رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا به‌ هم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد
سرخط خبرها

بیرانوند عذرخواهی نمی‌کند

  • کد خبر: ۲۹۵۷۲۴
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
بیرانوند عذرخواهی نمی‌کند
علیرضا بیرانوند حاضر به عذرخواهی از پرسپولیس و مدیرانش نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از اعلام رای پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از بیرانوند، گلر سابق پرسپولیس دست به یک افشاگری بی سابقه زد و البته خودش را بیشتر از همه در معرض انتقادات و اتهامات قرار داد.

گلر شماره یک تیم ملی که روز‌های سخت و پرحاشیه‌ای را سپری می‌کند، در واکنش به سوال یک خبرنگار درباره رای صادر شده چند جمله حیرت انگیز بر زبان آورد. او گفت: «من فقط می‌خواهم بگویم ۲۰ میلیارد را که نمی‌دهم، ۵ میلیاردی را هم که هیات مدیره‌شان از من بابت شیرینی الحاقیه‌ای که به من دادند، گرفتند، پس می‌گیرم.» بیرانوند در ادامه مدیران پرسپولیس را تهدید هم کرد: «زیاد ادامه بدهند ویدیوی‌شان هم بیرون می‌آید!» در واقع بیرانوند با همین یک جمله اتهام سنگینی را به مدیران باشگاه پرسپولیس وارد کرد و البته اعتراف کرد که رشوه داده است.

حالا کمیته انضباطی به خاطر همین مصاحبه رای صادر کرده است. او باید دو میلیارد تومان جریمه به دلیل این مصاحبه پرداخت کند. ضمنا در صورتی که بیرانوند به خاطر اظهاراتش طی یک هفته آینده از باشگاه پرسپولیس عذرخواهی نکند، یک جلسه محرومیت را هم باید پشت سر بگذارد.

اما آیا بیرانوند که در وضعیت سختی قرار گرفته، حاضر به عذرخواهی از تیمی خواهد بود که طی چند ماه اخیر دعوا‌های مختلفی با مدیرانش داشته و البته به بدترین شکل ممکن از آن تیم جدا شده است؟!

پیگیری‌های ما در این خصوص از نزدیکان بیرانوند و آنهایی که با او در ارتباط هستند، نشان می‌دهد که علیرضا حاضر به عذرخواهی نیست و تا این لحظه برنامه‌ای برای این کار ندارد. او حاضر است یک جلسه محروم شود ولی از پرسپولیس عذرخواهی نکند. هرچه که هست داستان بیرانوند و پرسپولیس هر روز داستان‌های جدیدی به خود می‌بیند و مشخص نیست چه زمانی قرار است حواشی بین او تیم سابقش به پایان برسد.  

منبع: خبرورزشی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->