رضا بهبودی جلو دوربین «مشت‌زنی در رینگ ترجمه» رفت آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش تند وزیر فرهنگ و ارشاد به برنده صلح نوبل + عکس جایزه آسترید لیندگرن به «رضی هیرمندی» رسید جایزه آرژانتینی‌ها برای فیلمبرداری فیلم سینمایی «درنو» بازیگر کودک «مثل یک راز» برنده جشنواره فیلم کوتاه شهر صورتی هندوستان شد جزئیات فیلم‌کنسرت انیمه‌های میازاکی اعلام شد | رویا از قلعه هاول تا شهر اشباح صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ گزارش آماری از چهارمین جایزه انجمن روزنامه‌نگاران | بخش ویژه «چراغ حقیقت» صدرنشین شد خوانندگی «نیما رئیسی» در شب خاطره‌ها + فیلم کنسرت «آتش زنده» کامکار‌ها روی صحنه «دوگانه» در جشنواره فیلم شب‌های سیاه تالین محمدرضا شفیعی کدکنی در خاطرات شاگردان | در ستایش چراغ و آینه اختتامیه جشنواره نمایش‌های آیینی سنتی برگزار شد شعری که به حافظه جمعی مردم راه دارد | به‌بهانه سالروز تولد محمدرضا شفیعی‌کدکنی، شاعر بزرگ خراسانی قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی
سرخط خبرها

«دیوید هریس»، بازیگر آمریکایی درگذشت

  • کد خبر: ۲۹۶۹۷۷
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
«دیوید هریس»، بازیگر آمریکایی درگذشت
دیوید هریس، بازیگر آمریکایی که بیشتر برای بازی در فیلم کلاسیک «سلحشوران» در سال ۱۹۷۹ شناخته می‌شود، در هفتادوپنج‌سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، دیوید هریس که برای بازی در نقش کوچیز در فیلم کلاسیک «سلحشوران» در سال ۱۹۷۹ شناخته می‌شد، بر اثر ابتلا به سرطان در خانه‌اش در شهر نیویورک درگذشته است.

فیلم «سلحشوران» بر اساس رمانی به همین نام اثر سال ۱۹۶۵ سول یوریک، داستان یک باند خیابانی شهر نیویورک را روایت می‌کند که پس از تحت تعقیب شدن به اتهام قتل، ماموریت دارند از برانکس به جزیره کانی سفر کنند.

این فیلم پس از اکران خود مورد انتقاد منتقدان قرار گرفت، اما بعداً مورد استقبال طرفداران پرشور قرار گرفت و اکنون نمره ۸۸ درصد در وبسایت ثبت آرای منتقدان راتن تومیتوز را در اختیار دارد.

به گزارش هالیوود ریپورتر، دیوید دومینیک هریس در ۱۸ ژوئن ۱۹۴۹ در شهر نیویورک به دنیا آمد. او در دبیرستان هنر‌های نمایشی تحصیل کرد، جایی که یک معلم انگلیسی به او پیشنهاد پیوستن به بخش نمایش را داد. اولین نقش مهم هریس در سال ۱۹۷۶ در فیلم تلویزیونی نامزد جایزه امی «قاضی هورتون و پسران اسکاتسبورو» رقم خورد. او در سال ۱۹۷۷ در نمایش «سرویس مخفی» با بازی مریل استریپ و جان لیتگو بازی کرد و تنها چند سال بعد بود که از سوی والتر هیل برای بازی در فیلم «سلحشوران» انتخاب شد.

هریس در دهه‌های ۱۹۸۰، ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ در فیلم‌هایی ظاهر شد، از جمله «بروبیکر» در دهه ۱۹۸۰، «داستان یک سرباز» در سال ۱۹۸۴، «کوئیک سیلور» در سال ۱۹۸۰ و «جیمز وایت در سال ۲۰۱۵». او در تلویزیون هم در قسمت‌هایی از سریال «نظم و قانون: واحد قربانیان ویژه» ظاهر شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->