ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرب و شتم نیروهای اورژانس ۱۱۵ کاشمر حین ماموریت

  • کد خبر: ۲۹۵۴۰۵
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۴
ضرب و شتم نیروهای اورژانس ۱۱۵ کاشمر حین ماموریت
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر از ضرب و شتم نیروی اورژانس ۱۱۵ این شهرستان خبر داد و گفت: با حضور عوامل انتظامی در محل بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) متخلفین بازداشت و به کلانتری منتقل شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد جواد یزدانی با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از اعلام گزارشی مبنی بر نزاع در یکی از خیابان‌های شهر کاشمر به مرکز ۱۱۵ اورژانس کاشمر بلافاصله نیرو‌ها به محل حادثه اعزام شدند.

وی تصریح کرد: زمانی که کارشناسان اورژانس پس از انجام خدمات اولیه سه مصدوم این نزاع در حال انتقال به بیمارستان بودند، یکی از این مصدومین شروع به فحاشی و در ادامه هر سه مصدوم در داخل آمبولانس با کارشناس ۱۱۵ درگیری فیزیکی پیدا می‌کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر خاطرنشان کرد: متأسفانه این افراد دو نیروی ۱۱۵ را مورد ضرب و شتم قرار دادند که منجر به جراحت یکی از پرسنل خدوم و پاره نمودن لباس نیروی دیگر اورژانس می‌شوند.

یزدانی اظهار کرد: بلافاصله نیرو‌های امدادی ۱۱۵ دیگر فراخوان شده و مصدومین نزاع و همکار اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: در محل اورژانس بیمارستان یکی از مصدومین نزاع متواری شد و دو مصدوم دیگر پس از دریافت خدمات درمانی در محل اورژانس بیمارستان، با حضور نیروی انتظامی تحویل کلانتری شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر با بیان اینکه افراد خاطی در حال حاضر در بازداشت به سر می‌برند، اظهار کرد: هم‌اکنون کارشناس مضروب، درمان شده و شبکه بهداشت و درمان تا حصول نتیجه و مجازات خاطیان پیگیر شکایت از این افراد است.

وی گفت: قطعاً در کنار ارائه خدمت به مردم شریف، کرامت همکاران تلاشگر اورژانس ۱۱۵ و دیگر نیرو‌های خدوم این حوزه، حفظ سلامتی این عزیزان از اولویت‌های مهم ما است و با هرگونه تعدی از طریق مراجع قضایی برخورد می‌شود و تا حصول نتیجه پیگیری جدی ادامه پیدا خواهد کرد.

یزدانی در ادامه از شناسایی و تعطیلی یک مرکز مداخله‌گر در امور دندانپزشکی در این شهرستان خبر داد و گفت: کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر در بازرسی و بازدید‌های مستمر و پیگیری گزارش‌های مردمی، این مرکز مداخله‌گر در امور دندانپزشکی را شناسایی کردند.

وی گفت: کارشناسان واحد نظارت بر درمان کاشمر با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت و دستور مقام قضایی با ورود به این مرکز شاهد فعالیت فردی در حال انجام امور دندان‌سازی بودند و اقدام به جمع‌آوری وسایل و تعطیلی این مرکز کردند.

یزدانی افزود: فرد خاطی در این مرکز اقدام به مداخلات دندانپزشکی از قبیل امور دندان‌سازی و ساخت پروتز‌های دندان به صورت غیر مجاز می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز فاقد مجوز در امور دندانپزشکی بوده و توسط فرد فاقد صلاحیت علمی و قانونی اداره می‌شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر افزود: با حکم مراجع قضایی این مرکز تعطیل و فرد متخلف به دادگستری شهرستان معرفی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->