تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماکرون خواستار پیوستن الجولانی به ائتلاف ضد داعش شد سنای آمریکا قطعنامه جلوگیری از مداخله نظامی علیه ونزوئلا را رد کرد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است رئیس‌جمهور لبنان: اقدام اسرائیل در جنوب کشور ما، جنایتی تمام‌عیار است ارتش لبنان: هدف اسرائیل از حملات تضعیف ثبات و تداوم جنگ است موافقت نیروهای واکنش سریع سودان با طرح آتش‌بس آمریکا
سرخط خبرها

قالیباف در صحن علنی مجلس: جزایر سه‌گانه پاره تن ایران هستند

  • کد خبر: ۲۹۵۴۳۴
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
قالیباف در صحن علنی مجلس: جزایر سه‌گانه پاره تن ایران هستند
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همانطور که با شهادت سیدحسن نصرالله بزرگ، حزب الله همچنان زنده است، خواهیم دید بعد از شهید سنوار نیز حماس، زنده و فعال به مبارزه با اشغالگری ادامه خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در جلسه علنی روز یکشنبه - ۲۹ مهرماه - مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: شهادت قهرمان مبارزه با ظلم و اشغالگری، رئیس دفتر سیاسی حماس یحیی سنوار برای هر انسان آزاده‌ای دردناک است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ایشان عمر خود را صرف دفاع از مردم خود و عقب راندن اشغالگران صهیونیست از خاک فلسطین کرد. طراحی و اجرایی کردن عملیات پیچیده طوفان الاقصی یکی از مجاهدت‌های شهید سنوار در طول عمر ارزشمندش بود که معادلات امنیتی، نظامی، سیاسی و منطقه‌ای این رژیم را تغییر داد و ضربه جبران ناپذیری به موجودیت این غده سرطانی زد.

وی تاکید کرد: همانطور که با شهادت سیدحسن نصرالله بزرگ، حزب الله همچنان زنده است، ان شاء الله خواهیم دید بعد از سنوار نیز حماس، زنده و فعال به مبارزه با اشغالگری ادامه خواهد داد.

قالیباف با تسلیت شهادت سنوار با اشاره به نحوه شهادت وی گفت: تصاویر مبارزه ایشان تا پای جان دهها و صدها سنوار و نصرالله در سراسر جهان تربیت خواهد کرد و رهایی قدس شریف را سرعت خواهد داد.

حضور نماینده ایران در منطقه باعث جریان‌سازی بین‌المللی می‌شود

وی گفت: در خصوص سفر به لبنان از تمامی شهروندان و مسئولانی که بذل محبت داشتند، صمیمانه سپاسگزارم؛ همه ما سرباز ایران اسلامی هستیم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حضورم در بیروت به پشتوانه مسئولیتی است که در نظام مقدس جمهوری اسلامی دارم. ایران عزیز ما چنان مقتدر و بزرگ است که حضور میدانی نماینده آن در منطقه باعث جریان‌سازی در معادلات بین‌المللی می‌شود.

وی تاکید کرد: وظیفه ما بود که پیام حمایت ملت سربلند ایران را به مردم لبنان و نیروهای مقاومت ابلاغ کنیم و پیام مظلومیت و اقتدار مردم لبنان را در اجلاسیه مجالس جهان به گوش دنیا برسانیم.

جزایر سه‌گانه پاره تن ایران هستند/ بهتر است گزافه‌گویان اراده ملت ایران را مورد آزمون قرار ندهند

وی تاکید کرد: شورای همکاری خلیج فارس به جای آنکه توان خود را صرف توقف ماشین جنگی رژیم صهیونیستی کند، همچنان به طرح ادعاهای بی‌اساس درباره تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد.

قالیباف افزود: اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای تأثیرگذار در آن اتحادیه، نیز خود را از کشورهای مستقل و دارای اراده، خود را به بازیگرانی گوش به فرمان رژیم صهیونیستی و توجیه‌گر نسل‌کشی آن رژیم در غزه و لبنان تنزل داده‌اند.

وی تصریح کرد: اتحادیه اروپا و سایر گزافه‌گویان بدانند که جزایر سه‌گانه بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، پاره تن ایران هستند و کسی جرأت نخواهد داشت که خلاف این اصل مسلم اقدامی انجام دهد؛ برای موجودیت خودشان بهتر است که اراده ملت ایران را برای تثبیت این اصل مورد آزمون قرار ندهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->