محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها پخش زنده بازی برگشت اینتر و بایرن‌مونیخ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین چرا گل دوم استقلال به گل‌گهر سیرجان مردود شد؟+ ویدئو نتیجه بازی استقلال و گل گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| کامبک استقلالی‌ها ویدیو| خلاصه بازی استقلال و گل‌گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دوربین روی پیراهن داوران پرسپولیس و سپاهان اولین جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند، ۳ هفته قبل از پایان لیگ!
سرخط خبرها

بدشانسی محمدی بعد از بخشش | ۳ ماه دوری از میدان به دلیل شکستگی پا

  • کد خبر: ۲۹۶۱۸۱
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵
بدشانسی محمدی بعد از بخشش | ۳ ماه دوری از میدان به دلیل شکستگی پا
در شرایطی که مهرداد محمدی به تازگی با بخشش فدراسیون فوتبال حکم محرومیتش باطل و به ترکیب استقلال بازگشته بود، به دلیل شکستگی پا در بازی با النصر باید ۳ ماه دوری از میدان را تحمل کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد محمدی از ناحیه درشت نی پا دچار آسیب دیدگی شدید شد به طوری که بعد از بازی با النصر عربستان پزشکان دستور دادند پای او گچ گرفته شود. محمدی با همین وضعیت به فرودگاه رسید و درحالی که پای چپش گچ گرفته شده بود به ایران بازگشت.

محمدی حالا باید نزدیک به ۳ ماه دوری از میادین را تحمل کند. او درست درروزهایی که از یک محرومیت سخت فارغ شده بود با این مصدومیت شدید مواجه شد تا بار دیگر از میادین دور شود. محمدی درهفته‌های آغازین لیگ برتر نیز به دلیل مصاحبه تندی که فصل پیش انجام داد محروم بود واین اواخر با عفوی که از طرف فدراسیون فوتبال اعمال شد مجوز بازگشت به میادین را به دست آورد اما انگار این بازگشت برای ستاره استقلال چندان خوش یمن نبود واو حالا باید به سبب شکستگی پا بار دیگر از حضور درترکیب استقلال محروم باشد.

محمدی که از این وضعیت به شدت ناراحت است در صحبت کوتاهی از امیدواری‌هایش برای بازگشت رونمایی کرد و گفت:« واقعا دردناک است. اما تمام تلاشم را انجام می‌دهم به سرعت برگردم. خیلی ناراحتم اما فوتبال همین است و با تقدیر نمی‌توان جنگید.امیدوارم هرچه زودتر بتوانم برای استقلال بازی کنم.»

این صحبت‌ها نشان می‌دهد مهرداد دراوج ناراحتی و غمی که درچهره دارد و از این آسیب دیدگی به شت ناراحت است اما با امید نسبت به آینده حرف می‌زند واعتقاد دارد که می‌تواند دوباره به روزهای اوج بازگردد. بی شک استقلالی‌ها نیز منتظر بازگشت این بازیکن هستند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->