توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افراد مسلح مرکز واکسیناسیون در پاکستان را هدف قرار دادند

  • کد خبر: ۲۹۷۲۸۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
افراد مسلح مرکز واکسیناسیون در پاکستان را هدف قرار دادند
در پی حمله افراد مسلح به یک مرکز واکسیناسیون فلج اطفال در شمال غربی پاکستان، دست کم یک نیروی امنیتی کشته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رویترز با انتشار خبری گفته است که به‌دنبال حمله افراد مسلح به مرکز واکسیناسیون فلج اطفال در ایالت خیبر پختونخوا در شمال غربی پاکستان، دست کم یک نیروی امنیتی کشته شد.

محمد زیشان‌خان، معاون هماهنگ‌کننده ستاد واکسیناسیون فلج اطفال پاکستان گفته است که در زمان حمله حدود ۱۳ نفر از اعضای تیم واکسیناسیون در محل حاضر بودند.

به گفته وی، تماس با مقامات محلی به منظور حصول اطمینان از سلامت و امنیت تیم‌های مستقر در منطقه در جریان و روند واکسیناسیون متوقف شده است.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است. هرچند فلج اطفال تقریبا در سراسر جهان ریشه‌کن شده اما در پاکستان همچنان قربانی می‌گیرد. این کشور در کنار همسایه‌اش یعنی افغانستان تنها کشورهایی هستند که همچنان در آنها موارد فلج اطفال گزارش می‌شود.

منبع: مهر 


 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->