پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ در مشهد درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گلایه شهروندان به عرض کم معبر «کرامت» در منطقه ۵ مشهد

  • کد خبر: ۲۹۶۲۰۸
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
گلایه شهروندان به عرض کم معبر «کرامت» در منطقه ۵ مشهد
شهردار منطقه‌ ۵: عرض بولوار کرامت دو برابر عرض معبر اصلی مهرآباد در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نحوه اجرای پروژه بولوار کرامت و کاستی‌های آن سبب گلایه‌مندی ساکنان محله مهرآباد شده است. روح‌ا... علوی‌منش یکی از فعالان فرهنگی این محله به صدای مردم می‌گوید: پس از چهل سال انتظار کاهش عرض بولوار کرامت، ضربه‌ای به امید‌های مردم و ساکنان محله مهرآباد بود. امید‌هایی که برای بازگشایی بولوار کرامت داشتند.

این فعال فرهنگی محله مهرآباد درباره به وجود آمدن این معضل این‌طور توضیح می‌دهد: اکنون زمزمه‌هایی مبنی بر وجود نواقص و کم‌کاری‌ها در اجرای این پروژه شنیده می‌شود. یکی از مهم‌ترین نواقص این پروژه، تغییر عرض بولوار از ۳۵ متر به ۲۸ متر است. این تغییر قابل توجه در عرض بولوار، حتی برای افرادی که تخصص خاصی در این زمینه ندارند، آشکار است و در ادامه این سؤال مطرح می‌شود چگونه مسئولان و مهندسان این پروژه، نسبت به این تغییر چشم‌پوشی کرده‌اند؟

علوی‌منش در ادامه می‌افزاید: مردم محله مهرآباد با تنظیم استشهادیه‌ای، خواستار پیگیری این موضوع و اطلاع‌رسانی عمومی در این خصوص شده‌اند.

او معتقد است، این تغییر عرض، به پروژه آسیب جدی وارد کرده و به نارضایتی عمومی منجر شده است.
شهروندان مهرآبادی خواستار آن هستند که مسئولان، به این موضوع رسیدگی جدی کرده و با رفع نواقص موجود، پروژه بولوار کرامت را به نحو احسن به پایان برسانند.
علوی‌منش این تأکید را دارد که این پروژه، نه‌تن‌ها برای ساکنان مهرآباد، بلکه برای کل منطقه اهمیت ویژه‌ای دارد و نباید با عجله و بی‌دقت اجرا شود.

حسن صالحی مفرد، شهردار منطقه‌۵ در پاسخ به این دغدغه‌مندی شهروندان می‌گوید: ابتدا شهرداری موظف به اجرای طرح ابلاغی تفصیلی است. دوم اینکه برای اطلاع عموم شهروندان، عرض خیابان مهرآباد ۱۴‌متر است. از سوی دیگر عرض این خیابان ۲۸‌متر درنظر گرفته شده است. به عبارت دیگر این معبر ضمن اینکه دوبرابر عرض معبر اصلی مهرآباد است، برای تردد سواری‌ها ظرفیت‌سازی شده است.

شهردار منطقه ۵ شهرداری مشهد ادامه می‌دهد: این معبر درگذشته قرار بود به عنوان کنارگذر خودرو‌های سنگین باشد که با وجود بزرگراه بابانظر این مهم تغییر کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->