دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: حزب‌الله مستحکم‌تر و مقاوم‌تر از قبل است

  • کد خبر: ۲۹۶۲۴۲
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶
پزشکیان: حزب‌الله مستحکم‌تر و مقاوم‌تر از قبل است
رئیس‌جمهوری با اشاره به شهادت سیدهاشم صفی‌الدین خاطرنشان کرد: دشمن صهیونیستی به‌زعم خود با ترور ناجوانمردانه این مجاهد بزرگ کوشید در رهبری و هدایت حزب‌الله وقفه جدی ایجادکند، اما بحمدالله شجره طیبه مقاومت از حیات و رشد باز نمی‌ایستد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان با صدور پیامی شهادت عالم مجاهد شهید سید هاشم صفی‌الدین رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان را به محضر مقام معظم رهبری، ملت‌های سرافراز لبنان و فلسطین، هم‌رزمانش در جبهه مقاومت، خاندان بزرگوارش و همه آزادگان جهان تسلیت گفت.

رئیس جمهوری در این پیام تصریح کرد: این بزرگ‌مرد عرصه جهاد و شهادت با الهام از مکتب عاشورا، شجاعانه همه زندگی خود را وقف دفاع از مردم مظلوم فلسطین و لبنان و تقویت جبهه مقاومت نمود و آثار درخشانی از مجاهدت و مقاومت در راه اسلام و مبارزه با ظلم و ستم برجا گذاشت که برای همیشه درخشان و الهام‌بخش باقی خواهد ماند.

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است:

 بسم الله الرحمن الرحیم

وَالَّذِینَ هَاجَرُوا فِی سَبِیل‌اللَّهِ ثُمَّ قُتِلُوا أَوْ مَاتُوا لَیرْزُقَنَّهُمُ اللَّهُ رِزْقًا

شهادت عالم وارسته و مجاهد خستگی‌ناپذیر جناب آقای سیدهاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان، اگرچه برای محور مقاومت، ملت لبنان و همه انسان‌های آزاده جهان خسرانی بزرگ است، اما قطعاً فصل جدیدی از مقاومت و مجاهدت علیه اشغالگران صهیونیست را رقم خواهد زد.

این بزرگ‌مرد عرصه جهاد و شهادت با الهام از مکتب عاشورا، شجاعانه همه زندگی خود را وقف دفاع از مردم مظلوم فلسطین و لبنان و تقویت جبهه مقاومت نمود و آثار درخشانی از مجاهدت و مقاومت در راه اسلام و مبارزه با ظلم و ستم برجا گذاشت که برای همیشه درخشان و الهام‌بخش باقی خواهد ماند.

دشمن صهیونیستی پس از به شهادت رساندن دبیرکل فقید حزب‌الله لبنان، شهید سیدحسن نصرالله، به زعم خود با ترور ناجوانمردانه این مجاهد بزرگ کوشید در رهبری و هدایت این جنبش وقفه جدی ایجادکند، اما بحمدالله شجره طیبه مقاومت از حیات و رشد باز نمی‌ایستد و خون شهدا تداوم بخش این حرکت و نهضت خواهد بود. امروز می‌بینیم که حزب‌الله مستحکم‌تر و مقاوم‌تر از قبل است و قدرتمندانه‌تر اهدافش را دنبال می‌کند و ضرباتی سخت بر پیکر اشغالگران وارد می‌کند.

اینجانب شهادت این عالم مجاهد را محضر مقام معظم رهبری، ملت‌های سرافراز لبنان و فلسطین، هم‌رزمانش در جبهه مقاومت، خاندان بزرگوارش و همه آزادگان جهان تسلیت می‌گویم. بی‌شک تا زمانی که ظلم و جنایت و اشغالگری علیه ملت مظلوم فلسطین و لبنان ادامه داشته باشد، مقاومت و جهاد علیه متجاوزان صهیونیست و حامیان آن روزبه‌روز تقویت خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->