۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: باید دیپلماسی علمی را فعال کرده و روش‌های علمی را بازبینی کنیم

  • کد خبر: ۲۹۳۹۲۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
وزیر بهداشت: باید دیپلماسی علمی را فعال کرده و روش‌های علمی را بازبینی کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه در بحث عدالت آموزشی و تحصیل، باید بازبینی صورت گیرد، گفت: برای جلوگیری از مهاجرت، تسهیل مسیر آموزش، سهولت مراحل تحصیل و ورود به عرصه کار باید فراهم و از نیرو‌های ارزشمند و سرمایه‌گذار استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا ظفرقندی روز شنبه (۲۱ مهر ۱۴۰۳) در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها با حضور رئیس جمهور، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به اساتید و دانشجویان اظهار داشت: اگر در کشور سربلندی هستیم، از سایه تلاش‌های دانشمندان و علمی‌پژوهان است. امیدواریم طبق روال مرسوم سال تحصیلی و اعلام نتایج کنکور اول مهرماه باشد، که روند تحصیلی به هم نخورد و سازمان سنجش این کمک را در سال‌های آینده انجام دهد.

وی اظهار داشت: گرامیداشت، تکریم و اهمیت دانشگاه‌ها در علم، پیشرفت کشور در حوزه مسایل سیاسی و اجتماعی یک مطلب مهم و غیر قابل انکار است، جناب دکتر پزشکیان در همین دانشگاه در سال‌های دور یک حادثه‌ای در ۱۶ آذر اتفاق افتاد که به روند حاکمیت اعتراض داشتند، سه شهید گرانقدر تقدیم ملت شد و در ادامه در ۱۳ آبان در دانشگاه تهران و دانشگاه‌های کشور نیز شهدایی تقدیم انقلاب شدند.

ظفرقندی ادامه داد: به همین خاطر برای همیشه این گونه حوادث و رفتار‌ها در خاطره و یاد دانشگاه و علم باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌های وزارت بهداشت ۲۴۵ هزار دانشجو که ۵۷ درصد آن زن هستند، تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: ولی در چهار سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش ظرفیت داشتیم و این بدون تجویز و ارتقای زیر ساختها، اساتید برای پیشرفت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بوده، زیرا کیفیت تحصیل با جان مردم سر و کار دارد و بایدزیر ساخت‌ها را متعادل با ظرفیت‌های پذیرش دانشجو کنید تا آسیب به جان مردم وارد نشود.

دیپلماسی علمی فعال شود

وزیر بهداشت ادامه داد:انتظار می رود در بحث عدالت آموزشی و تحصیل بازبینی صورت گیرد، برای دانشجویان هوشمند و پر تلاش باید عدالت آموزشی را در ورود به دانشگاهها تامین کنیم، برای اینکه در مرزهای علمی باقی بمانیم دیپلماسی و روابط بین المللی علمی را ارتقا دهیم، باید بتوانیم با دانشگاههای معتبر جهان رفت و آمد و کنفرانسهای علمی برگزار کنیم در غیر اینصورت دچار عقب ماندگی می شویم.

ظفرقندی تاکید کرد: باید در محیط های علمی حرکت به جامعه محوری و رفع نیازهای مردم مرتفع شوندو رفع نیازهای مردم در همه دانشگاهها به آن توجه شود، سختی دوره تحصیل در دانشگاههای علوم پزشکی باعث مهاجرت می شود، دانشجوی پزشکی سختی های زیادی در دوره های تخصصی و فوق تخصصی می گذراند که در این مسیر دانشجویان خبره و کارآمد را از دست می دهیم، تسهیل مسیر آموزش، سهولت مراحل تحصیل و ورود به عرصه کار باید فراهم و از نیروهای ارزشمند و سرمایه گذار استفاده شود.

به گفته وی، باید برای اساتید و دانشجویان به لحاظ اجتماعی، اقتصادی و سیاسی محیطی امن باشد تا رشد علمی پایدار باشد، اگر به دنبال آینده ای برای ایران، امیدی به آینده کشور و ایران آباد و آزاد هستیم پیشران و راه حل آن دانشگاهها، تکریم اساتید و دانشجویان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->