پرواز‌ها و سفر‌های هوایی به مشهد در روز میلاد امام رضا(ع) رکورد ۷ ساله را شکست (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۱ مصدوم بر اثر دو تصادف خودرویی در مشهد و گلبهار (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت خونین بر اثر اختلاف خانوادگی | پسر ۱۷ ساله برادرش را به قتل رساند موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر مصرف سوخت و ۹ برابر آلایندگی بیشتری دارند نماینده مجلس تأکید کرد: ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی افزایش موارد ابتلا به کرونا در کشور (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۴ استان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند هشدار سازمان حج و زیارت در خصوص کلاهبرداری از زائران سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد دستمزد راهنمایان گردشگری در سال ۱۴۰۴ چه میزان است؟ اعلام جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید | هیچ قسمتی را نخورید مدیرکل دبیرخانه گزینش وزارت آموزش و پرورش: آزمون استخدامی فرهنگیان به‌زودی برگزار می‌شود مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: تراز یک جامعه، تراز معلمش است سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد
سرخط خبرها

توزیع ۱۱ هزار بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان محروم در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۹۷۷۷۵
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
توزیع ۱۱ هزار بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان محروم در خراسان رضوی
هم‌زمان با برگزاری آیین اختتامیه پنجمین مرحله از «رزمایش هم‌کلاسی مهربان» در دبیرستان فرهنگیان مشهد، بیش از ۲۵۰۰ بسته نوشت‌افزار میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار خراسان رضوی توزیع شد.

سیدحسین دوستدار | شهرآرانیوز؛ صبح روز پنجشنبه، هم‌زمان با برگزاری آیین اختتامیه پنجمین مرحله از رزمایش هم‌کلاسی مهربان در دبیرستان فرهنگیان مشهد، بیش از ۲۵۰۰ بسته نوشت‌افزار میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار استان با محوریت حاشیه شهر مشهد، خانواده‌های زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی توزیع شد.

در این مراسم، مجید شعرباف تبریزی، رئیس بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی، با اشاره به فعالیت بیش از ۳۰۰۰ پایگاه بسیج در دبیرستان‌های استان گفت: از این میزان بیش از ۱۸۰۰ پایگاه در دبیرستان‌های دوره دوم متمرکز شده و حقیقت این است که تشکیل پایگاه‌ها با درخواست خود دانش‌آموزان است و سازمان‌دهی آنها توسط بسیج دانش‌آموزی انجام می‌شود.

بازسازی ۵۲۰ مدرسه در سطح استان

او افزود: در این برنامه به موازات توزیع بسته‌های نوشت‌افزار، از دانش‌آموزان فعال در طرح‌های محرومیت‌زدایی تابستان تجلیل می‌شود؛ همان دانش‌آموزانی که به‌طور داوطلبانه در قالب طرح شهید عجمیان به‌سراغ مدارس مناطق کم‌‎برخوردار و حاشیه شهر رفتند و در سطح استان بیش از ۵۲۰ مدرسه و در حاشیه شهر مشهد حدود ۴۵ مدرسه را بازسازی کردند.

به گفته رئیس بسیج دانش‌آموزی استان، در جریان اجرای این طرح جهادی، هزینه مصالح و مواد موردنیاز برای اجرای بهسازی، بازسازی، رنگ‌آمیزی و تعمیر امکانات مدارس توسط خود دانش‌آموزان تأمین شده است. او بیان کرد: از ابتدای امسال تا پیش از آغاز هفته بسیج دانش‌آموزی، اردو‌های راهیان پیشرفت زمینه بازدید از مراکز نظامی، مجموعه‌های پدافندی، پالایشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری را برای بیش از ۱۵۰۰ دانش‌آموز نخبه مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی فراهم کرده است.

اجرای هرساله پویش قبل از آغاز سال تحصیلی

در حاشیه این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفضل شهابی، دبیر پنجمین پویش هم‌کلاسی مهربان، در پاسخ به شهرآرا درخصوص جزئیات اجرای این طرح، گفت: پویش هم‌کلاسی مهربان همه‌ساله پیش از آغاز سال تحصیلی اقدام به جمع‌آوری کمک‌های خیرخواهانه دانش‌آموزان بسیجی می‌کند تا با سرجمع این کمک‌ها، هر آنچه یک دانش‌آموز در مناطق محروم برای آغاز سال تحصیلی نیاز داشته باشد، تأمین کند.

او با اشاره به اینکه هرکدام از این بسته‌ها حدود ۵۰۰ هزار تومان ارزش دارد، افزود: مرحله پنجم رویداد امسال، از ۲۵ شهریورماه آغاز شد و تا مهرماه ادامه پیدا کرد و درنهایت با برگزاری آیین اختتامیه، بیش از ۲۵۰۰ بسته نوشت‌افزار میان دانش‌آموزان نیازمند توزیع خواهد شد. البته این تعداد، جدا از ۸۵۰۰ بسته‌ای است که در طول برگزاری رویداد با جمع‌آوری کمک‌های خیرخواهانه از دانش‌آموزان بسیجی تهیه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->