فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا
سرخط خبرها

لاریجانی: ایران دنبال جنگ نیست

  • کد خبر: ۲۹۵۵۷۸
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۷
لاریجانی: ایران دنبال جنگ نیست
علی لاریجانی تأکید کرد: برخی رفتار‌های شرم‌آور دشمن را به تندوری و خشونت‌گرایی نتانیاهو نسبت می‌دهند، اما به نظر می‌رسد این رفتار‌ها بخشی از طراحی‌های فرماندهی غرب به رهبری آمریکا است که نیازمند هوشیاری سیاسیون و مسئولان است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی لاریجانی رئیس سابق مجلس، در مراسم سالگرد ارتحال آیت‌الله مهدوی کنی، به بیان ویژگی‌های این شخصیت برجسته پرداخت و گفت: عقل، دین، ادب، حیا و خوش‌خلقی از ویژگی‌های بارز ایشان بود. او در فعالیت‌های سیاسی و علمی خود بر عقل اصیل و دوراندیشی تأکید داشت و هرگز تحت تأثیر فضا‌های احساسی قرار نمی‌گرفت.

لاریجانی افزود: خردمندی و پرهیزگاری از دیگر ویژگی‌های ایشان بود و ادب سیاسی حتی نسبت به مخالفان نیز در رفتار ایشان مشهود بود. این رفتار‌ها او را به شخصیتی دلپذیر برای تمام جریانات سیاسی تبدیل کرده بود.

وی در ادامه به حوادث اخیر کشور و منطقه اشاره کرد و گفت: سرعت وقوع حوادث به حدی است که گاهی احساس می‌شود اقداماتی که ممکن بود طی چند سال رخ دهد، در ظرف چند روز به وقوع می‌پیوندد. برخی رفتار‌های شرم‌آور دشمن را به تندوری و خشونت‌گرایی نتانیاهو نسبت می‌دهند، اما به نظر می‌رسد این رفتار‌ها بخشی از طراحی‌های فرماندهی غرب به رهبری آمریکا است که نیازمند هوشیاری سیاسیون و مسئولان است.

لاریجانی همچنین به واکنش‌ها نسبت به عملیات حماس اشاره کرد و گفت: اگرچه پاسخ دقیق به این سوال زمان می‌طلبد، اما باید گفت اقدام حماس واکنشی برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرد. رفتار‌های شدید بعدی نشان می‌دهد که طراحی‌هایی از قبل وجود داشته که اقدام حماس آنها را تسریع کرده است.

وی با اشاره به انفجار پیجر‌ها در لبنان اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که این اقدام طراحی ۱۵ ساله دارد. این نشان‌دهنده آن است که این رفتار‌ها تنها برای چند روز نیست.

لاریجانی در پاسخ به انتقادات درباره درگیری ایران در ماجرا‌های منطقه گفت: ایران به عنوان یک کشور حاضر در منطقه نمی‌تواند نسبت به حوادث بی‌تفاوت باشد و باید نسبت به منافع و تمامیت ارضی خود حساس باشد. همچنین، به عنوان یک کشور مسلمان، نمی‌تواند به نیاز‌های مسلمانان بی‌توجه بماند.

وی یادآور شد: اسرائیل و نتانیاهو اعلام کرده‌اند که تغییرات عمده‌ای در منطقه مد نظر دارند و ما باید نسبت به این مسئله حساس باشیم. برخی از این تغییرات به ایران مربوط می‌شود و مسئولان کشور موظف‌اند در برابر این نیات محکم بایستند.

لاریجانی تأکید کرد: ایران مقاومت را ایجاد نکرده است؛ بلکه مقاومت یک اندیشه عمیق در منطقه است که در واکنش به رفتار‌های تند آمریکا و اسرائیل شکل گرفته است. حمایت ایران از مقاومت به امنیت و منافع ملی ما مربوط می‌شود و باید از امنیت خود دفاع کنیم.

وی در پایان گفت: ایران دنبال جنگ نیست، بلکه به دنبال دفاع شرافتمندانه است. برای این منظور، باید بر وحدت داخلی توجه کنیم و با همبستگی، در برابر تهدیدات ایستادگی کنیم. همچنین، برخی کشور‌های عربی که با سکوت یا خوشحالی با شهادت سرداران مقاومت برخورد کردند، باید پاسخگو باشند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->