پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، هفته اول آذر بررسی خواهد شد

  • کد خبر: ۲۹۷۸۶۵
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، هفته اول آذر بررسی خواهد شد
سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفت: در هفته اول آذر ۱۴۰۳، بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، در مجلس شورای اسلامی آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا سلیمی با بیان اینکه کار بررسی لایحه بودجه باید ظرف دو ماه به پایان برسد، تاکید کرد: باید روند را به گونه‌ای به پیش ببریم که کار تصویب، رفت و برگشت‌های لایحه به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیئت عالی نظارت تا پایان آذر به پایان برسد.

وی افزود: کار بررسی جزئیات لایحه بودجه تا سه شنبه هفته آینده ۲۲ آبان ماه در کمیسیون‌های تخصصی مجلس به پایان می‌رسد و کمیسیون تلفیق از یک روز قبل از آن یعنی از دوشنبه ۲۱ آبان کار بررسی گزارش‌های کمیسیون‌ها را که تا آن روز واصل شده را آغاز می‌کند تا کار با سرعت بیشتری به پیش رود.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: کمیسیون تلفیق نیز ۱۰ روز فرصت دارد تا به بررسی بودجه بپردازد و پس از اتمام بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق نمایندگان سه روز فرصت خواهند داشت تا پیشنهادات بودجه‌ای خود را برای طرح در صحن مجلس در سامان ثبت کنند.

سلیمی اظهار کرد: بر همین اساس کار جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از هفته اول آذر ماه در صحن مجلس آغاز خواهد شد که طبق روال معمول بررسی بودجه در صحن از ۱۰ روز تا دو هفته به طول می‌انجامد.

وی گفت: جلسات صحن در زمان بررسی بودجه به صورت دو نوبته برگزار خواهد شد که در صورت نیاز سه نوبته نیز خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->