دورسون در لیست خرید ساپینتو| هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپر جام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

بیرانوند عذرخواهی نمی‌کند

  • کد خبر: ۲۹۵۷۲۴
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
بیرانوند عذرخواهی نمی‌کند
علیرضا بیرانوند حاضر به عذرخواهی از پرسپولیس و مدیرانش نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از اعلام رای پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از بیرانوند، گلر سابق پرسپولیس دست به یک افشاگری بی سابقه زد و البته خودش را بیشتر از همه در معرض انتقادات و اتهامات قرار داد.

گلر شماره یک تیم ملی که روز‌های سخت و پرحاشیه‌ای را سپری می‌کند، در واکنش به سوال یک خبرنگار درباره رای صادر شده چند جمله حیرت انگیز بر زبان آورد. او گفت: «من فقط می‌خواهم بگویم ۲۰ میلیارد را که نمی‌دهم، ۵ میلیاردی را هم که هیات مدیره‌شان از من بابت شیرینی الحاقیه‌ای که به من دادند، گرفتند، پس می‌گیرم.» بیرانوند در ادامه مدیران پرسپولیس را تهدید هم کرد: «زیاد ادامه بدهند ویدیوی‌شان هم بیرون می‌آید!» در واقع بیرانوند با همین یک جمله اتهام سنگینی را به مدیران باشگاه پرسپولیس وارد کرد و البته اعتراف کرد که رشوه داده است.

حالا کمیته انضباطی به خاطر همین مصاحبه رای صادر کرده است. او باید دو میلیارد تومان جریمه به دلیل این مصاحبه پرداخت کند. ضمنا در صورتی که بیرانوند به خاطر اظهاراتش طی یک هفته آینده از باشگاه پرسپولیس عذرخواهی نکند، یک جلسه محرومیت را هم باید پشت سر بگذارد.

اما آیا بیرانوند که در وضعیت سختی قرار گرفته، حاضر به عذرخواهی از تیمی خواهد بود که طی چند ماه اخیر دعوا‌های مختلفی با مدیرانش داشته و البته به بدترین شکل ممکن از آن تیم جدا شده است؟!

پیگیری‌های ما در این خصوص از نزدیکان بیرانوند و آنهایی که با او در ارتباط هستند، نشان می‌دهد که علیرضا حاضر به عذرخواهی نیست و تا این لحظه برنامه‌ای برای این کار ندارد. او حاضر است یک جلسه محروم شود ولی از پرسپولیس عذرخواهی نکند. هرچه که هست داستان بیرانوند و پرسپولیس هر روز داستان‌های جدیدی به خود می‌بیند و مشخص نیست چه زمانی قرار است حواشی بین او تیم سابقش به پایان برسد.  

منبع: خبرورزشی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->