تصاویر و مشخصات شهدای حادثه تروریستی امروز محور زاهدان - خاش (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی در ۹۷ حوزه شهری و ۲۵۰۰ حوزه روستایی خراسان رضوی یک کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی می‌شود نماینده مجلس: رئیس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد معاون رئیس جمهور: قوه قضائیه دست پرقدرت حفاظت از محیط زیست است | فرهنگ سازی برای احترام به محیط زیست ضروری است ارتش رژیم صهیونیستی حملات زمینی برای اشغال کامل غزه را آغاز کرد ترامپ از «نیویورک تایمز» شکایت کرد پزشکیان مرکز درمانی شهید فیاض بخش تهران را افتتاح کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) عارف از هنرمندان ایرانی خارج از کشور برای بازگشت به وطن دعوت کرد علی لاریجانی به عربستان سعودی سفر کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مجمع تشخیص نظر خود را درباره لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور اعلام کرد دبیرکل اکو: موقعیت جغرافیایی خاص ایران آن را به یک هاب تجاری و ترانزیتی تبدیل کرده است سخنگوی قوه قضائیه: هرجا دولت نیاز به کمک داشته باشد، آماده‌ایم ورود کنیم | پیش بینی می‌کنیم حداقل ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر مشمول عفومعیاری اخیر خواهند شد نشست مشترک معاون استاندار با اعضای هیئت امنای اتاق اندیشه ورز تبلیغ حوزه علمیه خراسان برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی عراقچی در همایش اکو: کشورهای زیادی تمایل دارند بین ایران و آمریکا میانجیگری کنند جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید تشریح جزئیات قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع ممنوعیت تعرض به تأسیسات هسته‌ای رئیس جمهور در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است
سرخط خبرها

دادستانی تهران به موضوع سامان‌دهی مؤسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور ورود کرد

  • کد خبر: ۲۹۵۴۸۲
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰
دادستانی تهران به موضوع سامان‌دهی مؤسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور ورود کرد
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی عمومی و انقلاب تهران از برخورد جدی و قاطع با مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ولی‌الله مهبودی روز یکشنبه در جلسه تعیین تکلیف مؤسسات غیرمجاز در حوزه اعزام دانشجو به خارج از کشور با بیان اینکه این نشست در راستای عمل به تکالیف قانونی دادستانی تهران در صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از وقوع جرایم، برگزار شده است، افزود: این جلسه با دستور تشریح اقدامات صورت‌گرفته در خصوص شناسایی و پلمب مراکز غیرمجاز و مسدودسازی سایت‌های اطلاع‌رسانی و مؤسسات فاقد مجوز در حوزه اعزام دانشجو به خارج از کشور و ارائه برنامه‌ها و پیشنهادهای دستگاه‌های مسئول درباره پیشگیری از فعالیت این مؤسسات برگزار شد.

وی افزود: مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور موجب ایجاد بستر برای تحصیل مال از طریق نامشروع و تضییع حقوق شهروندان به‌ویژه قشر دانشجو و دانش‌آموز شده‌اند. ضمن اینکه در این حوزه، شاهد کلاهبرداری‌هایی بوده‌ایم که نارضایتی دانشجویان و خانواده‌های آنان را در پی داشته است؛ از این رو دادستانی تهران در راستای حفظ حقوق شهروندان، به موضوع سامان‌دهی این مؤسسات ورود پیدا کرده است.

معاون دادستان تهران یادآور شد: در این جلسه، نمایندگان و مسئولان نهادهای مرتبط، به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در ارتباط با این موضوع پرداختند و تلاش شد با هم‌فکری اعضا به راه‌حل‌های مطلوبی برای مقابله و برخورد با مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور دست پیدا کنیم.

مهبودی ادامه داد: فهرست مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور، پیش از این تهیه شده و در اختیار فراجا قرار گرفته است، اما بناست با برگزاری جلسات مشترک با فراجا و سازمان بازرسی کل کشور، مستندات اقدامات متخلفانه تهیه و ضمن شناسایی دقیق آنها، با موسسات برخورد قاطع و جدی صورت گیرد.

معاون دادستان تهران بر لزوم نظارت بر فعالیت موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور تاکید و تصریح کرد: این نظارت‌ها علاوه بر تهران باید در سایر مراکز استان‌ها نیز اعمال و در صورت مشاهده تخلف به شدت با آن برخورد شود.

وی افزایش آگاهی‌های مردم در رابطه با این موسسات و نحوه فعالیت آن‌ها را در کاهش جرایم این حوزه موثر دانست و خاطرنشان کرد: لازم است با رصد و شناسایی فعالیت این موسسات در فضای مجازی، ضمن کنترل فعالیت‌های آنان با نحوه فعالیت این موسسات آشنایی کامل پیدا کرد همچنین با اطلاع‌رسانی عمومی و آگاهی‌بخشی به مردم در رابطه با این موضوع از گرفتار شدن آن‌ها در دام این شرکت‌ها و موسسات که در برخی موارد کلاهبردار هستند جلوگیری کرد زیرا حلقه اول و اصلی در امر پیشگیری از وقوع جرم، مردم هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->