همکاری تازه میان رادیو و مارکت موسیقی کانون پرورش فکری تولید پادکست کودکان را آغاز کرد وحید رونقی، «جشنواره فیلم کوتاه تهران» را روایت می‌کند بازیگر جدید سریال «وحشی» معرفی شد + بیوگرافی «می‌روم که به کنسرت برسم»؛ جدیدترین رمان شمس لنگرودی در راه است دو فیلم جدید در راه اکران سینماها دارا حیایی و کیسان دیباج دوباره در کنار هم روی صحنه شفافیت در سینما | درخواست کانون کارگردان سینمای ایران «یوز» صدرنشین گیشه شد + تیزر جدید رسول صدرعاملی با «تهران» به سینما می‌آید جلسه شورای هنر با حضور وزیر فرهنگ برگزار شد انتشار «آواز باد» در شبکه نمایش خانگی علیرضا قربانی در اپرای حافظ حضور فیزیکی ندارد نظر بهروز افخمی درباره ساخت فیلم کوتاه موفق + فیلم بیژن امکانیان پس از ۱۷ سال روی صحنه تئاتر می‌رود تجربه ای انتزاعی از حس و رنگ در نقاشی های طبیعت | گزارشی از نمایشگاه «روها» در نگارخانه آسمان مشهد ترانه می تواند حافظِ زبان فارسی باشد اعضای هیئت‌علمی و داوران جایزه کتاب سال دفاع مقدس معرفی شدند
سرخط خبرها

سریال «معجون عروسکی» در راه شبکه نمایش خانگی

  • کد خبر: ۲۹۶۱۳۸
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
سریال «معجون عروسکی» در راه شبکه نمایش خانگی
تصویربرداری سریال «معجون عروسکی» به کارگردانی محمد حدادنسب و تهیه‌کنندگی امین رضی به پایان رسید و به زودی از یکی از پلتفرم‌های نمایش خانگی پخش خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «معجون عروسکی» یک سریال فانتزی، کمدی و عروسکی در حوزه کودک و نوجوان است که میرامید حسینی آن را به نگارش درآورده و سیدمحمدمرتضی برف‌چین مجری طرح آن است.

در این سریال که در لوکیشن‌های متعدد داخلی و خارجی تصویربرداری شده است بازیگرانی همچون فخرالدین صدیق‌شریف، شراره رنجبر، افشین سنگ‌چاپ، مریم وطن‌پور، پیام صارم، سعید قره‌داغلی، بهنوش بختیاری و بهراد خرازی حضور دارند و به اقتضای داستان بازیگران مهمانی نیز به این سریال اضافه شده‌اند.

در کنار بازیگران این سریال شخصیت‌های عروسکی جذابی نیز حضور دارند که داستان حول محور آنها می‌چرخد.

محمد لقمانیان، پیمان قریب‌پناه، زهره احمدی، مهدا محمدی‌نیا، مرضیه ابراهیمی و شراره ارمغانی از صداپیشه‌های این سریال هستند.

منیر مولوی‌زاده به عنوان عروسک‌ساز این سریال و علی افشاری سرپرست گروه عروسک‌گردانی است. احمد آکشته، بهرام بهبهانی، پریا علی‌محمدی، هدیه حاج‌طاهری، فاطیما قاسمی، نیره حاجیان و سجاد هاشمی به عنوان عروسک گردان و یکتا افشار به عنوان دستیار عروسک گردانی در سریال «معجون عروسکی» حضور دارند.

پس از پایان تصویربرداری، تدوین این سریال آغاز و محمدحسن صفابخش به عنوان تدوینگر این سریال معرفی شده است.

در خلاصه داستان این سریال آمده است: شهرزاد دختر و وارث «گل‌آقا» تلاش می‌کند تا مسیر موفقیت پدرش را طی کند، اما ناموفق است تا اینکه اسرار عروسک‌ها برایش فاش می‌شود.

فصل اول سریال «معجون عروسکی» در ۸ قسمت تولید شده است و به زودی از یکی از پلتفرم‌های نمایش خانگی پخش خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->