وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است
سرخط خبرها

تحریم ۳۹۸ شرکت در بیش از ۱۲ کشور جهان از سوی آمریکا

  • کد خبر: ۲۹۷۵۸۶
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
تحریم ۳۹۸ شرکت در بیش از ۱۲ کشور جهان از سوی آمریکا
آمریکا تحریم‌هایی را علیه ۳۹۸ شرکت در سراسر روسیه، هند، چین و بیش از ۱۰ کشور دیگر اعمال کرد و آنها را به ارائه محصولات و خدماتی متهم کرد که به تلاش‌های جنگی روسیه و توانایی روسیه برای دور زدن تحریم‌ها کمک می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در میان تحریم‌شدگان وزارت خزانه داری، ۲۷۴ شرکت متهم به تامین فناوری پیشرفته روسیه و همچنین شرکت‌های دفاعی و تولیدی مستقر در روسیه هستند که محصولات نظامی تولید یا تکمیل می‌کنند که تسلیحات مورد استفاده علیه اوکراین را حفظ می‌کنند.

علاوه بر این، وزارت امور خارجه تحریم‌های دیپلماتیکی را علیه چندین مقام ارشد وزارت دفاع روسیه و شرکت‌های دفاعی، گروهی از شرکت‌های مستقر در چین که کالا‌های با کاربرد دوگانه صادر می‌کنند و شکاف‌های حیاتی در پایگاه نظامی-صنعتی روسیه و نهاد‌ها و افراد مرتبط در بلاروس را در حمایت از صنایع دفاعی روسیه را پر می‌کنند، اعمال می‌کند.

در گزارش آسوشیتدپرس آمده است: معاون وزیر خزانه داری والی آدیمو گفت که ایالات متحده و متحدانش «در عزم ما برای کاهش و تنزل توانایی روسیه برای تجهیز ماشین جنگی خود و متوقف کردن کسانی که به دنبال کمک به تلاش‌های خود از طریق دور زدن تحریم‌ها و کنترل صادرات ما هستند، تسلیم نمی‌شوند».
اقدام روز چهارشنبه جدیدترین از مجموعه هزاران تحریم ایالات متحده است که از زمان جنگ اوکراین بر شرکت‌های روسی و تامین کنندگان آنها در سایر کشور‌ها اعمال شده است.

اثربخشی تحریم‌ها به ویژه در شرایطی که روسیه به حمایت از اقتصاد خود با فروش نفت و گاز در بازار‌های بین‌المللی ادامه داده است، مورد تردید قرار گرفته است. دولت بایدن اذعان دارد که تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند جنگ اوکراین را متوقف کنند و بسیاری از کارشناسان سیاسی می‌گویند که تحریم‌ها به اندازه کافی قوی نیستند - همانطور که رشد اقتصاد روسیه نشان می‌دهد.

یک مقام ارشد وزارت خزانه داری در تماسی برای پیش بینی تحریم‌های چهارشنبه به خبرنگاران گفت که تعمیق روابط بین روسیه و کره شمالی نشانه ناامیدی روسیه برای یافتن حمایت در طول جنگ است. کره شمالی روز سه شنبه گفت که دیپلمات ارشد این کشور از روسیه بازدید می‌کند، زیرا کره جنوبی و کشور‌های غربی می‌گویند که کره شمالی هزاران نیرو را برای حمایت از تلاش‌های جنگی روسیه اعزام کرده است.

در اوایل سال جاری، ایالات متحده بسته کمکی به اوکراین را تصویب کرد که به دولت اجازه می‌دهد دارایی‌های دولتی روسیه واقع در ایالات متحده را مصادره کند و از آنها به نفع کی‌یف استفاده کند. اندکی پس از آن، رهبران گروه هفت موافقت کردند که وام ۵۰ میلیارد دلاری برای کمک به اوکراین در مبارزه برای بقا ایجاد کنند. سود حاصل از ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی بلوکه شده روسیه که عمدتاً در اروپا به دست می‌آید به عنوان وثیقه استفاده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->