شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی
سرخط خبرها

ترامپ زمان پایان جنگ غزه را برای نتانیاهو مشخص کرده است

  • کد خبر: ۲۹۷۵۵۶
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۹
ترامپ زمان پایان جنگ غزه را برای نتانیاهو مشخص کرده است
روزنامه عبری گزارش داد، رئیس‌جمهور سابق آمریکا با فرض اینکه در انتخابات ریاست‌جمهوری هفته آینده پیروز می‌شود، به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته است که می‌خواهد جنگ در غزه قبل از روی کار آمدن او در ژانویه پایان یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رژیم صهیونیستی در سایه حمایت غربی‌ها، هر روز دست به جنایات تازه‌ای می‌زند. همچنین از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ایالات متحده یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتش‌بس می‌زند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونت‌ها و وادار کردن تل‌آویو برای خاتمه جنگ صورت نمی‌دهد.

در سایه حمایت‌های کورکورانه واشنگتن، رژیم صهیونیستی جنایاتش را به لبنان هم کشانده و هزاران نفر را به خاک و خون کشیده است.

در همین حال سایت خبری «تایمز» رژیم صهیونیستی، به نقل از یک مقام سابق دولت ترامپ و یک مقام صهیونیست گزارش داد، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات پنجم نوامبر، این درخواست را از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی زمانی که آنها ژوئیه در عمارت ترامپ در مارآلاگو در فلوریدا ملاقات کردند، مطرح کرد.

در حالی که ترامپ علنا تایید کرده است که به نتانیاهو گفته است که می‌خواهد تل‌آویو «به سرعت در جنگ پیروز شود»، منابعی که با تایمز اسرائیل صحبت کردند، اولین کسانی هستند که فاش می‌کنند که او یک جدول زمانی به این درخواست پیوست کرده است. دونالد ترامپ در اظهارات عمومی خود هرگز جدول زمانی برای توقف عملیات نظامی مرگبار نتانیاهو تعیین نکرده است.

چهار ماه قبل از این دیدار، ترامپ به وب‌سایت «یسرائیل هیوم» گفت: «شما باید جنگ خود را به پایان برسانید. ویران شدن خانه‌های غیرنظامیان در غزه تصویر بسیار بدی برای جهان است.»

ترامپ که اغلب از رابطه نزدیک خود با نتانیاهو و حمایت او از رژیم صهیونیستی سخن می‌گوید، یک هفته قبل از این نشست گفت رژیم صهیونیستی باید جنگ را «سریع پایان دهد...، زیرا آنها با این تبلیغات [منفی]در حال نابودی هستند.»

مقاماتی که با «تایمز اسرائیل» صحبت کردند، تاکید کردند ترامپ مشخص نکرده است که چه چیزی را «پایان» درگیری می‌داند و این منبع آمریکایی گفت که این سیاستمدار جمهوری‌خواه احتمالا از فعالیت‌های «باقیمانده» نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در غزه حمایت کند.

نتانیاهو بار‌ها اعلام کرده است که ارتش رژیم صهیونیستی تا رسیدن به آنچه «پیروزی کامل» بر حماس در جنگ می‌نامد، به کار خود ادامه خواهد داد و پس از آن تل‌آویو «کنترل امنیتی کامل» را بر نوار حفظ خواهد کرد. با وجود این لفاظی‌ها و با گذشت ۳۹۰ روز از جنگ غزه، تل‌آویو به هیچ یک از اهداف ادعایی خود دست نیافته است.

به گزارش راشا تودی، نتانیاهو در اوایل این هفته در جمع قانونگذاران حزب لیکود خود گفت با درخواست حماس مبنی بر خروج ارتش رژیم صهیونیستی از غزه در ازای آزادی حدود ۱۰۰ اسیری که هنوز نزد حماس هستند، «نمی‌تواند موافقت کند.»

در همین رابطه این مقام آمریکایی گفت، هر پیروزی‌ای قبل از تحلیف ترامپ باید شامل آزادی این اسیران صهیونیست باشد.

مسائل کابینه افراطی نتانیاهو پیچیده‌تر است؛ شرکای ائتلاف تندرو نتانیاهو از اکتبر گذشته چندین بار اعلام کرده اند که با رویت اولین نشانه آتش‌بس با حماس از کابینه خارج خواهند شد و این به قیمت پایان حیات سیاسی نتانیاهو تمام خواهد شد.

یک مقام امنیتی صهیونیست در اوایل ماه جاری با اشاره به این احتمال به «تایمز» رژیم صهیونیستی گفت: «محدودیت‌های سیاسی داخلی برای پایان دادن به جنگ وجود دارد.»

ترامپ علی‌رغم مواضع طرفدار رژیم صهیونیستی، با وعده پایان دادن به جنگ در غزه و لبنان، تلاش دارد نظر رای‌دهندگان عرب-آمریکایی را جلب کند. ترامپ روز چهارشنبه در پستی در رسانه‌های اجتماعی خطاب به لبنانی-آمریکایی‌ها نوشت درگیری در میهن آنها «ناشی از وجود کامالا هریس و جو بایدن» است و گفت او تضمین خواهد کرد که «دوستان و خانواده شما در لبنان، در صلح، رفاه و هماهنگی با همسایگان خود زندگی کنند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->