شورای مشورتی اقتصاد، تجارت و صنعت در استان تشکیل خواهد شد

تشکیل شورای مشورتی اقتصاد، تجارت و صنعت

مظفری با تأکید بر اینکه اولین وظیفه دولت، تنظیم مقررات است تا قانون به شکلی قابل‌اجرا دربیاید، تصریح کرد: بحث ارزش افزوده در صادرات، بازگشت ارز، چندنرخی بودن ارز و مسائل مشابه، اینها همه ثابت می‌کند که شاید بسیاری از این آیین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها، لوایح و نقطه‌نظرات سختگیرانه فقط بار مضاعف بر دوش تولیدکننده بوده است. این مسائل چرخ اقتصاد را درگیر می‌کند؛ دقیقاً برخلاف سرعت و سهولتی که کیمیای شرایط فعلی است.

وی تأکید کرد: ما ظرفیت متحد و منسجمی در خراسان رضوی داریم که کم‌نظیر است. تشکل‌های اقتصادی می‌توانند حلقه واصل دولت و بخش خصوصی باشند و شورای مشورتی حوزه اقتصاد، تجارت و صنعت که کلیات آن در روز یکشنبه آینده بررسی و تصویب خواهد شد، قرار است به‌عنوان یک نهاد واحد همه ظرفیت‌ها را به کار بگیرد، نیاز‌ها را سرجمع کند و با تعامل فرااستانی، سرخط جذب اعتبارات ملی برای خراسان رضوی باشد. در این رابطه معاون اول رئیس جمهور به‌طور کامل نظر موافق دارند و به نظر من، این هماهنگی سرآغاز توفیقات بسیار خواهد بود.

حسابرسی مدیران براساس فرآیند‌های اجرایی

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه دستاورد‌های توسعه منطقه آزاد اقتصادی کیش در دوران مسئولیت قبلی وی، الگوی قابل تکراری از تعامل و هم‌اندیشی میان حاکمیت و تشکل‌های اقتصادی است و می‌تواند در مناطق آزاد خراسان رضوی هم تکرار شود، گفت: در ابتدای دوره مسئولیت ما حتی برای حقوق دوماه اول هشت هزار و ۲۰۰ نفر کارکنان منطقه آزاد اقتصادی کیش از بانک استقراض شد، اما در سایه مشورت‌هایی که آن زمان با فعالان اقتصادی سراسر کشور و از جمله همین خراسان رضوی داشتیم، در نهایت بیش از هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حساب‌ها پس‌انداز شد، ۲۳ هزار میلیارد تومان سرمایه درگردش برای سرمایه‌گذاری در دست بود و سازمان در اوج توانگری تحویل داده شد.

وی بیان کرد: من در جلسه معارفه هم گفتم، اینجا هم می‌گویم. به زودی فرآیند دقیق حسابرسی از مدیران استان آغاز خواهد شد تا آنها که خادم واقعی بودند و تلاش کردند، به موازات افراد غیر از این حالت شناسایی شوند. نمی‌شود کسی اینجا مدیریت قبول کند و چهارسال بی سروصدا برود و بیاید، بدون هیچ نتیجه‌ای تا دوران مسئولیتش تمام شود.

ضرورت ایجاد کنسرسیوم‌های داخلی و هلدینگ‌های بین‌المللی

مظفری با تأکید بر ضرورت شکل‌گیری کنسرسیوم‌های منسجم داخلی اظهار کرد: باید در داخل استان یک زنجیره ارزش شکل بگیرد تا حاکمیت از تعیین تکلیف و اعمال نظر در هر مورد اقتصادی نجات پیدا کند. فعالان اقتصادی ضمن اینکه رقابت تجاری دارند، رفاقتی را در حاشیه تعریف کنند، کنسرسیوم‌های مختلف را رقم بزنند و این همدلی را سرمایه پیشرفت کل اقتصاد استان قرار دهند. این یک حقیقت است که بسیاری از مشتریان خارجی ما به جای خرید محصول نهایی به دنبال محصولات نیم‌ساخته هستند و به همین ترتیب، در آینده نزدیک به سمت خرید ماده خام گرایش پیدا خواهند کرد.

وی افزود: شکل‌گیری هلدینگ‌های بین المللی، یکی از راهکار‌های گره‌گشا در شرایط فعلی است که ما به دنبال آن هستیم. چه اشکال دارد که چند تولیدکننده ما به همراه شرکای خارجی در یک هلدینگ اقتصادی فعالیت کنند تا زنجیره فرآوری ماده خام تا محصول نهایی تولید شود و یک غول اقتصادی بتواند نقش بزرگتری در بازار‌های جهانی داشته باشد؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->