ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

الزام مدارس و ادارات آموزش و پرورش به استفاده از نرم‌افزار «شاد»

  • کد خبر: ۲۹۶۸۰۵
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
الزام مدارس و ادارات آموزش و پرورش به استفاده از نرم‌افزار «شاد»
وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد: «شاد» رسانه اصلی آموزش‌و‌پرورش است. بر همین اساس، انجام امور اداری و آموزشی توسط واحدهای سازمانی و مدارس در سایر پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی غیر از «شاد» ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، مصوبات شورای عالی فضای مجازی درباره شبکه «شاد» را اعلام کرد.

شاد به عنوان بخشی از زیست‌بوم جدید تعلیم و تربیت رسمی و عمومی قابلیت تبدیل شدن به زیست بوم مجازی کودک و نوجوان کشور را دارد، پس باید تولید، عرضه خدمات و سرویس‌های ویژه متناسب با نیاز‌های جامعه هدف از طریق شورای راهبری و واحد‌های ذی‌ربط مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.

استفاده از خدمات پایه آموزشی در چهارچوب برنامه رسمی مصوب توسط دانش‌آموزان، معلمان، مدیران و حتی خانواده‌ها کماکان رایگان است و کاربران برای ترافیک مصرفی هزینه پرداخت نخواهند کرد.

بدیهی است سرویس‌های خدمات افزوده بر اساس تعرفه‌های تعیین شده در کمیسیون تنظیم مقررات خدمات افزوده شاد ارائه می‌شود.

تیم فنی، اجرایی و پشتیبانی شاد از هیچ کاربری اطلاعات فردی را درخواست نخواهد کرد. ضروری است که به معلمان، خانواده‌ها و دانش آموزان اعلام شود از ارائه اطلاعات شخصی به افراد با هر عنوان در پیام رسان شاد خودداری کنند. صیانت از حساب کاربری وظیفه هر یک از کاربران است.

به طور مجدد تاکید می‌شود که ملاحظات حفاظتی اعلام شده از سوی تیم فنی، پشتیبانی و اجرایی در کانال @shadban منتشر شده است.

گروه کلاس‌های درس جدید طبق داده‌های سیدا در شاد ایجاد شده و گروه کلاس‌های سال قبل تا ۱۰ آبان ماه جمع آوری خواهد شد.

شاد رسانه اصلی آموزش و پرورش است بر همین اساس انجام امور اداری و آموزشی توسط واحد‌های سازمانی و مدارس در سایر پیام رسان‌های داخلی و خارجی غیر از شاد ممنوع است.

سرویس کلاس مجازی در حال نهایی شدن است که پس از آماده شدن نسخه جدید به زودی و در قالب خدمات افزوده در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

تمام مدیران، معلمان و دانش‌آموزان می‌توانند بعد از احراز هویت با شماره تلفن همراه ثبت شده در «سیدا»، به گروه کلاس‌های درسی دسترسی پیدا کرده و از سرویس‌های تکلیف، آزمون و سایر خدمات بخش "مدرسه من" در طول سال تحصیلی بهره‌مند شوند.

مدیر مدرسه موظف به برگزاری کارگاه آموزشی نحوه بهره برداری از شاد برای همکاران خود است.

همه معاونت‌ها، سازمان‌ها، مراکز و ادارات کل آموزش و پرورش استان و شهرستان موظفند که جلسات صوتی و تصویری را منحصراً در بستر شاد برگزار کنند.

شایان ذکر است مشاور وزیر و مسئول امور راهبری شبکه شاد بر نحوه اجرای این بخشنامه نظارت کرده و ضمن پاسخگویی به درخواست‌های استان‌ها و واحد‌های ستادی عملکرد مدیران سطوح عالی و میانی را ارزیابی می‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->