نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: ما در مجلس به دنبال تقویت اختیارات شورا‌ها بر اساس قانون اساسی هستیم حیرت صهیونیستها از تاکتیک‌های منحصر‌به‌فرد حماس همه چیز درباره تنش میان هند و پاکستان بر سر مسئله کشمیر موضع قاطع پارلمان لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی: سلاح مقاومت برگ برنده ماست همه چیز درباره شبه جزیره کریمه + جزئیات چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: انتشار هر مطلبی از مذاکرات به نقل از «منابع آگاه ایرانی»، خبرسازی است خودکشی ویرجینیا جفری | صدای قربانیان تجاوزات جنسی خاموش شد اعلام آمادگی پاکستان برای تحقیقات بی‌طرفانه درباره حمله تروریستی کشمیر تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست‌ جلوی منزل رئیس رژیم صهیونیستی هدف رژیم اشغالگر از ترور خبرنگاران در غزه، جلوگیری از انتشار اخبار جنایت‌هاست واکنش کانادا به محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی سفر وزیر خارجه انگلیس به عمان در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین خبر‌ها از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط (شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط مشخص شد مایکل آنتون، رئیس تیم فنی مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران، کیست؟ + سوابق سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان واکنش نشان داد رئیس‌جمهور چین خواستار خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی در کشورش شد کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فشار‌های جهانی بر رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۹۶۹۳۳
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
فشار‌های جهانی بر رژیم صهیونیستی
تحولاتی که در منطقه در خلال ماه‌های گذشته در درگیری بین رژیم صهیونیستی و ایران رخ داد، درواقع از هفتم اکتبر سال گذشته در غزه شروع شد.

تحولاتی که در منطقه در خلال ماه‌های گذشته در درگیری بین رژیم صهیونیستی و ایران رخ داد، درواقع از هفتم اکتبر سال گذشته در غزه شروع شد. با اقداماتی که رژیم صهیونیستی در هدف‌قرار‌دادن مراکز ایرانی از‌جمله کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه و ترور هدفمند فرماندهان نظامی در سوریه و ترور فرماندهان مقاومت در تهران و در بیروت انجام داد، به این رژیم با پرتاب موشک‌های جمهوری اسلامی ایران به داخل اراضی اشغالی پاسخ داده شد.

تأکید اسرائیلی‌ها در سال‌های گذشته همواره به برتری نظامی و موشکی در دنیا بوده است؛ بنابراین طبیعی بود که به‌خاطر تبلیغاتی که طی سال‌های گذشته داشتند، عقب نمانند و از طرفی بتوانند جنگ را در غزه و جنوب لبنان مدیریت کنند؛ لذا اقدام به پاسخگویی در داخل خاک ایران کردند.

اظهارات برخی کارشناسان صهیونیستی و برخی از مقامات غیر‌رسمی رژیم صهیونیستی بر این موضوع تأکید دارد که بیش‌از‌این تنش‌ها و تبادل ضربات هوایی و موشکی و ادامه درگیری‌های نظامی ادامه پیدا نکند و البته دیدگاه رسمی آمریکایی‌ها هم همین موضوع را تأیید می‌کند.

آمریکایی‌ها به دو دلیل موافق توسعه جنگ و تبادل آتش نیستند؛ اول آنکه انتخابات آمریکا نزدیک است و به‌ویژه تیم بایدن معتقد است اگر منطقه به‌سمت تنش بیشتر پیش برود، به احتمال زیاد، رقیب برنده خواهد شد؛ بنابراین دنبال کاهش تنش است. دوم اینکه آمریکا نگران است که منافع منطقه‌ای در خطر قرار بگیرد؛ بنابراین هم فشار‌های سیاسی آمریکا بر رژیم صهیونیستی و هم مباحث نظامی و سیاسی مطرح است؛ اما این تهاجم به ایران در این حد نشان داد که اسرائیلی‌ها به همین اقداماتی که دوشب گذشته انجام دادند، راضی هستند و به‌همین‌مقدار بسنده کردند و اعلام هم می‌کنند که همین‌جا ما باید درگیری‌ها را پایان دهیم.

با توجه به اینکه این اولین تهاجم رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی است، قاعدتا باید شاهد مواضعی از طرف مقامات ایران در پاسخ به اسرائیلی‌ها طی روز‌های آینده باشیم. پاسخ ایران به این تهاجم رژیم صهیونیستی، منطقی و به‌جا خواهد بود؛ زیرا اسرائیل نباید احساس کند که در منطقه حرف آخر را می‌زند و در این جنگ برتری نظامی دارد و به‌هیچ‌وجه به نفع دشمن تمام نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->